2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Üromosin bende kullandım canım ama ishal olmadım , ishalin gebeliğe bir zararı yok ishal olduğumuz zamanlar oluyor geçiyro sonra
Tesekkurler kizlar bu surecte ilk defa basima geldi

Merhaba kızlar 15+5 im 2. Gebelik bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hiç.2.ci de daha erken hissederler diyolar ama ben ilkinde 18. Haftada hissetmiştim bunda hissetmiyorum.

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, ben 5.hafta ilk kanama olunca hemen yapıldım yine 28.haftada yapılacakmış. Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Ben vuruldum canım ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra vurduk. Bu gebeliğimde doktor özellikle İndirekt coombs diye bir testi istedi çok şükür o negatif geldi şimdi 28 haftada vrurulacagim tekrar

Merhaba kızlar 15+5 im 2. Gebelik bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hiç.2.ci de daha erken hissederler diyolar ama ben ilkinde 18. Haftada hissetmiştim bunda hissetmiyorum.
Bende 16+2 yim bugün hala hissetmiyorum doktorum 20.hafta itibari ile hissedebileceğimi söyledi

Çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin. Fakat kalbi durduğunda belirti oldu mu anladın mı
Malesef olmuyor bende ilk bebegimi 8+5 te kaybettim çok küçük olduğu için anlayamiyorsunuz benimki tüp bebekti bide dünya kadar ilaç kullanıyordum bir damla kanamam olmamıştı kalbi durmuş 8+2 de kalmış bebek genetik testi temiz çıkmıştı her kadinin ilk gebeliğinde ilk haftalarda olabilir tıbbi bir acikmalasi yok dediler

Ben vuruldum canım ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra vurduk. Bu gebeliğimde doktor özellikle İndirekt coombs diye bir testi istedi çok şükür o negatif geldi şimdi 28 haftada vrurulacagim tekrar
Canım benim incitmekt Connect negatif geldi. Ama 5.hafta kanama olunca yine yaptırdı hemen iğneyi canım. Dün kontrolde 28.hafta tekrar yapacağız dedi.

Kanama olursa yaptırıyorlar evet. Bebekle annenin kanı karışır falan siye
Aynen canım, ya klavye otomatik atıyor yanlış yazıyorum ;( kanama alanım halen var benim 14+4 olmamıza rağmen. Senin kaçıncı hafta canım, ben 0negatif eşim 0pozitif

Bende şuan 8. Haftamdayım pazartesi kontolüm var telaş yapmadım değil hani kendimi dinlediğimden mi bilmiyorum ama kasıklarımda bi kaç gündür ağrı yok göğüs hassasiyetim ve akıntım azaldı

Kızlar bu ikisini almaya düşünüyorum sizce nasıl?hem gebelikte giyinmek için sonrada hastaneye götürürüm sezeryan olucam diye okudum pijama takımı daha iyiymiş diyorlar 2 tane yeter bence

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-23-12-06-45-54_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-09-23-12-06-24-94_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 53
Aynen canım, ya klavye otomatik atıyor yanlış yazıyorum ;( kanama alanım halen var benim 14+4 olmamıza rağmen. Senin kaçıncı hafta canım, ben 0negatif eşim 0pozitif
Benim Ab negatif eşim 0 pozitif 12+5 olduk çok şükür yine en ufak kanama olursa 72 saat geçmeden iğne vurmamiz gerekli dediler sağlıkla gelsinler inşallah

İndirekt coombs testini aylık tekrarliyorlar kanama alanı geçene kadar bakarlar kanamadan hiç korkma benim önceki tüp bebek topiginde herkesin kanaması oldu nerdeyse bazılarında doğuma kadar oldu çok şükür hepsi sağlıkla kavuştular dikkat et sadece kendini yorma bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler o sana tutunmak için elinden geleni yapıyor zaten stres en önemlisi stres yapma

Bende şuan 8. Haftamdayım pazartesi kontolüm var telaş yapmadım değil hani kendimi dinlediğimden mi bilmiyorum ama kasıklarımda bi kaç gündür ağrı yok göğüs hassasiyetim ve akıntım azaldı
Bunlar zaten gebelik ilerledikçe azalıyor hatta bıçak gibi kesiliyor bazen hiç boşuna stres yapma benim bebeğin kesesi olması gerekenden küçüktü 6 haftada fark etti doktor bebek büyüdü ama kese büyümedi sıkıştırdığı için kalbi durdu bebeğin bende çok stres yapıyordum o zaman düşün benim 3. Tüp bebek denememdi o ilk pozitifimdi 8 sene sonra olmuştu nasip değilmiş dedik şimdi kendiliğinden oldu bunda hiç stres yapmadım çok rahatım çok şükür bebemde büyüyo sağlıkla çok şükür

Ço
Kızlar bu ikisini almaya düşünüyorum sizce nasıl?hem gebelikte giyinmek için sonrada hastaneye götürürüm sezeryan olucam diye okudum pijama takımı daha iyiymiş diyorlar 2 tane yeter bence
Çok güzel kuzum ben de böyle pijama alacağım

Hangi marka çok güzel

Canım bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor hiç bir test vs istemedi ielrleyen haftalarda bakicaz ona göre de iğne vururuz dedi ilk gebeliğim.bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…