Ahahahhaha bizim deAy evet benimki de yapalım demişti dün. Kavuşmamız sonsuza kaldı
kuzumm biz ne konuşuyordukKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
canım bilemiyorum inan ki ama benim tüm çevrem hep 12. haftasında öğrendi cinsiyetiniHayırlısı olsun inşallah çok enterasan nasıl anlıyorlar o kadar erken . Bana 12 haftalıkken daha dış genital organ oluşmamış ama kemik yapıısı kesin erkek dedi... :/
Cocul olunca da malesef zor oluyor o işler kızlar uykusuz geceler oluyor zatn yorgun oluyorsun hadi yorgunluğu geciyorsn bebek ağlıyor filan filanAhahahhaha bizim deben de diyorum ki çocuk olunca nasıl oluyor acaba bu işler düşününce imkansız geliyor ağlarsa ara veririz diyor
Bitti yani ilişki hayatımızCocul olunca da malesef zor oluyor o işler kızlar uykusuz geceler oluyor zatn yorgun oluyorsun hadi yorgunluğu geciyorsn bebek ağlıyor filan filan
bitmiyor kız grupta 2. 3. çocuğu olan varBitti yani ilişki hayatımızkocam duymasın
Ya ben korkuyorumbitmiyor kız grupta 2. 3. çocuğu olan varmesela biz en başından beri devam ediyoruz
kuzum doktorun serbest dediyse eğer ki hiç korkmana gerek yok inan çok araştırdım bana doktorum temkinli ve korunarak ilişki serbest dedi prezervatifsiz girmeyin dedi aksine bana uyarıda bulunmuştu mesela kendinden uzaklaştırma bu dönemler de cinsellikte önemli diye .. fakat herhangi bir tehlikeli durum varsa o çok başka o zaman kesinlikle girmemek gerekliYa ben korkuyorumbirşey olursa diye. O korkuyu yaşayacağıma olmasın diyorum
Yaaaaakuzumm biz ne konuşuyordukiçimizi her zaman ferah tutuyoruz doktorumuz ciddi ciddi bir şey olsa inan bir ilaç yazıp evimize gönderir mi öyle düşün hiçbir şeycik olmayacak inan bana
tabiki çok çok güzel olacak ben gönlün rahat olsun falan diye de yazmadım bu arada ne hissediyorsam ne düşünüyorsam onu yazdım doktorum bugün de tekrarladı evham yapmıyoruz sadece temkinli oluyoruz strese girersek onuda strese sokabiliriz çok mutlu ol hep gül gülümse dediYaaaaadoğru diyorsun kuzu . Güzel düşünüyoruz güzel oliciiiik. Secret
Bana da doktorum saçmalamayın 9 ay cinsel ilişki yok diyemeyiz böyle birşey uygun olmaz dedi.sadece son aylara doğru istemiyoruz dedi. Ama ben yine de korkuyorumkuzum doktorun serbest dediyse eğer ki hiç korkmana gerek yok inan çok araştırdım bana doktorum temkinli ve korunarak ilişki serbest dedi prezervatifsiz girmeyin dedi aksine bana uyarıda bulunmuştu mesela kendinden uzaklaştırma bu dönemler de cinsellikte önemli diye .. fakat herhangi bir tehlikeli durum varsa o çok başka o zaman kesinlikle girmemek gerekli
kızzz korkma akışına bırak ahahahaahBana da doktorum saçmalamayın 9 ay cinsel ilişki yok diyemeyiz böyle birşey uygun olmaz dedi.sadece son aylara doğru istemiyoruz dedi. Ama ben yine de korkuyorum
Ben yaptırdım yarın da üçlü tarama için gidicemKızlar ikili tarama testi yaptırdınız mı ?
Evet canım konuştuk şeker ölçümü yapmaya başlayacağım. Sabah öğlen akşam üç gün ölçeceğim.
Ay canım çok sevindim maşallahhhhh seninde güzel haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum, bal oğluşun bak büyümüşKızlar çok şükür doktordan geldim yanına girene kadar mide bulantılarım başladı bayılacakdım..ama bebişim büyümüş çok çok şükürEl sallıyordu bize parmaklarını oynatıyordu Doktora diyorum karnım çok fazla büyümemiş bana dedi dur daha daha yeni başlıcak büyümeye hem dedi demekki iç karnın geniş zaten normal büyüklükte dedi beni dinle dedi.Suyumu sordum dedi iyi ama şimdilik iyi dedi..suyunu iç dedi zorlansan bile elinde hep şişe olsun.Rahim ağzın kapalı dedi.Kan ilacı yazdı bana.Progestan iğneyi 5 günden 1 azaltdı sorun olmasa tamamen çıkartıcam dedi.Oksapar ve fitil devam.Randevu aldık detaylı ultrason için.Şimdi otur 3 hafta bekle
Geçmiş olsun kuzum . Sen sancı var diyince önlem amaçlı vermiş işte endişe etme. Progestan kullanınca önümüzdeki zaman için önlem de almış oluyorsun hem . Benim de 1haftadır kasık değil de vajinada batma var. İnşallah önemli bir şey değildirKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
Allah hep sevindirsin canımAy canım çok sevindim maşallahhhhh seninde güzel haberlerini duyunca çok mutlu oluyorum, bal oğluşun bak büyümüşmaşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?