Yaaaa çok sevindim kuzummmmmKızlar çok şükür doktordan geldim yanına girene kadar mide bulantılarım başladı bayılacakdım..ama bebişim büyümüş çok çok şükürEl sallıyordu bize parmaklarını oynatıyordu Doktora diyorum karnım çok fazla büyümemiş bana dedi dur daha daha yeni başlıcak büyümeye hem dedi demekki iç karnın geniş zaten normal büyüklükte dedi beni dinle dedi.Suyumu sordum dedi iyi ama şimdilik iyi dedi..suyunu iç dedi zorlansan bile elinde hep şişe olsun.Rahim ağzın kapalı dedi.Kan ilacı yazdı bana.Progestan iğneyi 5 günden 1 azaltdı sorun olmasa tamamen çıkartıcam dedi.Oksapar ve fitil devam.Randevu aldık detaylı ultrason için.Şimdi otur 3 hafta bekle
İnşallah çok çıkmazEvet canım konuştuk şeker ölçümü yapmaya başlayacağım. Sabah öğlen akşam üç gün ölçeceğim.
Benim ultrasondan ölçtü direkt canım . Nedendir bilmemcanım oluyor sürekli değil ama çok kısa sürüyor geçiyor daha yavaş yürüyorum hissedince bebek yukarı çıkarken bence hafifler
rahim ağzı uzunluğunu mutlaka alttan kontrol edin diyorlar karından anlaşılmıyormuş bununla ilgili forumda binlerce yorum var ama çok sinsi hiçbir belirtisi yok deniyor yani bu kramplar da belirti olmayabilir
Ayyy bende öyle . Ayaklarımı az üşüteyim sürekli git gel yapıyorumbenim de öyle canım hayatım boyunca çok öıkardım ama tüm ailem böyle suyu da bol içeriz alıştık :)) ama şöyle 1 saat gitmeden durmuşluğum olmaz :)) hele az üşüteyim akşam bir de sürekli olur yapacak bisey yok ama neyi farkettim gebelikte tutunca böbreklerime ağrı yapıyır az bile tutsam dikkat et sende
Amin canımYaaaa çok sevindim kuzummmmmAllah ım darısı başımıza bebeğim şu içmeye zorla kendini. Ben de zorla içiyorum vallahi. Detaylıya kaçıncı hhafta da gireceksin
yaa hayır kötü düşünme sakın kendine dikkat et gerekmedikçe kalkma iyi bebişinKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
Ayyy yüzüstü yatmış bugün. Popişini de dikmiş havaya. Minişşş yayaa hayır kötü düşünme sakın kendine dikkat et gerekmedikçe kalkma iyi bebişin
Benim de hiç ölçülmedi kuzum. 11+6 da gitmiştim. Bugün 14+1. İnşallah iyidir miniğimAmin canımAynen başlıcam zorlamaya içmeye.19 haftada olucam Allah nasip ederse sadece rahim ağzı uzunluğunu vajinal ölçmemiş hala..kendim dedim doktora bana dedi burdan görüyorum ölçüyorum
İn şa Allah canımBenim de hiç ölçülmedi kuzum. 11+6 da gitmiştim. Bugün 14+1. İnşallah iyidir miniğim
Ya aslında rahat bi doktorum var kuzum da tabii her türlü ihtimali düşünmek zorunda o dabiryenianneadayi canım canım sakın korkma hayır birsey olmayacak, sadece dinlen bol bol uzan, zaten şu doktorların şöyle hemen olumsuz konuşması var ya, strese sakın girme Allah büyük unutma,
Magnezyum vermedi mi? Bende de aynı şikayetler vardı magnezyum yazdı, 2 gündür çok rahatımYani bebeklerimiz tabiki bi ağırlık hissi yaşatır illaki zaten ama ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyordu . Progestan verip cinsel ilişkiyi kesince bir de bol bol dinlen deyince bir sorun gördü de söylemedi mi diye biraz tedirgin oldum canım . İnşallah sende güzel haberlerle gel
Kuzum senin de yürürken böyle çok hafif bıçak saplanması gibi ağrı giriyor mu ara ara .
Benim doktor 12 haftaya kadar önermiyoruz dedi ikinci gittiğimde 12 hafta geçmişti haftada en fazla iki kere olabilir dediben de daha cesaret edemedimdoktora sor dedim o da utanırım baya tanıyoruz adamı diyor
Sen bol bol dinlen annesi minik kızın seninle Allah’ın izni ile, rapor falan verdi mi? Progestan kaçlık verdi. Fitil olarak mı verdi ?Ya aslında rahat bi doktorum var kuzum da tabii her türlü ihtimali düşünmek zorunda o da
Yok canım tablet olarak ağızdan alcam. 100 mg. Benim zaten kendi işim Allahtan canım. Bu hafta duruşmalarımın olmadığı günler gitmicemSen bol bol dinlen annesi minik kızın seninle Allah’ın izni ile, rapor falan verdi mi? Progestan kaçlık verdi. Fitil olarak mı verdi ?
ben en iyisi eşime ayda en fazla 2 diyormuş doktorlar diyeyimBenim doktor 12 haftaya kadar önermiyoruz dedi ikinci gittiğimde 12 hafta geçmişti haftada en fazla iki kere olabilir dedi
ben en iyisi eşime ayda en fazla 2 diyormuş doktorlar diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?