2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yani bebeklerimiz tabiki bi ağırlık hissi yaşatır illaki zaten ama ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyordu . Progestan verip cinsel ilişkiyi kesince bir de bol bol dinlen deyince bir sorun gördü de söylemedi mi diye biraz tedirgin oldum canım . İnşallah sende güzel haberlerle gel

Kuzum senin de yürürken böyle çok hafif bıçak saplanması gibi ağrı giriyor mu ara ara .

Allah korusun canım kötüyü düşünme. Önlem amaçlı vermiştir. Şu haftaları bol bol dinlenerek geçirmeye çalış.

Ara ara bana da oluyor.

Allah korusun canım kötüyü düşünme. Önlem amaçlı vermiştir. Şu haftaları bol bol dinlenerek geçirmeye çalış.
Evet psikolojimizi hemen etkiliyoruz. Allah korusun ama zaten düşmesi gerekiyorsa istediğimiz kadar çırpınalım işe yaramayacak. Rabbim güzel haberler duyursun hepimize

Ara ara bana da oluyor.
Bende bir de sık idrara çıkma vardı. Yanma acı oluyor mu dedi. Olmuyor dedim . O zaman idrar yollarıyla ilgili sorun yoktur ama bu haftalarda bu kadar sık idrar çok görülmez dedi . Benim azıcık gelse hemen wc gitmem gerekiyor. Belki de psikolojik bilmiyorum . Ya da idrar kesemde küçük olabilir. Hamile kalmadan önce de çok sık giderdim

kızlar 12+5 doktor 11. haftadayken de şimdide tahminim kız dedi ama 3 hafta sonra netleşir şartlanmayalım dedi sizlerin tahminini alabilir miyim Ashley senden yorum gelir mi

Eklentiler

• IMG_7458.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 57
Canın bana da oldu sadece sağ kasığıma bikaç kez. Keskin bıçak saplanması gibi rahatsız edici bi ağrı. Sen içini ferah tut hepimiz yaşıyoruz. biryenianneadayi

Kuzum neden moralini bozdun ki bak doktor hiçbir sıkıntı görmemiş. Önlem için ilaç vermiş sadece

bilemiyorum doktor bacak arasına baktı çıkıntı aşağı doğru olduğunda kız diyoruz 11. haftanda da aşağıdaydı şimdi de aşağıda dedi heyecanlandım
Hayırlısı olsun inşallah çok enterasan nasıl anlıyorlar o kadar erken . Bana 12 haftalıkken daha dış genital organ oluşmamış ama kemik yapıısı kesin erkek dedi... :/

Bol bol dinlen , cinsel ilişki yasak falan deyince bir problem gördü de söylemedi mi diye düşündüm kuzum
Yok kuzum ya endişelenme. Ağrı olunca hep aynı şeyleri söylüyorlar. Biz de ilişki yasak değil şuan ama biz yapmıyoruz. Eşim dört dönüyor tabi orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…