2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi

Ay o zıbınlar minnacık el kadar nasıl şekerler ya dedim buna bebek sığar mı diye o yüzden 3-6 ay aldım onlar da minnacık ben hiç bebek sevmedim hayatımda görmedim bile desem yeridir çevremizde hiç yoktu- sokaktaki çocuklar dışında- bir değişik olacak :))

Canım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi
Aaaaa bunlar alttan mı çıkarılıyordu. Yakası ondan böyle demek. Ayy cidden ilk gebelik cahilliklerle dolu. Teşekkürler

Ya kızlar ben bu uygulamayı reklamdan zor kullanıyorum sizlerin nasıl merak ediyorum ekranı kaplıyor aşırı kaldırıyorum yine geliyorlar
Sorma.. bir de bildirim gelince üstüne basıyorum beni direkt o gönderiye götürmüyor. Sizin de öyle mi

koca kafalı oluyorlar ya ondan galiba
Kız valla bilmiyordum alttan çıktığını çok şaşırdım ama sanırım yakası da çıtçıtlı olan daha mantıklı. Çıtçıtı açıp yine alttan çıkarabiliriz heralde dimi

Gunaydin kizlar doktor enfeksiyon icin uromisin tek kullanimlik ilac verdi kullandim pesinden ishal oldum acaba ilacla mi alakali basina gelen oldu mu? Doktora gitmeli miyim bebek icin risk olusturur mu

Ya ciddi misinhemen hastanede alışırsın küçük bebene insan kucağına alamıyor çok minik oluyorlar ilk doğduklarında hem de kucaktan bırakasın gelmiyor
Aaaaa bunlar alttan mı çıkarılıyordu. Yakası ondan böyle demek. Ayy cidden ilk gebelik cahilliklerle dolu. Teşekkürler
yaa çok tatlısınız vallarica ederim
Gunaydin kizlar doktor enfeksiyon icin uromisin tek kullanimlik ilac verdi kullandim pesinden ishal oldum acaba ilacla mi alakali basina gelen oldu mu? Doktora gitmeli miyim bebek icin risk olusturur mu
Canım fikrim yok ama nedense haftanı 3günü benimde ishal geçiyor anlamadım,kefir sevmesemde tüketmeyi denicem bağırsak sağlığı için,sadece ilaçtan sonra olduysa geçicidir
Ben bugün 12 yim acaba bugün gitsem mi kontrole görürmüyüm
Garanti değil aslında ama tahminde bulunan da oluyor sır vermeyende

Tekrar uyumayı bekledim. Uyuyamayınca sinirlendim, hamilelik uykumu çok bozdu benim hep böyleyim 3 aydır .
Sana kolay gelsin canım
Ben erkenciyim çocuklardan önce kalkarım ama sonra uykum gelir o zaman da uyumak imkansızlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…