Bende aldım valla canm çok da takmamaya calsiyirm sonrasında hemen veriliyor dikkat edince bende 4 kg aldım az önce patronumuzn doğum gününü kutladik pasta kestik yemeyeyim mi yani yedim gttiAy kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )
Vallahi ilaçları da zorlayamıylrum çünkü midem bulanıyorYaaa triko takım bende istiyorummm link alabilirim bende
Yaa aldığımız ilaçlardan falan bir şekilde bebiş nasibini alıyordur heralde. Biraz zorla yine canım
ya kıyamam nedense bu yazdığına çok güldüm2 beni mümkün değil kesmez
Ah canım hersey öyle birseye bakıyorsun bir hafta sonra bakıyorsun en az %50 zam gelmiş inanır mısın az önce teyzem markete gitti bir kaç birsey almış diyor ki kasada fiyatı söyledi şoka girdim, iki poşet dünya para tutmuş Allah yardımcımız olsun hersey çok pahalı, çok haklısın canım veririz yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler ayyy bak hemen vermişsin mesajın beni coook motive etti. Teşekkür ederimBende aldım valla canm çok da takmamaya calsiyirm sonrasında hemen veriliyor dikkat edince bende 4 kg aldım az önce patronumuzn doğum gününü kutladik pasta kestik yemeyeyim mi yani yedim gttikızımda da 16 kg almistm 50 kilo ile hamile kalmıştım tam 2 Ay sonra 49 u görmüştüm doğumdan sonra dikkat etti mi gdiyor bence süt olsun diye herseyj yememiştim o zamanlar humana süt yapıcı çayı vardı onu kullandım çok da faydasını gördüm ama şimdi bakıyorum da 1250 tl olmuş sastm kaldım ben kızımda 5 6 paket bitirmisimdir yani
Valla cips aşığıyımya kıyamam nedense bu yazdığına çok güldüm
Rica ederim canm valla öyle artık bugün aldıysak o kar yani yoksa hersey hemen zamlaniyor bende bazen ayy diyorum kilo aldm çok aklıma kızimdaki kilo ve sonrası geliyor aman Tuğba diyorum hamileliğin tadını çıkar birde tedaviyle oldu bu bebisim ama düşüklüğü vardı diyorum belki de birdaha hamilelik nasip olmayacak tadını çıkarmaya calisiyorm sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerjmiziAh canım hersey öyle birseye bakıyorsun bir hafta sonra bakıyorsun en az %50 zam gelmiş inanır mısın az önce teyzem markete gitti bir kaç birsey almış diyor ki kasada fiyatı söyledi şoka girdim, iki poşet dünya para tutmuş Allah yardımcımız olsun hersey çok pahalı, çok haklısın canım veririz yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler ayyy bak hemen vermişsin mesajın beni coook motive etti. Teşekkür ederiminsallah canım veririz hemen diyet yaparız spor yaparız
Bende bendeee :) Pringles Türkiye'den çekildiği için o kadar üzgünüm ki en sevdiğimdi hiçbir yerde yok hatta canım çok istemişti civarda bulamamıştık iş arkadaşım bahçelievlerden getirmişti şimdi orda da kalmadı üzülüyorum hatırladıkça :/Valla cips aşığıyım
Tweeetyyy seninde miden bulanıyor kilo verdin mi? Birde ilaçlardan kokmayanı buldun mu?Vallahi ilaçları da zorlayamıylrum çünkü midem bulanıyorlink atarım kuzum akşam
Kız annesi olduğumu belli etmemeliyimtriko elbise al bence pembiş
Amin canımDr cm olarak söylemedi ama ultrasonda bariz belli gösterdi anlattı. Rahim ağzının önünde bisey yok biraz yakınında koyu bir alan var ben de gördüm burası kanıyor dedi.başka kanama alanı vs. Yok. Daha da iyi oluruz inşallah Rabbim kolaylaştirsin...
Cnm bnım eşim ecza sektörunde çalışıyor 25 yıldırÇok şükür bebekler ve ben iyiyiz rahim ağzı açık değil rahim uzunluğu normal dedi vajinal kontrol etti 2 hafta işe git gel sürekli ayakta olmak uzun yol sabah 6.30 da kalkmak derken bir de iş stresi üst üste geldi sanırım dedi bir de grip eklenince heyet raporu verdi 21 gün dinlen dedi
Strestendir dedi canım kasılma çıkmadı. Nst çeken hemşire 16. Haftada kalp duyulmaz ama kasılmalar varsa Çıkar dedi o güm güm kalp sesleri yoktu tabi sessiz bir 20 dk lık nst oldu benim için ama çok şükür sorun yok idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor olabilir dedi o da yapar bu belirtileri dedi yine idrar testi verdim Bakalım
Grip için ne yapyım dedim yorgunluktan bağışıklığın düşmüştür bol su iç pastil kullan dedi çeşidi fark etmez çabuk emilmiyor zaten pastil zarar vermez dedi pastil aldım bende ballı en azından boğaz yanmam için iyi gelsin
Canım geçen kontrolüm de karından benimde 37 mm ölmüştü. Doktor riskli görmedi hiç böyle konuşmadı. Neye göre risk acabaMerhaba kızlar geçen hafta kontrole gittiğimde karından 44mm olcmustu rahim ağzı uzunlugunu. Biraz kasık ağrım oldu 2 gün, bugün de gittim Dr a. Vajinal ölçtü bu sefer 37mm çıktı. 10 günde bir gel uyanık olalım bu haftalarda birden açılma olabiliyor dedi magnezyum verdi. Progestan filan vermedi çok endişeliyim dinlenmek dışında çare yok. kisalirsa dikiş atmamız gerek dedi
Aa iyi ki söyledin canım sağol ya doktora da özellikle sordum hangisini alayım fark etmiyor dedi çeşit olarak neli alıyim dedim o da fark etmez dedi dedim ballı alsam olur mu olur dediCnm bnım eşim ecza sektörunde çalışıyor 25 yıldır
Her pastil kullanılmıyor gebelikte
Geçen bi pastil getirdi eve, tadı çok acı evet ama acayıp etkiliydi, bunu tavsıye etmişler, mutlaka bunu kullansın demişler
ouff bu huy bende de varKızlar hamilelikten önce sürekli göbeğimi içime çekip yürürdüm. Alışkanlık olduğu için hala ara ara bilinçsizce içime çekiyorum ve karnım çok acıyor. Bebeğe bi zararı oluyor mudur bunun ya
hapşırırken neden bir şey olsun ki anlamadım ben ne demek istediğiniziAa iyi ki söyledin canım sağol ya doktora da özellikle sordum hangisini alayım fark etmiyor dedi çeşit olarak neli alıyim dedim o da fark etmez dedi dedim ballı alsam olur mu olur dedidikkat edeyim ya sağol söylediğin için bir de çok hapşırıyorum bir şey olur mu ya gribim ya durmuyor hapşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?