2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar biz yaka kısmı çıtçıtlı zıbın mı alcaz yoksa bu şekilde olanlardan mı. Hangisi daha rahat oluyormuş bilginiz var mı

Eklentiler

• IMG_4943.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 56
Bende ruyamda gorup kizima asel ismini vermistim. 9.haftadaydik cinsiyet ogrenmemistim bile ismimiz hazirdi

Eşimin kanı negatif ab- benim pozitif O rh + doktor bize de doğunca sarılık olma ihtimali yüksek olabilir dedi , ama erkek negatif olunca sanırım iğne yapmıyorlar gebelikte , perinatolog daha açıklamadı
Canım önemli bir iğne bebek için sarılık olmaması için, ben 5.haftada oldum. 28 de yine olacağım bebeği korumak için yapılan bir iğne aslında

Canım önemli bir iğne bebek için sarılık olmaması için, ben 5.haftada oldum. 28 de yine olacağım bebeği korumak için yapılan bir iğne aslında
Genelde ilk çocukta değil 2. Çocuk da problem oluyormuş canım kan uyuşmazlığı. Tabi ilk çocukta da olabilirmiş. Bebek pozitifse annedeki antikorlar bebeği tehdit algılayıp saldırıyormuş

Eşimin kanı negatif ab- benim pozitif O rh + doktor bize de doğunca sarılık olma ihtimali yüksek olabilir dedi , ama erkek negatif olunca sanırım iğne yapmıyorlar gebelikte , perinatolog daha açıklamadı
Sizin durumda iğne yapılmıyor. Anne negatif baba pozitifse iğne yapılıyor. Ab-0 uyuşmazlığı sarılıkla alakalı ama diğeri değilmiş anladığım kadarıyla

Oyy kızlar belim çok ağrıyor. O tarafa yatıyorum yok bu tarafa yatıyorum yok. İşkence gibi birşey yaşıyorum

Kızlar biz yaka kısmı çıtçıtlı zıbın mı alcaz yoksa bu şekilde olanlardan mı. Hangisi daha rahat oluyormuş bilginiz var mı
Canım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi

Oyy kızlar belim çok ağrıyor. O tarafa yatıyorum yok bu tarafa yatıyorum yok. İşkence gibi birşey yaşıyorum
Şu an bende o konumdayım günaydınnkalkıp yavaştan ev toparlayım anneme geçeyim dinlenmeye

biz de sorun cinsiyetin erkek olması ama yanına bir isim daha ekleyeceğiz Asel Karan olarak koymasam içime dert olur
Başın sağolsun canım,Asel ismini çocuklarımın sınıflarındaki kızlardan biliyorum hatta oğlumun sınıfında 2tane var,kulağada hoş geliyor tınısı güzel,erkekte ileride nasıl durur bilemedim kuzum ama Asel Karan nasıl güzel umuş beğendim çok

hahahahhah kesinlikle bide saçma sapan anne can derdinde toparlanma derdinde millet bebekle karnını doyurma derdinde oluyor sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…