2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaaa çok sevindim kuzummmmm Allah ım darısı başımıza bebeğim şu içmeye zorla kendini. Ben de zorla içiyorum vallahi. Detaylıya kaçıncı hhafta da gireceksin

Benim ultrasondan ölçtü direkt canım . Nedendir bilmem

Ayyy bende öyle . Ayaklarımı az üşüteyim sürekli git gel yapıyorum

Ayy kızlar benimde bugün bir midem yandı bulandı değişik oldumm ya, sanırım idrar yollarında enfeksiyonum var çünkü yanma var, yarın kan tahlili vercem Çarşamba doktoruma giderim inşAllah bebeğimizin önce sağlıklı olduğunu sonra da cinsiyetini öğreniriz

Yaaaa çok sevindim kuzummmmm Allah ım darısı başımıza bebeğim şu içmeye zorla kendini. Ben de zorla içiyorum vallahi. Detaylıya kaçıncı hhafta da gireceksin
Amin canımAynen başlıcam zorlamaya içmeye.19 haftada olucam Allah nasip edersesadece rahim ağzı uzunluğunu vajinal ölçmemiş hala..kendim dedim doktora bana dedi burdan görüyorum ölçüyorum

yaa hayır kötü düşünme sakın kendine dikkat et gerekmedikçe kalkma iyi bebişin

Amin canımAynen başlıcam zorlamaya içmeye.19 haftada olucam Allah nasip edersesadece rahim ağzı uzunluğunu vajinal ölçmemiş hala..kendim dedim doktora bana dedi burdan görüyorum ölçüyorum
Benim de hiç ölçülmedi kuzum. 11+6 da gitmiştim. Bugün 14+1. İnşallah iyidir miniğim

biryenianneadayi canım canım sakın korkma hayır birsey olmayacak, sadece dinlen bol bol uzan, zaten şu doktorların şöyle hemen olumsuz konuşması var ya, strese sakın girme Allah büyük unutma,

Niqu cnm gözün aydın hersey yolunda
X Xxudy bnde kagıthanede fehmi hoca var fıyat aldım 1.800 tl dıyor detaylıya bi düşünicem
Bnımde alt kasıkta agırlık hissi olmaya başladı kızlar, hafıf sancı şeklınde, buarada fena gribim yatıyorum, hep uyuyorum, idrar yolları için enfexia antıbıyotık içiyorum, yınede gribim gerilemedi.
Çarsamba gunune farklı bi doktordan randevu aldım, bakalım cinsyetıne ne dıyecek, öğrenebılecekmıyım

Magnezyum vermedi mi? Bende de aynı şikayetler vardı magnezyum yazdı, 2 gündür çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…