neyseki onu henüz içmedim umarım gerek kalmazBence kan ilacı da öyle
Canım belki hormonlarının etkisiyle oluyordur. Bi doktoruna danış bakalım.Kızlar nasılsınız? Gece ayak altımda çok yanmalarım oluyor sizinde oluyor mu?
Ben de ilaçları içemiyorum ki. Sadece d vitamini kullanabiliyorum o da fısfıs şeklinde. İlaçlar kurma sebebineyseki onu henüz içmedim umarım gerek kalmaz
canım sen doktora gittin mi bir daha? Brn ikili test sonucu icin gdicem ama ultrasona girmem muhtemelen cinsiyet ekime kaldı bizimBana doktor verdi kuzum ama kullanamıyorum. Midem bulanıyor kusuyorum
Şu an vitamin, mineral ve omega 3 içerin bir takviye içiyorum kocaman hap. Her akşam kabusBen de ilaçları içemiyorum ki. Sadece d vitamini kullanabiliyorum o da fısfıs şeklinde. İlaçlar kurma sebebi
Yok kuzum doktorla konuştuk sonucu sadececanım sen doktora gittin mi bir daha? Brn ikili test sonucu icin gdicem ama ultrasona girmem muhtemelen cinsiyet ekime kaldı bizim
Benim de var öyle bir ilaç. Adı decavit. Tadı çok kötü. Ve dediğin gibi kocaman. Demir de içemiyorum zaten. İşkence çekiyorumŞu an vitamin, mineral ve omega 3 içerin bir takviye içiyorum kocaman hap. Her akşam kabus
Bebişler için birazcık daha dayanacağız artıkBenim de var öyle bir ilaç. Adı decavit. Tadı çok kötü. Ve dediğin gibi kocaman. Demir de içemiyorum zaten. İşkence çekiyorum
Bu arada benim kullandığımın tadı kötü değil yani öyle aman aman da değil elenatal adıBenim de var öyle bir ilaç. Adı decavit. Tadı çok kötü. Ve dediğin gibi kocaman. Demir de içemiyorum zaten. İşkence çekiyorum
Doktor belli ki önlem amaçlı vermiş bir sorun olmaz Allahın izni ile içini ferah tutKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah in izniyle hiç bir şey olmaz bebisine moralini yüksek tut bebisinde etkilenmesin Rabbim bebeğini de seni de korusun herseyin hayırlısını versinKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
Evet önlem amaçlı verdi . Ama bol bol istirahat et, cinsel ilişki falan yasak deyince acaba bir problem mi var diye düşünmeye başladımDoktor belli ki önlem amaçlı vermiş bir sorun olmaz Allahın izni ile içini ferah tut
Ayh inşallah. Allah hepimizin miniklerini korusun . Gerçekten ne garip şeymiş şu annelik. Şimdiden çok alıştım ona. Allah eksikliğini göstermesinCanım iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah in izniyle hiç bir şey olmaz bebisine moralini yüksek tut bebisinde etkilenmesin Rabbim bebeğini de seni de korusun herseyin hayırlısını versin
Amin cnm inşallahAyh inşallah. Allah hepimizin miniklerini korusun . Gerçekten ne garip şeymiş şu annelik. Şimdiden çok alıştım ona. Allah eksikliğini göstermesin
Hepimiz öyleyizdir eminim. Çok amin Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ayh inşallah. Allah hepimizin miniklerini korusun . Gerçekten ne garip şeymiş şu annelik. Şimdiden çok alıştım ona. Allah eksikliğini göstermesin
Bozma moralini canım. 3 -4 gün öncesine kadar benimde ağırlık hissim çoktu. Bir anda kesildi. Korkmadım değil neden birden gitti bu his diye ama stres en büyük zarar. Cumartesi kontrole gideceğim o zamana kadar aklımdan çıkardım.Kızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
canım çok geçmiş olsun benim de söylemiştim galiba rahmimde ağırlık hissediyorum dolu sanki orda bisey var gibi büyüdüğünden normaldir diye düşünmüştüm hemen kötüyü düşünme bir çok değişik şey yaşıyoruzKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
Kaçıncı hafta sancılar olabiliyormuş bu aradaKızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?