2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Agsgagshqah bide emerken kaka yapıyorlar biliyormusun memeden de cekemiyorsun direk beline kadar çıkıyor kaka
Pazardan da alınıyor ya sevimli sevimli oluyor insan nerede görse alıyor çok kullanılıyor çünkü
Yaa ilk gün kesin hastanede kalınıyor muuu
Kalınıyor canım,sezaryenlerde 2güne kadar hatta yani benim öyle oldu,normalde 1gün kaldık,sezaryenler 2gün ama geceden gittik hep acil

Kızlar sizinle oluyor mu sabahları karnım göbek gibi küçük akşamları sanki 6 aylık hamile gibi oluyorum sertleşiyor birde, sizlerde aynı durumu yaşayan var mı ?
Benim öyle oluyor sabah sanki kendi göbeyim görünce çok üzülüyorum akşam hem sert hem büyüyor hemde gaz

Kızlar sizinle oluyor mu sabahları karnım göbek gibi küçük akşamları sanki 6 aylık hamile gibi oluyorum sertleşiyor birde, sizlerde aynı durumu yaşayan var mı ?
Aynen öyle şu an hatta midemi sıkıştırıyor

Ben yatsı namazın abdestini zor tutuyorum bir namaza gitmek için kaç defa abdest alıyorum
Kıyamam, çok zor birde idrara çok çıkıyorum aşırı hele dün gece kaç kere kalktım ben bilmiyorum.

Kızlar bugün bir saat yürüyüş yaptım sonra dinlenip tekrar bir saat daha yürüdüm. Toplamda 10 km yürüdüm ve eskisi gibi enerjim geri geldi diye sevinirken eve geldiğimde camasirimda kanamam olduğunu gördüm. 30 40 dkdir bir daha kanama olmadı. Normal midir sizce? Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu?

Ay bende öyleyim karnım acayip büyük oluyor gergin oluyor. Kaburgalarım ağrıyor resmen gazdan dolayı sanırım böyle oluyoruz
Olabilir bir de açım şu an azıcık atıştırıcam daha kötü olucam ama açım ya aç yatamam

Kıyamam, çok zor birde idrara çok çıkıyorum aşırı hele dün gece kaç kere kalktım ben bilmiyorum.
Ay evet çok fena akşam iş yerindekiler akşam iş çıkışı şok oluyorlar ama anlatsam da çok anlamıyorlar akşama doğru ödemdi gazdı derken birleşimiyle sanki 6 aylık bebeler ama sabah şükür normal aylık görüntü okey

Öyle bir durum yaşamadım ama fazla yürüşten olabilir, tempodan kaynaklı olabilir, vücut yorulmuş da olabilir bir daha olmadıysa endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum kanama derken kahverengi leke şeklinde mi? Ağrı sancı var mı? Onlarda önemli tabi. Yine de 10 km yürüyüş bana göre cesaret ister riskli gebelik durumunuz yoksa doktor da onayladıysa bu şekilde yürüş mesafesi sorun yoktur inşallah

Canım kanamalar hiçbir zaman normal olmaz özellikle aktif kırmızı kan,bnce bir dr danış hiç olmazsa ve muhakkak dinlen çzellikşe bi kaç gün

Aynen eşim akşamları hamile olduğu anlıyorum diyor :) gelde bana sor diyorum. Canım birde senin ikiz hareketler başladın mı hissetmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…