Memorial ve Acıbadem’lerde böyle hizmet var evet, hatta bebek bakım odası varmış. Memorial ile anlaşmalı benim doktorum. Her bebeğin bebek hemşiresi varmış anne sezeryandan sonra ağrısı olursa anne onay verirse bebek bakım odasında o hemşireye bebeğe bakıyormuş. Emzirmeye getiriyormuş. Hastaneden çıkana kadar bebege ve anneye yardımcı oluyormuş.
ertesi gün de hemşire geliyor sizi yukuyor kuafmr fön çekiyor baba ve anneye özel beyaz masa örtülü masada yemek geliyor:)) ah paranın gözü kör olsun :)) yan odamızda hele bir doğum vardı 2 suit oda tutulmuş bir oda misafirler için açık büfe vardı odanın kapısında 3 görevli bir ara anneye masaj yapması için masöz giti :))
ama tabiki bunlar önemli değil tek önemli olan evladımızla sağ salim evimize yuvamıza dönmek
Yok canım oksaparın hapı yok.15 haftama kadar rahat göbekten vurdum morarıyordu ama kalça gibi diğil..kalça nokta gibi yerle saklıyor ondan yer bulamıyorum vurmaya.Sağlık ocağına git sana gösterirler
ertesi gün de hemşire geliyor sizi yukuyor kuafmr fön çekiyor baba ve anneye özel beyaz masa örtülü masada yemek geliyor:)) ah paranın gözü kör olsun :)) yan odamızda hele bir doğum vardı 2 suit oda tutulmuş bir oda misafirler için açık büfe vardı odanın kapısında 3 görevli bir ara anneye masaj yapması için masöz giti :))
ama tabiki bunlar önemli değil tek önemli olan evladımızla sağ salim evimize yuvamıza dönmek
Sorma canım bizde sormadık zaten birsey demiyorlar şubatta fiyat veririz dediler. Şimdi benim için aslında iyi olacak bir nebze annem yok kız kardeşim yok. Kv falan çok ilk gün beni sıkmasınlar istiyorum. Hemşire olması benim için daha iyi olacak. Biliyorum süt gelmedi doymadı gazı var, kendimi biliyorum hem logusalık hem annemin yanımda olmayışı beni o zamanlar üzecek ve gerileceğim. Acıbadem’de çok yüksek bu seneki fiyatı bile baya yüksek
Benim gobegimde hep böyle mor yer kalmayınca mecbur kola yada bacağa gecicem ama oralara nasıl vurulur bilmiyorum eczaneye sorarım. Bu ignelerin hap olanı yokmu acabaa
Ben koldan yapıyorum oksaparı , bir gün sağ bir gün sola dirsekten dört parmak yukarıya vuruluyor yumuşak etinize arkaya doğru , ben hemşireye sormuştum o gösterdi hep öyle yapıyorum