Hanımlar merhaba, birkaç gün önce anneannemi kaybettiğimi yazmıştım son dönem yazılanları okuyamadım malesef.
Bugün anneannemi rüyamda gördüm.
İsmini de Asel olarak söyledi.
Asel isim anlamı çok güzel hiç bakmamıştım, bilmiyordum ama en çok kızlara konuluyormuş. Nadiren erkek varmış. Kafam çok karıştı siz bu durumda ne yapardınız?
Saglikla gelsin kuzucuk biz erkek olursa kulagina okuturuz kimlige yazdirmayiz diye dusunmustuk eşimle olurda kendini bilmeyen biri cocugun moralini bozmasin ilerde diye her ayrintiyi dusunmek zorunda kaliosun daha dogmadan
Eşimin kanı negatif ab- benim pozitif O rh + doktor bize de doğunca sarılık olma ihtimali yüksek olabilir dedi , ama erkek negatif olunca sanırım iğne yapmıyorlar gebelikte , perinatolog daha açıklamadı
Genelde ilk çocukta değil 2. Çocuk da problem oluyormuş canım kan uyuşmazlığı. Tabi ilk çocukta da olabilirmiş. Bebek pozitifse annedeki antikorlar bebeği tehdit algılayıp saldırıyormuş
Eşimin kanı negatif ab- benim pozitif O rh + doktor bize de doğunca sarılık olma ihtimali yüksek olabilir dedi , ama erkek negatif olunca sanırım iğne yapmıyorlar gebelikte , perinatolog daha açıklamadı
Canım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi
Başın sağolsun canım,Asel ismini çocuklarımın sınıflarındaki kızlardan biliyorum hatta oğlumun sınıfında 2tane var,kulağada hoş geliyor tınısı güzel,erkekte ileride nasıl durur bilemedim kuzum ama Asel Karan nasıl güzel umuş beğendim çok
Canım söyle açık açık. Valla çok rahatlıyor insan . Gelmek isteyene de 40 gün kimseyi almycağımı söylycem dedim. Yok yine öyle demeyelim de mevlit yapcaz deriz diyo djsjsjs anlamayıp ısrar edene gelmeyin derim valla kimseden çekinck halim yok krnımda ultrason fotosunu göstermeye kıyamadığım çocuğu 10 günlük kimseye sergileyemem dedim ben djdjdj