2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum geçen benimde çok canım çekmişti sonraki gün bime girdim bi baktım kocaman stand yapmıslar kucuk boylari gelmis sade seviyosan

Kızlaaaar şifa çorbası yapmıştım dün bugun çok daha iyiyim düne göre isteyenler yapabilir sizede haber vereyim dedim maydanoz koymadım bol sarımsak attım evde toz zerdeçal vardı biraz ondan attim ve bol acılı yaptım içerkende bolca limon miss yapan olursa şifa olsun inşAllaaaaah 1 tane kalçalı but haşladım onun suyuyla yaptım tavugun etinide aksam kocama pilav ustu oh mis 1 taşla 2 kuş

Eklentiler

• Screenshot_20230928-163642_Nefis Yemek Tarifleri.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum geçen benimde çok canım çekmişti sonraki gün bime girdim bi baktım kocaman stand yapmıslar kucuk boylari gelmis sade seviyosan
Yaa bende paprikalısının aşığıyım hiç açılacak konu değil aslında hamileler grubunda ama bizim burda bimde sadesi bile yok ah ah canım prıngles...

Yaa bende paprikalısının aşığıyım hiç açılacak konu değil aslında hamileler grubunda ama bizim burda bimde sadesi bile yok ah ah canım prıngles...
Offff bende onu aramıştım bakalım gelicek diyolar insallah çok geç kalmaz

Yaaa ne güzel ama ben öğle yemeği yemiyorum sıkıntı olur mu ki öğle zamanı meyve yiyorum biraz zaman geçince yoğurt yiyorum biraz zaman geçince de kuruyemiş belki yiyorum sonra zaten akşam yemeği zamanı gelmiş oluyor acaba çocuk yemek istiyor mudur

Oyyyyy pringlessss

Tweeetyyy seninde miden bulanıyor kilo verdin mi? Birde ilaçlardan kokmayanı buldun mu?
3 kilo verdim kuzum. Yok ilaçları araştırmadım hiç ama Nisan ve şubat grubunda falan da hep benim kullandığım ilaçları kullanıyor çoğu. Geçer diye umut ediyorum ama o demir ilacını hiç içmedim nerdeyse içtikten sonra kustuğum için içmemiş de oldum

Girdik valla. Galiba bu akşam yicem dayanamıyorum yani. Belki yiyince midem bulanır bi umut çünkü benim çocuk zararlı birşey yediğimde hep midemi bulandırıyor çikolata da bile
Nerde bulucan prıngless türkiyede yok neredeyse normal cips yerini tutar dersen orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…