2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yaaa birazcık modum düşük . Bugün doktora gittik şu kasıklarımdaki ağırlık, sancıdan dolayı . Normalde 26 ekimdeydi kontrolümüz . Doktor baktı bebeğin aşağı inme durumu yok, rahim uzunluğu gayet iyi , bi düşük tehlikesi falan da görünmüyor dedi . Ama bu sancılar önümüzdeki hafta gelmesi muhtemel olan sancıların bi belirtisi olabilir dedi. O yüzden yine progestan verdi. Bi ağlayasım geliyor nedense bir şey oluvercek gibi

Doktor belli ki önlem amaçlı vermiş bir sorun olmaz Allahın izni ile içini ferah tut

Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah in izniyle hiç bir şey olmaz bebisine moralini yüksek tut bebisinde etkilenmesin Rabbim bebeğini de seni de korusun herseyin hayırlısını versin

Canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah Allah in izniyle hiç bir şey olmaz bebisine moralini yüksek tut bebisinde etkilenmesin Rabbim bebeğini de seni de korusun herseyin hayırlısını versin
Ayh inşallah. Allah hepimizin miniklerini korusun . Gerçekten ne garip şeymiş şu annelik. Şimdiden çok alıştım ona. Allah eksikliğini göstermesin

Bozma moralini canım. 3 -4 gün öncesine kadar benimde ağırlık hissim çoktu. Bir anda kesildi. Korkmadım değil neden birden gitti bu his diye ama stres en büyük zarar. Cumartesi kontrole gideceğim o zamana kadar aklımdan çıkardım.

canım çok geçmiş olsun benim de söylemiştim galiba rahmimde ağırlık hissediyorum dolu sanki orda bisey var gibi büyüdüğünden normaldir diye düşünmüştüm hemen kötüyü düşünme bir çok değişik şey yaşıyoruz

Kaçıncı hafta sancılar olabiliyormuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…