Canım danıştım bugün konuştum. 3 gün şeker ölçümü yapacağım doktora yazacağım.Canım belki hormonlarının etkisiyle oluyordur. Bi doktoruna danış bakalım.
Kendi gitdiğim özel hastaneye gidicem zaten doktor yönlendirdi.Kızlar ben İstanbul’da detaylıya Recep hasa gitmeyi düşünüyorum sizler kime gitmeyi düşünüyorsunuz
Çevremde testi güzel çıkmayan var korkuyorum yaptırmayaBen yaptırdım yarın da üçlü tarama için gidicem
Teste aç ya da tok gitmek farkediyor mu pekiBen yaptırdım yarın da üçlü tarama için gidicem
Bana doktorum farketmiyor demişti bende bebek hareketli olsun diye tok gitmiştimTeste aç ya da tok gitmek farkediyor mu peki
Ben gyno ferro kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane tek döküntü demir ilacı ya da D vitamini ikisinden biri bende kabızlık yaptı Duphalac içiyorum 2 günde bir mecburKızlar demir ilacı kullanan var mı
Evet canım bende yapıldım sanırım 1,500 tl idi 5.haftada vuruldum benKizlar selam allaha şükür 13+4 olduk büyüdük. Benim kan uyusmazligim varmis benimki negatif esiminkini bilmiyorum ama. Doktor 28 haftda igne vurulacak. Ve dogduktan sonra 72 saat icinde vurulacak diger cocuklarin icin dedi. Bu ignenin her bir fiyati yuksek dedi yaklasik 200 dollartutuyor dedi. Sizin orda da oyle pahalimi bu igneler.
Bende de aynı durum var midemden sular gelıyor yemek yedirtmiyor mafoldum neyapacağızBana doktor verdi kuzum ama kullanamıyorum. Midem bulanıyor kusuyorum
Bende kullanamıcam sanırım 3 gündür çok kötü yaptı beniBana doktor verdi ama.yan etki yaptı bende şu anda kullanmıyorum, aslında doğal şeyler kullanmak istiyorum ama araştirma içindeyim
Yani 200 dolar 1.500 oluyormu türk parasinda. Ben turkiyeli degilimde o yuzden bilmiyorumEvet canım bende yapıldım sanırım 1,500 tl idi 5.haftada vuruldum ben
Ayyy çok mutlu çok güzel bi hamilelik sürecinin sonunda kavuşalım bebişlerimize inşallahtabiki çok çok güzel olacak ben gönlün rahat olsun falan diye de yazmadım bu arada ne hissediyorsam ne düşünüyorsam onu yazdım doktorum bugün de tekrarladı evham yapmıyoruz sadece temkinli oluyoruz strese girersek onuda strese sokabiliriz çok mutlu ol hep gül gülümse dedi
Vajinada sızlama, batma bende de oluyor kuzu ama o kesin bebiş büyüme baskısıyım ben diye bağırıyor yaaa hiçbir şey yoktur inşallahGeçmiş olsun kuzum . Sen sancı var diyince önlem amaçlı vermiş işte endişe etme. Progestan kullanınca önümüzdeki zaman için önlem de almış oluyorsun hem . Benim de 1haftadır kasık değil de vajinada batma var. İnşallah önemli bir şey değildirÇarşamba gidicem doktora bende.
İnşallah kuzum . Sen de endişe etme hiç bebişin iyiymişVajinada sızlama, batma bende de oluyor kuzu ama o kesin bebiş büyüme baskısıyım ben diye bağırıyor yaaa hiçbir şey yoktur inşallah
canım oluyor sürekli değil ama çok kısa sürüyor geçiyor daha yavaş yürüyorum hissedince bebek yukarı çıkarken bence hafiflerYani bebeklerimiz tabiki bi ağırlık hissi yaşatır illaki zaten ama ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyordu . Progestan verip cinsel ilişkiyi kesince bir de bol bol dinlen deyince bir sorun gördü de söylemedi mi diye biraz tedirgin oldum canım . İnşallah sende güzel haberlerle gel
Kuzum senin de yürürken böyle çok hafif bıçak saplanması gibi ağrı giriyor mu ara ara .
benim de öyle canım hayatım boyunca çok öıkardım ama tüm ailem böyle suyu da bol içeriz alıştık :)) ama şöyle 1 saat gitmeden durmuşluğum olmaz :)) hele az üşüteyim akşam bir de sürekli olur yapacak bisey yok ama neyi farkettim gebelikte tutunca böbreklerime ağrı yapıyır az bile tutsam dikkat et sendeEvet psikolojimizi hemen etkiliyoruz. Allah korusun ama zaten düşmesi gerekiyorsa istediğimiz kadar çırpınalım işe yaramayacak. Rabbim güzel haberler duyursun hepimize
Bende bir de sık idrara çıkma vardı. Yanma acı oluyor mu dedi. Olmuyor dedim . O zaman idrar yollarıyla ilgili sorun yoktur ama bu haftalarda bu kadar sık idrar çok görülmez dedi . Benim azıcık gelse hemen wc gitmem gerekiyor. Belki de psikolojik bilmiyorum . Ya da idrar kesemde küçük olabilir. Hamile kalmadan önce de çok sık giderdim
ben de daha cesaret edemedimYok kuzum ya endişelenme. Ağrı olunca hep aynı şeyleri söylüyorlar. Biz de ilişki yasak değil şuan ama biz yapmıyoruz. Eşim dört dönüyor tabi orası ayrı
canım yakında hepimiz şeker ölçmeye başlayacağızEvet canım konuştuk şeker ölçümü yapmaya başlayacağım. Sabah öğlen akşam üç gün ölçeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?