2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladım canım . O iğne nasıl herhangi bir yan etkisi falan yok değil mi .aşı gibi değil yani
Canım önemli bir iğne bebek için sarılık olmaması için, ben 5.haftada oldum. 28 de yine olacağım bebeği korumak için yapılan bir iğne aslında

Kızlarrr azönce kv’ye söyledim ben 40ım çıkasıya kimseyi istemiyorum misafir olarak . Zaten bebek mevlidi yapıcam dedim ayyy üstümden bir yük gitti
süpersin ya bende bunu söylemek istiyorum kendi arkadaşlarımı dahi istemiyorum resmen toparlanayım öyle gelsin herkes

süpersin ya bende bunu söylemek istiyorum kendi arkadaşlarımı dahi istemiyorum resmen toparlanayım öyle gelsin herkes
Bizde de gelen çok olur mevlit de yaparız Allah'ın izniyle, ama zaten sanırım Ramazan'a denk geliyor o kadar yoğunluk olur mu bilmem ama kayinvalidemle biz altlı üstlü oturuyoruz, ben hazırlık yapayım atayım dolaba dedi gelen gidene. Bana destek olur illaki

Aranızda gaz sancısı çeken varmı ? Belimin ve kasığımın sağ tarafı çok sancilaniyor cikaramamaktan 13+5 haftalıgiz pazar 14 oluyoruz

Aranızda gaz sancısı çeken varmı ? Belimin ve kasığımın sağ tarafı çok sancilaniyor cikaramamaktan 13+5 haftalıgiz pazar 14 oluyoruz
Gaz bende var ben su ve kaysı yeyince kabızlık sorunu yaşamayınca rahatlıyorum

destek olur illa ki ondan yana sıkıntım yok ben kendi annemle aynı sitede oturuyorum karşı bloğumda annem kayınvalidem 5 dk uzaklıkta arabayla yardımcı olur ama ben genel olarak 40ı çıkmadan hiç bebek görmeye gitmedim bana da gelinsin istemiyorum toparlanmak istiyorum

Evet kuzum genelde bende öyle yaparım ama herkes maalesef ki aynı bizim gibi düşünmüyor

Canım söyle açık açık. Valla çok rahatlıyor insan . Gelmek isteyene de 40 gün kimseyi almycağımı söylycem dedim. Yok yine öyle demeyelim de mevlit yapcaz deriz diyo djsjsjs anlamayıp ısrar edene gelmeyin derim valla kimseden çekinck halim yok krnımda ultrason fotosunu göstermeye kıyamadığım çocuğu 10 günlük kimseye sergileyemem dedim ben djdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…