2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sizinle oluyor mu sabahları karnım göbek gibi küçük akşamları sanki 6 aylık hamile gibi oluyorum sertleşiyor birde, sizlerde aynı durumu yaşayan var mı ?

benim de öyle bugün aksam göbek iğnem vardı resmen girmedi sol taraftan tasa basmış gibi :))

Hamile kalmadan önce yürüdüğüm mesafeydi 3 ayı atlatınca enerjim de yerine gelince güzel gelmişti ama demek ki bu kadarı fazla. Riskli gebelik değildi çok şükür. Kasık ağrım hiç yok. Umarım bir şey yoktur

benim de öyle bugün aksam göbek iğnem vardı resmen girmedi sol taraftan tasa basmış gibi :))
gaz oluyor sanırım ama rahatsızlık veriyor karnım geriliyor, offf o iğneler Allahım şu sürecimizi güzel tamamlayalım sağlıklı inşallah

Aynen eşim akşamları hamile olduğu anlıyorum diyor :) gelde bana sor diyorum. Canım birde senin ikiz hareketler başladın mı hissetmeye
Hareketleri başladı kuzum 12. Hafta da çok hafif minikti şimdi 14. Haftaya başladık şükür gün içinde iş yerinde otururken de hissettiğim oldu eve gelince yatınca özellikle hissediyorum ben dinlenince onlar başlıyor gibi bir de gece uyurken resmen dalgalanma oluyor geriniyorlar içerde sanki gece uykuya hemen dalamıyorum 2 gündür gece çok hissediyorum tam uyku anında bir de göbeğim çok sertleşti 3-4 gündür eski yumuşak göbeğim gitti tartıldım kilo da almamışım hala aynı kilodayım 12. Hafta da aynıydım şimdi 14 de aynı kilo herhalde bu hamileliğin getirdiği bir gergin göbek duruşu başlıyor diye yorumladım kendimce önceden yumuşak sanki çok yemişim gibi bi çıkıntıydı ama ikiz olunca herkes normal başlamadı böyle şeylerin diyor sen hissettin mi minnağını ya da hissetmeye çalıştın mı biraz da uğraşmak gerek bence ufak haftalarda hissedip hissetmediğini anlamak için ben bazen sessiz bir oda da dümdüz yatıp gözlerimi kapatıp vücudumu dinliyorum artık parmaklarımla dokununca geri tepki almıyorum ama 12. Hafta da öyle değildi tabi öyle bi denenebilir

Doktorunuza da bilgilendirin isterseniz bir de o değerlendirip kanamayla ilgili en azından bilgi verir içiniz rahat eder keşke dememek için şimdi rengini bilmediğimiz için leke mi kanama ne kadar oldu onu doktorunuz değerlendirir Allahın izniyle iyidir bebişiniz

Teşekkür ederiz efenim e bize afiyet olsun piştiler oğluşum da meyve suyu sıkıyor tam şekeri çıkarmalıkyarın daha dikkat ederim,iii geceler
Oyyy ne tatlı bir oğluş yerime öp annesi erkek annesi olmakta güzel ya, ben çok alıştım kendine iyi bak canım

Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu

Eklentiler

• IMG20230920220614.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 60
canım benim de bugün sol tarafımda bir toplanma şişkinlik aynı zamanda kayma balon geziyor hissi var ama sadece sol tarafımda gaz mı bebek mi bilemedim :))

Evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim inşallah

Aynen canım. İnşallah şu sürecimiz güzel biter bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız. Gazlı bebiş olacaklar galiba
Ay Amin Allah canım.Pazartesi randevum var her doktora gidince çok heyacanlanıyorum umarım oğlum büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…