- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ooo bakaym tarife canım teşekkürlerCanım geçen ay eşimde olmuştu activia ile yogurt mayaladım hergun yedi ve hergün 1 2 bardak kefir içirdim muz yedirdim bide internette tarif var ishal icin patates corbası genelde bebeklere yapiyolar ama haslama patatesten daha iyi geldi sanki havuc falanda var icinde hele bide tavuk veya et suyuyla yapinca tadi da guzel oluyo2. Gunde azaldi 3. Gunde tam bitti seninde hemen geçer insallahhh
Ayyyy at kuzum link
ben de aynı senin gibiyimCanım seninki en azından kısa sürüyormuş. Benimki saatlerce bazen günlerce sürüyor sinir krizleri geçiriyorum içimde volkanlar patlıyor. Ya da duygusallık çöküyor uzun süre gitmiyor. Hormonlar yüzünden eski kafama taktığım konular, tartışmalar hepsi gün yüzüne çıkıyor kafamda yeniden yaşıyorum hepsiniyavruma üzülüyorum benim bu duygu dengesizliklerime maruz kalıyor hep. Allah korusun bebişlerimizi.
Vallahi detaylara hakim değilim kuzum ama böyle şeyler okuyunca görünce kötü oluyorumCanım genelde bunun gibi durumlar genetik testi vermeyenlere oluyor sanırım..mesela önlem amaclı hiçbir şey kullanmayanlar..Allah sabır versin
Bunların beşik gibi olanı var aslında dur bak fotoğraf atcam bulupOoo bakaym tarife canım teşekkürler
çağrı hamakçılık Makrome Yuvarlak Salıncak - Fiyatı, Yorumları
çağrı hamakçılık Makrome Yuvarlak Salıncak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu canım. İpliklerinden biraz kesmiş sanırım daha şık görünmesi için
Evet bunu da gördüm kuzum ama çocuk biraz daha büyüyünce bir işe yaramaz dire salıncağa geri döndüm
Bunlar mom değerler mi? Mom önemliCanım ikili testi hiç anlamıyorum doktorun yorumladı mı ? Ama ikili testlerde yanılma payı çok oluyır fetal DNA ver istersen
canım ben aklıma getirdiğim şey taniki kötü ama bana iyi geliyor doğunca da ne olacağı belli değil ki hasta bir sürü çocukta var Allah hayırlısını versin diyorum ömrü uzun sağlıklı olavaksa doğaun inşallah galiba kaybedilen bebeklerde genelde bir sorun oluyor gec tespit ediliyor büyük de laf söylemeye korkuyorum Allah terbiye etmesinBu bende fobi oldu artık. Doktora gidince kalbi atmıyor ya da bir sorunu var demesi.
kuzu yakında hareketlerini hissedeceksin o zaman rahatlayacaksın azıcık sabretCanım peki kontrolde öğrendiğinde daha önce hiç belirti yaşamamış mı ? Valla meraktan soruyorum . Konuyu deşelemek için değil. Bana olursa haberim olsun diye
canım ben çok gribim doktoruma yazdım türkiye’ye dönünce fizyoser verdi burun tıkanıklığı içinKızlar burun tıkanıklığından patlıycam . Eşim nöbetçi eczaneden şunu alcak. Kullanabiliyoruz dimi ya
Ben bilmiyorum ki canım, hiç anlamıyorum ikili testten ikiliden korktuğum için direk Fetal yaptırdım. İkili çoğu insanda risk çıkıyor diyeBunlar mom değerler mi? Mom önemli
Bana da yapıyorlardı bunu boğazımda o an yumru oluyordu sanki dinlerken, aynı böyle okulda bir arkadaşım sürekli ablasının yaptığı düşüklerden bahsediyordu en sonunda dayanamadım “sen de dikkat et evlenince bi baktır kendine genetik olabilir böyle şeyler” dedim bi daha konuşmadı. Allah’ın işi ki gerçekten de ikiz hamileyken birini ölü doğurmuş. İnsan biraz karşıdakine bi şey söylerken benim de başıma gelir mi diye düşünmeli.Ah kızlar yeni kendime geldim nöbetten sonra. Çok gerginim. Dün ki nöbet arkadaşımın kardeşinin iki kez bebeği ölmüş karnında. Biri kanamayla anlaşılmış. Diğerinde normal kontrole gidince kalbi durmuş görmüşler. Bunları zaten düşünmekten kafaları yiyorum bir de bunu anlattılar iyice geldiler bana
Fetal verdiyseniz 2li umursama bile boşver bende devlette riskli çıktı özel hastane sorunsuz arada sadece 3 gün vardı. Bu testler ile hamile kadınları bi moral düşüklüğüne sokuyorlar gereksiz. Keyfine bak derimBen bilmiyorum ki canım, hiç anlamıyorum ikili testten ikiliden korktuğum için direk Fetal yaptırdım. İkili çoğu insanda risk çıkıyor diye
İyi cevap yalnızBana da yapıyorlardı bunu boğazımda o an yumru oluyordu sanki dinlerken, aynı böyle okulda bir arkadaşım sürekli ablasının yaptığı düşüklerden bahsediyordu en sonunda dayanamadım “sen de dikkat et evlenince bi baktır kendine genetik olabilir böyle şeyler” dedim bi daha konuşmadı. Allah’ın işi ki gerçekten de ikiz hamileyken birini ölü doğurmuş. İnsan biraz karşıdakine bi şey söylerken benim de başıma gelir mi diye düşünmeli.
Yok yok o ben değilim canım, grupta başka arkadaş o soran yanlış anlamışsın başka bir arkadaşımız sormuş ben ona cevap yazdımFetal verdiyseniz 2li umursama bile boşver bende devlette riskli çıktı özel hastane sorunsuz arada sadece 3 gün vardı. Bu testler ile hamile kadınları bi moral düşüklüğüne sokuyorlar gereksiz. Keyfine bak derim
O hep var, kötüyü düşünme yine de bi şey anlatana da bana bunu niye anlattın yani şimdi diye çıkış, sen kendini kötü hissedeceğine o hissetsinİyi cevap yalnızofff zaten hiç rahat değilim hiç. Doktora gittikten sonra bir hafta rahat. Sonra başlıyor benim kafa
Fetal verdiyseniz 2li umursama bile boşver bende devlette riskli çıktı özel hastane sorunsuz arada sadece 3 gün vardı. Bu testler ile hamile kadınları bi moral düşüklüğüne sokuyorlar gereksiz. Keyfine bak derim
Ben de kullanıyordum geçen sene. Bebek istediğim için bırakmıştım yine de hemen bebek yapamadım. kendimi yokladımben de aynı senin gibiyim( bebek etkilenmiyor diye okudum ben de korktum çok ağır antidepresan kullanan hamileler grupları var forumda neler yaşıyor insanlar (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?