2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ooo bakaym tarife canım teşekkürler

Ayyyy at kuzum link

Bu canım. İpliklerinden biraz kesmiş sanırım daha şık görünmesi için

ben de aynı senin gibiyim ( bebek etkilenmiyor diye okudum ben de korktum çok ağır antidepresan kullanan hamileler grupları var forumda neler yaşıyor insanlar (

Canım genelde bunun gibi durumlar genetik testi vermeyenlere oluyor sanırım..mesela önlem amaclı hiçbir şey kullanmayanlar..Allah sabır versin
Vallahi detaylara hakim değilim kuzum ama böyle şeyler okuyunca görünce kötü oluyorum

Ben odaya bundan da almak istiyorum. Ahşap ağırlıklı düzenleyeceğim inşallah odayı ve bunlar çok çok şık gösteriyor. Hem bunu emzirme koltuğu olarak almış herkes T tweeetyyy

Eklentiler

• IMG_4967.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu bende fobi oldu artık. Doktora gidince kalbi atmıyor ya da bir sorunu var demesi.
canım ben aklıma getirdiğim şey taniki kötü ama bana iyi geliyor doğunca da ne olacağı belli değil ki hasta bir sürü çocukta var Allah hayırlısını versin diyorum ömrü uzun sağlıklı olavaksa doğaun inşallah galiba kaybedilen bebeklerde genelde bir sorun oluyor gec tespit ediliyor büyük de laf söylemeye korkuyorum Allah terbiye etmesin

Canım peki kontrolde öğrendiğinde daha önce hiç belirti yaşamamış mı ? Valla meraktan soruyorum . Konuyu deşelemek için değil. Bana olursa haberim olsun diye
kuzu yakında hareketlerini hissedeceksin o zaman rahatlayacaksın azıcık sabret ben de azıcık başladı gibi karnımda patlayan şeker var gibi nadir de olsa o zaman oh diyorum

Bana da yapıyorlardı bunu boğazımda o an yumru oluyordu sanki dinlerken, aynı böyle okulda bir arkadaşım sürekli ablasının yaptığı düşüklerden bahsediyordu en sonunda dayanamadım “sen de dikkat et evlenince bi baktır kendine genetik olabilir böyle şeyler” dedim bi daha konuşmadı. Allah’ın işi ki gerçekten de ikiz hamileyken birini ölü doğurmuş. İnsan biraz karşıdakine bi şey söylerken benim de başıma gelir mi diye düşünmeli.

Ben bilmiyorum ki canım, hiç anlamıyorum ikili testten ikiliden korktuğum için direk Fetal yaptırdım. İkili çoğu insanda risk çıkıyor diye
Fetal verdiyseniz 2li umursama bile boşver bende devlette riskli çıktı özel hastane sorunsuz arada sadece 3 gün vardı. Bu testler ile hamile kadınları bi moral düşüklüğüne sokuyorlar gereksiz. Keyfine bak derim

İyi cevap yalnız offf zaten hiç rahat değilim hiç. Doktora gittikten sonra bir hafta rahat. Sonra başlıyor benim kafa

Yok yok o ben değilim canım, grupta başka arkadaş o soran yanlış anlamışsın başka bir arkadaşımız sormuş ben ona cevap yazdım

İyi cevap yalnız offf zaten hiç rahat değilim hiç. Doktora gittikten sonra bir hafta rahat. Sonra başlıyor benim kafa
O hep var, kötüyü düşünme yine de bi şey anlatana da bana bunu niye anlattın yani şimdi diye çıkış, sen kendini kötü hissedeceğine o hissetsin

uguurbocegii ikilisinde riskli çıkan arkadaşımız bu canım, ben ikili yaptırmadım direk Fetal baktırdım ben

ben de aynı senin gibiyim ( bebek etkilenmiyor diye okudum ben de korktum çok ağır antidepresan kullanan hamileler grupları var forumda neler yaşıyor insanlar (
Ben de kullanıyordum geçen sene. Bebek istediğim için bırakmıştım yine de hemen bebek yapamadım. kendimi yokladım ama iyileşmemişim. çok kötü durum gebeyken ilaç kullanmak. Ama zorundasın kullanmasalar daha kötü. İnşallah bebek etkilenmiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…