2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar selam allaha şükür 13+4 olduk büyüdük. Benim kan uyusmazligim varmis benimki negatif esiminkini bilmiyorum ama. Doktor 28 haftda igne vurulacak. Ve dogduktan sonra 72 saat icinde vurulacak diger cocuklarin icin dedi. Bu ignenin her bir fiyati yuksek dedi yaklasik 200 dollar tutuyor dedi. Sizin orda da oyle pahalimi bu igneler.

Kızlar demir ilacı kullanan var mı
Ben gyno ferro kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane tek döküntü demir ilacı ya da D vitamini ikisinden biri bende kabızlık yaptı Duphalac içiyorum 2 günde bir mecbur

Evet canım bende yapıldım sanırım 1,500 tl idi 5.haftada vuruldum ben

Ayyy çok mutlu çok güzel bi hamilelik sürecinin sonunda kavuşalım bebişlerimize inşallah

Vajinada sızlama, batma bende de oluyor kuzu ama o kesin bebiş büyüme baskısıyım ben diye bağırıyor yaaa hiçbir şey yoktur inşallah

canım oluyor sürekli değil ama çok kısa sürüyor geçiyor daha yavaş yürüyorum hissedince bebek yukarı çıkarken bence hafifler

rahim ağzı uzunluğunu mutlaka alttan kontrol edin diyorlar karından anlaşılmıyormuş bununla ilgili forumda binlerce yorum var ama çok sinsi hiçbir belirtisi yok deniyor yani bu kramplar da belirti olmayabilir

benim de öyle canım hayatım boyunca çok öıkardım ama tüm ailem böyle suyu da bol içeriz alıştık :)) ama şöyle 1 saat gitmeden durmuşluğum olmaz :)) hele az üşüteyim akşam bir de sürekli olur yapacak bisey yok ama neyi farkettim gebelikte tutunca böbreklerime ağrı yapıyır az bile tutsam dikkat et sende

Bulantılar kusmalar sağolsun buranın yolunu unuttum

14'ü doldurmaya 1 gün kalmışken sanırım biz de listeye eklenebiliriz..
Yaş 31, Sat 21.06, Kese ve kalp atışı 6+2, cinsiyeti gösterirse çarşamba göreceğiz inşallah :)

Evet canım konuştuk şeker ölçümü yapmaya başlayacağım. Sabah öğlen akşam üç gün ölçeceğim.
canım yakında hepimiz şeker ölçmeye başlayacağız ben de alacağım makine aldın değil mi şeker en tehlikeli düşmanımız özellikle karbonhidratta patates de varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…