- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Çok iyi dinlen, bol su iç. İçini rahat tutCanım inşallah bugün doktor bitmiş desin diye çok bekledim çok ağladım, bebiş iyiydi detaylı baktı herseyine, parmaklarına kadar saydı hatta ama ne bileyim korkuyorum halen neden geçmiyor.
Amin kuzum amin inşallahÇok canım çok, hep bir acabalarda kalıyor ‘’acaba birsey oldu mu?’’ Sürekli bu haldeyiz ama güzel günler göreceğiz Allahımın izni ile
Kıyamam insan birde çok bekleyince de böyle oluyor. Yani gerçekten hamile kaldıktan sonra çok daha iyi anladım Allahım kimsenin kucağını bol bırakmasınAmin kuzum amin inşallahben de öyleyim iyi mi nasıl diye deliriyorum
iyi etmisin genelde ben lojmandayim burda millet doguda buyutelim diye yapiyorBurada bir özel hastane var ben oraya gidiyorum kuzum. Sorma sorma devlet hastaneleri felaket durumda. Sıra desen yok pat küt içeride hasta mı var önemli değil dalıyorlar. Ben de 2 senedir buradayım. Bekleyip daha geç olsun istemedim zaten bayadır deniyoruz yeni oldu çocuğumuz
Ay evet canım aynen öyle, annemde derdi ne işler yapardım. Aile apartmanıydı bizim babaannenin dedenin ev işlerini yapardım, kendi evime bakardım derdi, kardeşimde bende sağlıklı olduk. Bizlerde öyle olacağız Allah’ın İzni ile kucağımıza sağlıklı alacağızAyyy bende öyleyim yaaayani ruh halim de çok değişiyor benim bir an da çok mutlu neşeli olurken bir anda mutsuz ya da enerjim gidiyor gibi oluyor ama bakalım yaaa biliyorum bugünleri de çok özlicez her şey aslında bebeklerimizi çok düşündüğümüz için oluyor. Düşündüğümde eskiden annemlerde mesela 2 tane çocuk varmış kayınvalide kayınbaba hep beraber yaşama hayvanlar varmış bahçe varmış diyorum ki oturup herhalde düşünmeue zamanı bile olmamış hatta annem suyu geldiğinde anlayamamış bile, ama Elhamdülillah hepimiz sağlıklı doğmuşuz hatta ben evde doğmuşum
Ne sıklıkta baktı bu testlere peki bana öyle birşey de demediCnm bnde her gun oksapar 0.4 iğne ve gün aşırı coraspin kullanıyorum. Bnde çok kan verdım daha dün verdım hatta, aşırı bı fışkırma yok, ama biyerım yara olsun koparayım kan aşağı dogru süzülüyo, kanıyo bayaa
Buarada dün bna aptt ve ınr testi yaptı
Pıhtılaşmaya baktı, sende yaptır
Ben de 28. Haftada olcam canım . Kanama olursa daha önce yapıyorlarmış ama ben kanama yaşamadım, bunun tahlilini yaptı negatif çıktı. O yüzden erken yapmadılar.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, ben 5.hafta ilk kanama olunca hemen yapıldım yine 28.haftada yapılacakmış. Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Bende canım negatif çıktı ama kanama başlayınca yaptılar hemen, birde doğumda yapacaklarmışBen de 28. Haftada olcam canım . Kanama olursa daha önce yapıyorlarmış ama ben kanama yaşamadım, bunun tahlilini yaptı negatif çıktı. O yüzden erken yapmadılar.
Ayy ben de öyleyim gazdan duramıyorumAy kızlar mantı yedim öğlen şimdi çok fena karnım şişmiş gaz zaten vardır karnım böyle davul gibi olmuş ağrıda var karnımda birde yemem gebelikte mantıyı çok kötü etdi beni
28. Hafta harici de mi doğumda oluyormuş canım onu bebeğe mi yapıyorlardı hatırlayamadım.Bende canım negatif çıktı ama kanama başlayınca yaptılar hemen, birde doğumda yapacaklarmış
Canım anne ile bebeğin kanı yanı ise anneye yapmıyorlar, ama bebekle anne kanı yanı değilse anneye yapıyolar diye biliyorum28. Hafta harici de mi doğumda oluyormuş canım onu bebeğe mi yapıyorlardı hatırlayamadım.
Anladım canım . O iğne nasıl herhangi bir yan etkisi falan yok değil mi .aşı gibi değil yaniCanım anne ile bebeğin kanı yanı ise anneye yapmıyorlar, ama bebekle anne kanı yanı değilse anneye yapıyolar diye biliyorum
En büyük duam kuzumKıyamam insan birde çok bekleyince de böyle oluyor. Yani gerçekten hamile kaldıktan sonra çok daha iyi anladım Allahım kimsenin kucağını bol bırakmasın
Yok vallahi doğuda büyütmek istemem. Ama daha beklemek istemedimiyi etmisin genelde ben lojmandayim burda millet doguda buyutelim diye yapiyor
Anneme diyorum şiştim o da diyor sen ne sanıyordun gün geçtikçe her yemekten sonra böyle olucanAyy ben de öyleyim gazdan duramıyorumkuru fasulye yedim çok pişmanım.
haklisin canim doguda hastane skinti yine orda varmis bitaneYok vallahi doğuda büyütmek istemem. Ama daha beklemek istemedim
Sende ekim kervanına katıldın desene yandik12 haftalık olduk dhaa yrni teyzesiBidahaki gidişimde söyler belk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?