2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar ben çok kötü grip oluyorum boğazım şişti ve burun tıkanıklığı ile akıntısını bir arada yaşıyorum doktorla iletişime geçsem bile bir şey yapamam yurtdısındayım pazar döndüğüm gibi doktora haber verip onun önerdiği ilacı mı almayalıyım yoksa acile falan mı gitsem baya kötüleşecek gibi hissediyorum

Canım bence hemen doktoruna yaz, bende senin gibi oldum antibiyotik kullandım. Pastil vermişti birde boğaz spreyi iyice kötü olmadan bence bir yaz doktoruna, orda bulamaz mısın ilaç yazsa acaba ?

Rabbim hepimize nasip edecek canım inşallah kimi erken kimi geç herkes elbet hissedecek benim cildim de çok kalın deriye sahip değilim bir de zayıfım çok da kilo almadım ikize rağmen bir de 14. Hafta da avokado boyutundalar tekil gebelikte düşük orada bir tane avokado var bende şuan orada 2 tane avokado var bir de onları saran bir kocaman 2 tane ayrı keseleri var yani alan zaten dar ondan erken başladı bence bir de tabi yapısal olabilir tengemde ikizlerde 17. Hafta da hissetmiş ama tekme olarak ben tekme olduğunu düşünmüyorum şuan benim daha çok içerden ben dokundukça biri geriyor ipler çekiliyor gibi vurup kaçma gibi su dalgası çarpıyor gibi gibi

Canım bence hemen doktoruna yaz, bende senin gibi oldum antibiyotik kullandım. Pastil vermişti birde boğaz spreyi iyice kötü olmadan bence bir yaz doktoruna, orda bulamaz mısın ilaç yazsa acaba ?
2 çift olarak geldik biz sharm el sheik deyiz (mısır) burada hiçbir şeye güvenemiyorum inanın çok zor burası türkiye gibi avrupa gibi değil arkadaşım hemşire pastil bulduk türkiye’de satılandan aldık eczaneden ona izin olduğunu biliyorum çünkü arkadaşım kadın doğumda da hemşirelik yapmış ama iyi gelmedi

canım benim de bugün sol tarafımda bir toplanma şişkinlik aynı zamanda kayma balon geziyor hissi var ama sadece sol tarafımda gaz mı bebek mi bilemedim :))
Kuzum gazı ayırt edebiliyoruzdur bence bana da çoğu kişi gaz dedi ama ben dokununca bana tepk iveren gaz görmedim hayatımda eğer varsa benim gazım kutsaldır şaka bir yana anlıyorsun zaten onun garip bir şey olduğunu tabiki bazen gaz hareketlerimi hissediyorum ya da karnımdaki atar damarın attığını hissediyorum ama bu onlardan farklı bir şey zaten içerde gaz gezmesi gibi değil o hissiyat

Kaç kilosun canım, oh maşallah tabi canım tekil gebeliklerde daha zor 16 dan sonra yavaş yavaş hissederim. Hepimize nasip etsin Allahım canım bebeklerimiz kucağımıza alalım

Biz de bir ara gitmek istedik oraya sonra vazgeçtik gidiş geliş saatleri çok saçma gelmişti. Kuzucum çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah çok artmadan atlat en kötü odandan çıkma istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…