2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy Allah o günleri görmeyi nasip etsin çok heyecanlı nefesle şismezse sıkıntı olmaz bence balon biz de balon şişirme aleti var onu kullanırım bakalım sen de iyi düşünmüşsün

Ya ben sadece hamileyken saçını kesme çocuğun ömrü kısalır diyorlar ya onu annem söyledi bana onu yapamıyorum saçımı kesmek istiyorum ama kesemiyorum

Yaa odasını şimdiden bu şekilde ayarlamak mantıklı dimii . Sonuçta beşikteyatacağı maksimum 1 yıl. Sonra da direkt bu yatağa geçiririm odası hazır olsun istiyorum
Mantıklı kuzum. Biz tayinciyiz. 1.5 yaşına gelince inşallah tayin olcaz ben o zaman gittiğim yere göre oda yapmayı düşünüyorum burada yapmayı düşünmüyorum

Ayyy Allah o günleri görmeyi nasip etsin çok heyecanlı nefesle şismezse sıkıntı olmaz bence balon biz de balon şişirme aleti var onu kullanırım bakalım sen de iyi düşünmüşsün
Ay Amin canım Amin.İsteklerimizin hepsini gerçekleştirmek nasip etsin Allah bizlereYok aletle diyorum zaten kuzum sadece balonlar kendileri tozlu oluyor ya ondan..ama belki bende okumasaydım bende edicektim

kızlar ben çok fena grip olmuşum öneriniz var mıdır çok ağır geçiriyorum

Kızlar bunları sipariş verdim almak isteyen olursa markası hm yenidoğan da var 50 cm ama ben ben 56 cm olanı sipariş ettim hemen uzuyorlar diye bir de biz minyon değiliz bebiş uzun olur diye tahmin ediyorum nasıllarrr

Eklentiler

• Screenshot_20230923-145934~2.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230923-150347~2.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20230923-150446~2.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230923-150453~2.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230923-150816~2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20230923-150823~2.webp
    37 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20230923-150829~2.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20230923-153416~2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20230923-153424~2.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20230923-153628~2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20230923-153632~2.webp
    61 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230923-153636~2.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 56
Ay Amin canım Amin.İsteklerimizin hepsini gerçekleştirmek nasip etsin Allah bizlereYok aletle diyorum zaten kuzum sadece balonlar kendileri tozlu oluyor ya ondan..ama belki bende okumasaydım bende edicektim
Hadi ya ben de araştırayım böyle şeyleri ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz ya insanlar neler neler yaptırıyor odasına 2-3 tane balondan bir şey olmaz inşallah

Kızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Benim eskisi gibi değil hassasiyetim ilk haftalar çok acıyordu sızlıyordu ağrısına uyandığımı bile bilirim ama artık hafifledi eskisi gibi hassasiyet yok sadece ucuna dokununca hafif sızı var o kadar

12+4 olduk göğüs sızısı yeni başlıyor bendee hemde baya başlangıç kısmından ucuna kadar.aşırı sızlama oluyor süt kanalları açılıyo galibaa

Kızlar bunları sipariş verdim almak isteyen olursa markası hm yenidoğan da var 50 cm ama ben ben 56 cm olanı sipariş ettim hemen uzuyorlar diye bir de biz minyon değiliz bebiş uzun olur diye tahmin ediyorum nasıllarrr
Çok tatlılar yaiyi etdin çok güzel hepsi..bizde aslında minyon diğiliz boydan uzun olur bence hiç bunu düşünmemiştim

Çok tatlılar yaiyi etdin çok güzel hepsi..bizde aslında minyon diğiliz boydan uzun olur bence hiç bunu düşünmemiştim
Oyle öyle sen de 56 cm olanları ağırlıklı alırsın. Ben yine de 1 taç takım 50 cm de alacağım o da Allah korusun erken gelme durumu olursa vs diye bakalım onu da ilerleyen haftalarda bakarım şimdilik kıyafete mola verip daha pahalı olanları almam lazım malum sürekli zam geliyor ocaktan sonraya kalmamam lazım

Sen nerden bakıyorsun giyimlere?çocuk giyimlerden çok bana göre bakım emzirme makinaları termos fiyatları hiç düşük diğil

Sen nerden bakıyorsun giyimlere?çocuk giyimlerden çok bana göre bakım emzirme makinaları termos fiyatları hiç düşük diğil
Ben bebek kıyafeti için hm den alacağım ama aksesuar için fark etmez mendili, eldiven, bandanasını nereden beğenirsem oradan alacağım. Emzik ve biberonunu ve süt sağma makinesini Philips Avent alacağım. Şampuan ve bakım ürünlerini de Mustela alacağım. Odasını da Ikea. Yatağını ve reflü yatağını da yataştan alacağım. Nevresimini de Instagramda bir sayfa var oradan sipariş edeceğim. Bunlar karar verdiklerim diğer eksiklerine hala bakıyorum

Canım merhaba, iğne derken kan sulandırıcı mı? Onu kanama olanım olur olmaz kesti. 5. Hafta başladı kanama alanım. 3,5 cm’di. Hastanede bile yattım. Kanamam çok oldu benim ilk haftalar. Sonra bana hep yatış verdi. Cuma günü gittim 14+3 de 2,5 cm düşmüş ama çok uzun haftalar 3,5 olarak kaldı. Progestan iğneler vuruldum. Progestanı günde 600 aldım. Şimdi 400e düştü. Progestan başladı mı? Ve kaç hafta oldu şimdi.

Canım bensin aynı bende bakım ürünleri Mustela alacağım. Emzik biberon süt sağma makine avnent olacak

Biberon bende Philips düşünüyordum dün hiç iyi yorumlar görmedim hemen vazgeçtim mamajou çok iyi diyorlar çocuklar hemen kolay alıyorlarmış sorunsuz.Şampuan mustela bende düşünüyorum..mustelanın losyonu iyi diğilmiş diyorlar yapış yapış ediyormuş..ondan ben ecowel alıcam baby me o da iyi.Aklıma geldikce yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…