Ayyy Allah o günleri görmeyi nasip etsin çok heyecanlıBende kapıyı çocuğun yatağını kendi yatağımı süslerimbalon bir yerde okudum enfeksiyon kapma şansı ola biliyormuş hastane odalarıda küçük olduğu için riske atamam ama evde salonda balonla süs olucak çekim için.Hediyeleri bir tek mevlit için bende edicem..çıktığım gün sadece pasta yaptıracam ailecek her kes çaya otursun
Ya ben sadece hamileyken saçını kesme çocuğun ömrü kısalır diyorlar ya onu annem söyledi bana onu yapamıyorum saçımı kesmek istiyorum ama kesemiyorumKızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuzayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim
Cok gecmis olsun tatlim1 haftadır sürekli attım gripten dolayı burun tıkanıklığı, burunda yanma bundan kaynaklı uyuyamama, tat koku her şey gitti vs vs bugün ancak kendime gelebildim hepiniz çok dikkat edin ilaçta alamadığım için çok ağır atlattım maalesef
Mantıklı kuzum. Biz tayinciyiz. 1.5 yaşına gelince inşallah tayin olcaz ben o zaman gittiğim yere göre oda yapmayı düşünüyorum burada yapmayı düşünmüyorumYaa odasını şimdiden bu şekilde ayarlamak mantıklı dimii . Sonuçta beşikteyatacağı maksimum 1 yıl. Sonra da direkt bu yatağa geçiririm odası hazır olsun istiyorum
Ay Amin canım Amin.İsteklerimizin hepsini gerçekleştirmek nasip etsin Allah bizlereAyyy Allah o günleri görmeyi nasip etsin çok heyecanlınefesle şismezse sıkıntı olmaz bence balon biz de balon şişirme aleti var onu kullanırım bakalım sen de iyi düşünmüşsün
kızlar ben çok fena grip olmuşum öneriniz var mıdır çok ağır geçiriyorumKizlaar ortalıkta çok fena grip salgını ve ishal salgını var dikkat edin, eşimin yengesi olmuş maske takmıştı ama yine de dikkat etmek lazım, olursak da inşAllah hafif atlatırız ama inşAllah olmayız tabi
Hadi yaAy Amin canım Amin.İsteklerimizin hepsini gerçekleştirmek nasip etsin Allah bizlereYok aletle diyorum zaten kuzum sadece balonlar kendileri tozlu oluyor ya ondan..ama belki bende okumasaydım bende edicektim
Benim eskisi gibi değil hassasiyetim ilk haftalar çok acıyordu sızlıyordu ağrısına uyandığımı bile bilirim ama artık hafifledi eskisi gibi hassasiyet yok sadece ucuna dokununca hafif sızı var o kadarKızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Çok tatlılar yaKızlar bunları sipariş verdimalmak isteyen olursa markası hm yenidoğan da var 50 cm ama ben ben 56 cm olanı sipariş ettim hemen uzuyorlar diye bir de biz minyon değiliz bebiş uzun olur diye tahmin ediyorum nasıllarrr
Oyle öyle sen de 56 cm olanları ağırlıklı alırsın. Ben yine de 1 taç takım 50 cm de alacağım o da Allah korusun erken gelme durumu olursa vs diye bakalım onu da ilerleyen haftalarda bakarım şimdilik kıyafete mola verip daha pahalı olanları almam lazım malum sürekli zam geliyor ocaktan sonraya kalmamam lazımÇok tatlılar yaiyi etdin çok güzel hepsi..bizde aslında minyon diğiliz boydan uzun olur bence hiç bunu düşünmemiştim
Hepsi de çok aşkKızlar bunları sipariş verdimalmak isteyen olursa markası hm yenidoğan da var 50 cm ama ben ben 56 cm olanı sipariş ettim hemen uzuyorlar diye bir de biz minyon değiliz bebiş uzun olur diye tahmin ediyorum nasıllarrr
Sen nerden bakıyorsun giyimlere?çocuk giyimlerden çok bana göre bakım emzirme makinaları termos fiyatları hiç düşük diğilOyle öyle sen de 56 cm olanları ağırlıklı alırsın. Ben yine de 1 taç takım 50 cm de alacağım o da Allah korusun erken gelme durumu olursa vs diye bakalım onu da ilerleyen haftalarda bakarım şimdilik kıyafete mola verip daha pahalı olanları almam lazım malum sürekli zam geliyor ocaktan sonraya kalmamam lazım
Ben bebek kıyafeti için hm den alacağım ama aksesuar için fark etmez mendili, eldiven, bandanasını nereden beğenirsem oradan alacağım.Sen nerden bakıyorsun giyimlere?çocuk giyimlerden çok bana göre bakım emzirme makinaları termos fiyatları hiç düşük diğil
Canım merhaba, iğne derken kan sulandırıcı mı? Onu kanama olanım olur olmaz kesti. 5. Hafta başladı kanama alanım. 3,5 cm’di. Hastanede bile yattım. Kanamam çok oldu benim ilk haftalar. Sonra bana hep yatış verdi. Cuma günü gittim 14+3 de 2,5 cm düşmüş ama çok uzun haftalar 3,5 olarak kaldı. Progestan iğneler vuruldum. Progestanı günde 600 aldım. Şimdi 400e düştü. Progestan başladı mı? Ve kaç hafta oldu şimdi.X Xxudy kızlar kanama alaninizin boyutunu biliyor musunuz? Benim doktorum daha önce böyle bisey söylememişti biara lekelenmem olmuştu ama. Bugün ikili test yapıldı ultrasonu çeken doktor küçük bir kanama alanı gördüğünü söyledi. Bu haftaya kadar iğne kullanıyordum. İğneyi de doktorum yeni bıraktırdı. Sizler boyutu kaçtan kaça kadar iğneyi kullanmaya devam etmiştiniz acaba?
Canım bensin aynı bende bakım ürünleri Mustela alacağım. Emzik biberon süt sağma makine avnent olacakBen bebek kıyafeti için hm den alacağım ama aksesuar için fark etmez mendili, eldiven, bandanasını nereden beğenirsem oradan alacağım.Emzik ve biberonunu ve süt sağma makinesini Philips Avent alacağım. Şampuan ve bakım ürünlerini de Mustela alacağım. Odasını da Ikea. Yatağını ve reflü yatağını da yataştan alacağım. Nevresimini de Instagramda bir sayfa var oradan sipariş edeceğim. Bunlar karar verdiklerim diğer eksiklerine hala bakıyorum
Biberon bende Philips düşünüyordum dün hiç iyi yorumlar görmedim hemen vazgeçtim mamajou çok iyi diyorlar çocuklar hemen kolay alıyorlarmış sorunsuz.Şampuan mustela bende düşünüyorum..mustelanın losyonu iyi diğilmiş diyorlar yapış yapış ediyormuş..ondan ben ecowel alıcam baby me o da iyi.Aklıma geldikce yazıcamBen bebek kıyafeti için hm den alacağım ama aksesuar için fark etmez mendili, eldiven, bandanasını nereden beğenirsem oradan alacağım.Emzik ve biberonunu ve süt sağma makinesini Philips Avent alacağım. Şampuan ve bakım ürünlerini de Mustela alacağım. Odasını da Ikea. Yatağını ve reflü yatağını da yataştan alacağım. Nevresimini de Instagramda bir sayfa var oradan sipariş edeceğim. Bunlar karar verdiklerim diğer eksiklerine hala bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?