2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Blackkcat yakası çıtçıtlı olanlardan alsak çıtçıtı açıp yine alttan çıkarabiliyor muyuz dediğiniz gibi diğerini ne kadar da olsa esnetip çıkartcaz ve genişleyebilir gibi geldi de

Evet ya burnumuza kadar reklam, yazı okumak için canım çıkıyor
Eskidende böyleydi bi ara uygulaması vardı sonra kalktı mı anlamadım,bir de önceden hamilelikte yazanların gün gün yorumlarını yayınlardı kaç haftalık olduğunu falan temsilen bi göbüşte olurdu

Blackkcat yakası çıtçıtlı olanlardan alsak çıtçıtı açıp yine alttan çıkarabiliyor muyuz dediğiniz gibi diğerini ne kadar da olsa esnetip çıkartcaz ve genişleyebilir gibi geldi de
Genişlemeyenleri de çok,öyle de olur canım ama çıtçıta rağmen dar da olabilir ya çok kullanılan bir şey bu hatta bazen çaresiz kalıp atıyosun leke çıkmayıncaçeşit çeşit almalı zaman içinde

Timamdır hem çıtçıtlı hem o şekilde olanlardan bol bol alayım ben o zaman teşekkkürleeer

Arkadaşlar dün doktorum dediki; çiğ kavak çekirdeği bebeği besliyormuş hergün bir avuç ye, semizotunuda ihmal etme dedi, ben akşam yedim çekirdeği biraz midem bulandı ama benim zaten geçmeyecek mide bulantım bence 9 ay olacak

Kızlar dr dün gyno ferro sanol ve devit yazdı,bunları biliyorum ancak hem çok doğal beslen falan dedi hem bunları yazdı daha doğal içeriklilerini kullanan var mı aranızda ne yapsam yoksa doktorun vardır bildiği diyip alsam mı bunları,belim dizim ağrıyor dedim parol arada içebilirsin dedi magnezyum bi haki gelişinde yine duruma göre başlarsın dedi,her doktorun tutumu başka ya yine de solgarın kalsiyum+magnezyumunu alsam mı

Evet kabak çekirdeği iyiymiş,magnezyum ve çinko içeriyor bol miktarda hamilelik yemişi iyi ki hatırlattıngeçer inşallh kuzum

Çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin. Fakat kalbi durduğunda belirti oldu mu anladın mı

Gebelikten önce çok yedim tutunması için bebişin..gebelikte ama bilmiyordum o zaman yine başlarım

Evet kabak çekirdeği iyiymiş,magnezyum ve çinko içeriyor bol miktarda hamilelik yemişi iyi ki hatırlattıngeçer inşallh kuzum
Ay inşallah kuzum ama alıştım ben geçmeyecek benim kv eşime hamileliğimde 9 ay mide bulantısı kusma yaşamamış.

Allah Allah . O an şişlikten dolayı falan mı uyuyamıyorsun yoksa uykun mu açılıyor kız
Ayyyii teşekkürler
Yok canım wc kalktım bu gece geri uyuyamadım . Bikaç hafta önce daha kötüydü 1-2 saatlik uykuyla günü bitiriyordum şimdi 5- 6 saat kadar uyuyorum. Buna şükrediyorum çünkü uykusuzluk çok kötü ya .

Gunaydin kizlar doktor enfeksiyon icin uromisin tek kullanimlik ilac verdi kullandim pesinden ishal oldum acaba ilacla mi alakali basina gelen oldu mu? Doktora gitmeli miyim bebek icin risk olusturur mu
Üromosin bende kullandım canım ama ishal olmadım , ishalin gebeliğe bir zararı yok ishal olduğumuz zamanlar oluyor geçiyro sonra

Canım gyno ferro sanol ben kullanıyorum aç karnına sabah 1 tane demir B12 falan var içinde her zaman doğal beslenmiyorum açıkçası işe git gel ya da midem akşamları hala her şeyi almıyor yiyemiyorum ben bi yan etki görmedim sadece bu ya da d vitamini ikisinden bir bende kabızlık yapıyor ama Duphalac içiyorum geçiyor. Ağrılarım yüzünden ben 8. Haftada magnezyuma başlamıştım ocean magnezyum hala kullanıyorum her gün kalsiyum da başla demişti doktorum 8. Hafta da ama hiç başlamadım peynir çok fazla tüketiyorum gerek duymadım

Kızlar anne yanı beşiğini görümcemden alıcam. Bebişimin odasını direkt montessori yatak olacak şekilde düzenleyeyim diyorum. Sizce bu nasıl

Eklentiler

• IMG_4948.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4831.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 63
Eşimin kanı negatif ab- benim pozitif O rh + doktor bize de doğunca sarılık olma ihtimali yüksek olabilir dedi , ama erkek negatif olunca sanırım iğne yapmıyorlar gebelikte , perinatolog daha açıklamadı
İğne anne negatif erkek pozitif olursa yapılıyor. Çünkü bebek pozitif olursa anne vücudu Rh proteinini yabancı bir oluşum gibi algılayıp savaşmaya başlıyor. Kan uyuşmazlığı da bu sebeple oluyor. Anne pozitif ise babanın ne olduğunun önemi yok, kan uyuşmazlığı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…