Hareketleri başladı kuzum 12. Hafta da çok hafif minikti şimdi 14. Haftaya başladık şükür gün içinde iş yerinde otururken de hissettiğim oldu eve gelince yatınca özellikle hissediyorum ben dinlenince onlar başlıyor gibi
bir de gece uyurken resmen dalgalanma oluyor geriniyorlar içerde sanki gece uykuya hemen dalamıyorum 2 gündür gece çok hissediyorum tam uyku anında
bir de göbeğim çok sertleşti 3-4 gündür eski yumuşak göbeğim gitti tartıldım kilo da almamışım hala aynı kilodayım 12. Hafta da aynıydım şimdi 14 de aynı kilo herhalde bu hamileliğin getirdiği bir gergin göbek duruşu başlıyor diye yorumladım kendimce önceden yumuşak sanki çok yemişim gibi bi çıkıntıydı ama ikiz olunca herkes normal başlamadı böyle şeylerin diyor
sen hissettin mi minnağını ya da hissetmeye çalıştın mı biraz da uğraşmak gerek bence ufak haftalarda hissedip hissetmediğini anlamak için ben bazen sessiz bir oda da dümdüz yatıp gözlerimi kapatıp vücudumu dinliyorum artık parmaklarımla dokununca geri tepki almıyorum ama 12. Hafta da öyle değildi tabi öyle bi denenebilir