2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok geçmiş olsun, bizide bilgilendir, dualarımız sizinle
Çok şükür bebekler ve ben iyiyiz rahim ağzı açık değil rahim uzunluğu normal dedi vajinal kontrol etti 2 hafta işe git gel sürekli ayakta olmak uzun yol sabah 6.30 da kalkmak derken bir de iş stresi üst üste geldi sanırım dedi bir de grip eklenince heyet raporu verdi 21 gün dinlen dedi
Strestendir dedi canım kasılma çıkmadı. Nst çeken hemşire 16. Haftada kalp duyulmaz ama kasılmalar varsa Çıkar dedi o güm güm kalp sesleri yoktu tabi sessiz bir 20 dk lık nst oldu benim için ama çok şükür sorun yok idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor olabilir dedi o da yapar bu belirtileri dedi yine idrar testi verdim Bakalım
Bende çok kötüyüm boğaz grip doktoru aradım bana dedi sadece vitamin c tüketiceksin..ateşim sordum olsa ne edeyim dedi gece olursa acile git ve enfeksiyon doktoruna görün..nasıl ilacsız gecicek aklım almıyor
Grip için ne yapyım dedim yorgunluktan bağışıklığın düşmüştür bol su iç pastil kullan dedi çeşidi fark etmez çabuk emilmiyor zaten pastil zarar vermez dedi pastil aldım bende ballı en azından boğaz yanmam için iyi gelsin

Bende çok kötüyüm boğaz grip doktoru aradım bana dedi sadece vitamin c tüketiceksin..ateşim sordum olsa ne edeyim dedi gece olursa acile git ve enfeksiyon doktoruna görün..nasıl ilacsız gecicek aklım almıyor
Çok zor geçiyor ben ayaklandım 10 gün oldu ama hala boğazım şiş, ağrıyor ve burnum akıyor. Üstte bi kez daha önermiştim size de söyliyim ilikli kemik suyuna tavuk çorbası sarımsaklı limonlu karabiberli çok iyi geliyor, geçmiş olsun

Bende 4 kilo aldım canım bugün regliye göre 15+0 ayda 1 kilo normal kabul ediliyor zaten

Kızlar tabloya bilgi eklemek istediğiniz de beni etiketlemediğiniz de mesajları göremeyebiliyorum malum her mesajı okuma fırsatım her zaman olmuyor etiketlerseniz daha kolay tabloya eklemiş olurum yoksa gözden kaçıyor mesaj gidiyor

Bana pastil bile demedi ya..birde bende boğaz ateş bile veriyor boğazım geçse gripi kolay atlatırım

Bana pastil bile demedi ya..birde bende boğaz ateş bile veriyor boğazım geçse gripi kolay atlatırım
Asıl gripte boğaz zorluyor zaten ben sabah ballı süt içtim sıcak yumuşatmadı bile boğazımı su içiyorum o da etki etmiyor sıcak su iyi geldi bi pastil denicem bir de şimdi inşallah hepimizin gribi geçer bir an önce

Dr cm olarak söylemedi ama ultrasonda bariz belli gösterdi anlattı. Rahim ağzının önünde bisey yok biraz yakınında koyu bir alan var ben de gördüm burası kanıyor dedi. başka kanama alanı vs. Yok. Daha da iyi oluruz inşallah Rabbim kolaylaştirsin...

kızlar ben hastaneye falan değil direk doktorun kendi muayenehanesi var oraya gidiyorum bana bir arkadaşım az önce o doktor rapor istediğinde sana rapor yazamaz dedi böyle bir durum var mı gerçekten :/

Aynen nerde kaptım hiçbir yerde çünkü hep evdeyim..Şimdi sarımsaklı çorba içiçem umarım çok çekmez..sanada gecmiş olsun

Ay Amin.Çok zor ilacsız normalde sprey ederim boğazıma şimdi sadece balla sütle

kızlar ben hastaneye falan değil direk doktorun kendi muayenehanesi var oraya gidiyorum bana bir arkadaşım az önce o doktor rapor istediğinde sana rapor yazamaz dedi böyle bir durum var mı gerçekten :/
Normal rapor yazar 10 güne kadar ama heyet yazması için 3 doktor imzası olması lazım

Kızlar ben grip için bunu içiyorum. Malzemeleri kendime göre azaltıp çoğaltıyorum baya iyi geliyor. Denemek isterseniz

Normal rapor yazar 10 güne kadar ama heyet yazması için 3 doktor imzası olması lazım
anladım yok heyet flan istemedim de böyle arada dinlenmek için falan isterim diye düşündüm çünkü çalışıyorum nazım geçer belki o zaman

Devlette çalışıyorsanız 40 günden fazla rapor alamıyorsunuz 1 yıl içinde. Tabi heyet harici 40 gün
anladım yok heyet flan istemedim de böyle arada dinlenmek için falan isterim diye düşündüm çünkü çalışıyorum nazım geçer belki o zaman

Niye yazamasın ki canım? Muayenesi olan doktorlar da rapor yazabiliyor tabiki hatta özel kliniği olan doktorlar heyet raporu bile veriyor. Ben hastanenin doktoruma gidiyorum bana 40 gün rapor verdi bir doktorun yıllık o hastaya verebileceği en fazla 40 günmüş 40 günüm dolduğu için 3 hekim onaylı heyet raporu aldım bugün 21 gün daha özel sektörde çalışıyorum

hmm anladım bana özel muayanene yazamıyor dediler bana da saçma geldi sormak istedim doğum iznini nasıl yazacak dedim direk içimden şok oldum

hmm anladım bana özel muayanene yazamıyor dediler bana da saçma geldi sormak istedim doğum iznini nasıl yazacak dedim direk içimden şok oldum
Bence de canım saçma olmuş o yapılan yorum alırsınız tabiki merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…