2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
iyi etmisin genelde ben lojmandayim burda millet doguda buyutelim diye yapiyor

Ay kızlar mantı yedim öğlen şimdi çok fena karnım şişmiş gaz zaten vardır karnım böyle davul gibi olmuş ağrıda var karnımda birde yemem gebelikte mantıyı çok kötü etdi beni

Ay evet canım aynen öyle, annemde derdi ne işler yapardım. Aile apartmanıydı bizim babaannenin dedenin ev işlerini yapardım, kendi evime bakardım derdi, kardeşimde bende sağlıklı olduk. Bizlerde öyle olacağız Allah’ın İzni ile kucağımıza sağlıklı alacağız birde şuna da çok inanıyorum yiyecek emegı varsa olacak ben iki aylıkmışım annem hamile kalmış kardeşim düşsün diye neler yapmış ama düşmemiş. Allah birde ne derse o olacak tedbir bizden taktir Allahtan diyorum ben

Ne sıklıkta baktı bu testlere peki bana öyle birşey de demedi

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, ben 5.hafta ilk kanama olunca hemen yapıldım yine 28.haftada yapılacakmış. Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Ben de 28. Haftada olcam canım . Kanama olursa daha önce yapıyorlarmış ama ben kanama yaşamadım, bunun tahlilini yaptı negatif çıktı. O yüzden erken yapmadılar.

Ben de 28. Haftada olcam canım . Kanama olursa daha önce yapıyorlarmış ama ben kanama yaşamadım, bunun tahlilini yaptı negatif çıktı. O yüzden erken yapmadılar.
Bende canım negatif çıktı ama kanama başlayınca yaptılar hemen, birde doğumda yapacaklarmış

Kıyamam insan birde çok bekleyince de böyle oluyor. Yani gerçekten hamile kaldıktan sonra çok daha iyi anladım Allahım kimsenin kucağını bol bırakmasın
En büyük duam kuzum bebeklerimiz sağlıkla gelsin ve rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…