Kizlar selam allaha şükür 13+4 olduk büyüdük. Benim kan uyusmazligim varmis benimki negatif esiminkini bilmiyorum ama. Doktor 28 haftda igne vurulacak. Ve dogduktan sonra 72 saat icinde vurulacak diger cocuklarin icin dedi. Bu ignenin her bir fiyati yuksek dedi yaklasik 200 dollar tutuyor dedi. Sizin orda da oyle pahalimi bu igneler.
Bana doktorum farketmiyor demişti bende bebek hareketli olsun diye tok gitmiştimyaptırmaya korkmayın zaten kesinlik belirtmiyor bu testler inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben gyno ferro kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane tek döküntü demir ilacı ya da D vitamini ikisinden biri bende kabızlık yaptı Duphalac içiyorum 2 günde bir mecbur
Kizlar selam allaha şükür 13+4 olduk büyüdük. Benim kan uyusmazligim varmis benimki negatif esiminkini bilmiyorum ama. Doktor 28 haftda igne vurulacak. Ve dogduktan sonra 72 saat icinde vurulacak diger cocuklarin icin dedi. Bu ignenin her bir fiyati yuksek dedi yaklasik 200 dollar tutuyor dedi. Sizin orda da oyle pahalimi bu igneler.
tabiki çok çok güzel olacak ben gönlün rahat olsun falan diye de yazmadım bu arada ne hissediyorsam ne düşünüyorsam onu yazdım doktorum bugün de tekrarladı evham yapmıyoruz sadece temkinli oluyoruz strese girersek onuda strese sokabiliriz çok mutlu ol hep gül gülümse dedi
Geçmiş olsun kuzum . Sen sancı var diyince önlem amaçlı vermiş işte endişe etme. Progestan kullanınca önümüzdeki zaman için önlem de almış oluyorsun hem . Benim de 1haftadır kasık değil de vajinada batma var. İnşallah önemli bir şey değildir Çarşamba gidicem doktora bende.
Yani bebeklerimiz tabiki bi ağırlık hissi yaşatır illaki zaten ama ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyordu . Progestan verip cinsel ilişkiyi kesince bir de bol bol dinlen deyince bir sorun gördü de söylemedi mi diye biraz tedirgin oldum canım . İnşallah sende güzel haberlerle gel
Kuzum senin de yürürken böyle çok hafif bıçak saplanması gibi ağrı giriyor mu ara ara .
canım oluyor sürekli değil ama çok kısa sürüyor geçiyor daha yavaş yürüyorum hissedince bebek yukarı çıkarken bence hafifler
rahim ağzı uzunluğunu mutlaka alttan kontrol edin diyorlar karından anlaşılmıyormuş bununla ilgili forumda binlerce yorum var ama çok sinsi hiçbir belirtisi yok deniyor yani bu kramplar da belirti olmayabilir
Evet psikolojimizi hemen etkiliyoruz. Allah korusun ama zaten düşmesi gerekiyorsa istediğimiz kadar çırpınalım işe yaramayacak. Rabbim güzel haberler duyursun hepimize
Bende bir de sık idrara çıkma vardı. Yanma acı oluyor mu dedi. Olmuyor dedim . O zaman idrar yollarıyla ilgili sorun yoktur ama bu haftalarda bu kadar sık idrar çok görülmez dedi . Benim azıcık gelse hemen wc gitmem gerekiyor. Belki de psikolojik bilmiyorum . Ya da idrar kesemde küçük olabilir. Hamile kalmadan önce de çok sık giderdim
benim de öyle canım hayatım boyunca çok öıkardım ama tüm ailem böyle suyu da bol içeriz alıştık :)) ama şöyle 1 saat gitmeden durmuşluğum olmaz :)) hele az üşüteyim akşam bir de sürekli olur yapacak bisey yok ama neyi farkettim gebelikte tutunca böbreklerime ağrı yapıyır az bile tutsam dikkat et sende
Yok kuzum ya endişelenme. Ağrı olunca hep aynı şeyleri söylüyorlar. Biz de ilişki yasak değil şuan ama biz yapmıyoruz. Eşim dört dönüyor tabi orası ayrı
Bulantılar kusmalar sağolsun buranın yolunu unuttum
14'ü doldurmaya 1 gün kalmışken sanırım biz de listeye eklenebiliriz..
Yaş 31, Sat 21.06, Kese ve kalp atışı 6+2, cinsiyeti gösterirse çarşamba göreceğiz inşallah :)
canım yakında hepimiz şeker ölçmeye başlayacağız ben de alacağım makine aldın değil mi şeker en tehlikeli düşmanımız özellikle karbonhidratta patates de varmış