Kese 4+4 yaşım 34Merhaba beni de listeye ekler misiniz sat 22 Haziran kalp atışı 6+4 cinsiyet 12+4 erkek.
Ya ciddi misinhemen hastanede alışırsın küçük bebene insan kucağına alamıyor çok minik oluyorlar ilk doğduklarında hem de kucaktan bırakasın gelmiyor
yaa çok tatlısınız valla rica ederim
Canım fikrim yok ama nedense haftanı 3günü benimde ishal geçiyor anlamadım,kefir sevmesemde tüketmeyi denicem bağırsak sağlığı için,sadece ilaçta
Tesekkurler kizlar bu surecte ilk defa basima geldiÜromosin bende kullandım canım ama ishal olmadım , ishalin gebeliğe bir zararı yok ishal olduğumuz zamanlar oluyor geçiyro sonra
Ben vuruldum canım ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra vurduk. Bu gebeliğimde doktor özellikle İndirekt coombs diye bir testi istedi çok şükür o negatif geldi şimdi 28 haftada vrurulacagim tekrarKızlar aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı, ben 5.hafta ilk kanama olunca hemen yapıldım yine 28.haftada yapılacakmış. Bu durumu yaşayan var mı acaba ?
Bende 16+2 yim bugün hala hissetmiyorum doktorum 20.hafta itibari ile hissedebileceğimi söylediMerhaba kızlar 15+5 im 2. Gebelik bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hiç.2.ci de daha erken hissederler diyolar ama ben ilkinde 18. Haftada hissetmiştim bunda hissetmiyorum.
Ben de böyle istiyorum kuzum büyüdüğünde direkKızlar anne yanı beşiğini görümcemden alıcam. Bebişimin odasını direkt montessori yatak olacak şekilde düzenleyeyim diyorum. Sizce bu nasıl
Malesef olmuyor bende ilk bebegimi 8+5 te kaybettim çok küçük olduğu için anlayamiyorsunuz benimki tüp bebekti bide dünya kadar ilaç kullanıyordum bir damla kanamam olmamıştı kalbi durmuş 8+2 de kalmış bebek genetik testi temiz çıkmıştı her kadinin ilk gebeliğinde ilk haftalarda olabilir tıbbi bir acikmalasi yok dedilerÇok üzüldüm gerçekten allah sabır versin. Fakat kalbi durduğunda belirti oldu mu anladın mı
Canım benim incitmekt Connect negatif geldi. Ama 5.hafta kanama olunca yine yaptırdı hemen iğneyi canım. Dün kontrolde 28.hafta tekrar yapacağız dedi.Ben vuruldum canım ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra vurduk. Bu gebeliğimde doktor özellikle İndirekt coombs diye bir testi istedi çok şükür o negatif geldi şimdi 28 haftada vrurulacagim tekrar
Kanama olursa yaptırıyorlar evet. Bebekle annenin kanı karışır falan siyeCanım benim incitmekt Connect negatif geldi. Ama 5.hafta kanama olunca yine yaptırdı hemen iğneyi canım. Dün kontrolde 28.hafta tekrar yapacağız dedi.
Aynen canım, ya klavye otomatik atıyor yanlış yazıyorum ;( kanama alanım halen var benim 14+4 olmamıza rağmen. Senin kaçıncı hafta canım, ben 0negatif eşim 0pozitifKanama olursa yaptırıyorlar evet. Bebekle annenin kanı karışır falan siye
Bende şuan 8. Haftamdayım pazartesi kontolüm var telaş yapmadım değil hani kendimi dinlediğimden mi bilmiyorum ama kasıklarımda bi kaç gündür ağrı yok göğüs hassasiyetim ve akıntım azaldıMalesef olmuyor bende ilk bebegimi 8+5 te kaybettim çok küçük olduğu için anlayamiyorsunuz benimki tüp bebekti bide dünya kadar ilaç kullanıyordum bir damla kanamam olmamıştı kalbi durmuş 8+2 de kalmış bebek genetik testi temiz çıkmıştı her kadinin ilk gebeliğinde ilk haftalarda olabilir tıbbi bir acikmalasi yok dediler
Benim Ab negatif eşim 0 pozitif 12+5 olduk çok şükür yine en ufak kanama olursa 72 saat geçmeden iğne vurmamiz gerekli dediler sağlıkla gelsinler inşallahAynen canım, ya klavye otomatik atıyor yanlış yazıyorum ;( kanama alanım halen var benim 14+4 olmamıza rağmen. Senin kaçıncı hafta canım, ben 0negatif eşim 0pozitif
İndirekt coombs testini aylık tekrarliyorlar kanama alanı geçene kadar bakarlar kanamadan hiç korkma benim önceki tüp bebek topiginde herkesin kanaması oldu nerdeyse bazılarında doğuma kadar oldu çok şükür hepsi sağlıkla kavuştular dikkat et sadece kendini yorma bebekler sandığımızdan çok daha güçlüler o sana tutunmak için elinden geleni yapıyor zaten stres en önemlisi stres yapmaAynen canım, ya klavye otomatik atıyor yanlış yazıyorum ;( kanama alanım halen var benim 14+4 olmamıza rağmen. Senin kaçıncı hafta canım, ben 0negatif eşim 0pozitif
Bunlar zaten gebelik ilerledikçe azalıyor hatta bıçak gibi kesiliyor bazen hiç boşuna stres yapma benim bebeğin kesesi olması gerekenden küçüktü 6 haftada fark etti doktor bebek büyüdü ama kese büyümedi sıkıştırdığı için kalbi durdu bebeğin bende çok stres yapıyordum o zaman düşün benim 3. Tüp bebek denememdi o ilk pozitifimdi 8 sene sonra olmuştu nasip değilmiş dedik şimdi kendiliğinden oldu bunda hiç stres yapmadım çok rahatım çok şükür bebemde büyüyo sağlıkla çok şükürBende şuan 8. Haftamdayım pazartesi kontolüm var telaş yapmadım değil hani kendimi dinlediğimden mi bilmiyorum ama kasıklarımda bi kaç gündür ağrı yok göğüs hassasiyetim ve akıntım azaldı
Çok güzel kuzumKızlar bu ikisini almaya düşünüyorum sizce nasıl?hem gebelikte giyinmek için sonrada hastaneye götürürüm sezeryan olucam diye okudum pijama takımı daha iyiymiş diyorlar 2 tane yeter bence
Hangi marka çok güzelKızlar bu ikisini almaya düşünüyorum sizce nasıl?hem gebelikte giyinmek için sonrada hastaneye götürürüm sezeryan olucam diye okudum pijama takımı daha iyiymiş diyorlar 2 tane yeter bence
Canım bizde de kan uyuşmazlığı var ama doktor hiç bir test vs istemedi ielrleyen haftalarda bakicaz ona göre de iğne vururuz dedi ilk gebeliğim.bu aradaBen vuruldum canım ilk bebeğimi kaybettim kürtajdan sonra vurduk. Bu gebeliğimde doktor özellikle İndirekt coombs diye bir testi istedi çok şükür o negatif geldi şimdi 28 haftada vrurulacagim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?