2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende aldım valla canm çok da takmamaya calsiyirm sonrasında hemen veriliyor dikkat edince bende 4 kg aldım az önce patronumuzn doğum gününü kutladik pasta kestik yemeyeyim mi yani yedim gtti kızımda da 16 kg almistm 50 kilo ile hamile kalmıştım tam 2 Ay sonra 49 u görmüştüm doğumdan sonra dikkat etti mi gdiyor bence süt olsun diye herseyj yememiştim o zamanlar humana süt yapıcı çayı vardı onu kullandım çok da faydasını gördüm ama şimdi bakıyorum da 1250 tl olmuş sastm kaldım ben kızımda 5 6 paket bitirmisimdir yani

Ah canım hersey öyle birseye bakıyorsun bir hafta sonra bakıyorsun en az %50 zam gelmiş inanır mısın az önce teyzem markete gitti bir kaç birsey almış diyor ki kasada fiyatı söyledi şoka girdim, iki poşet dünya para tutmuş Allah yardımcımız olsun hersey çok pahalı, çok haklısın canım veririz yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler ayyy bak hemen vermişsin mesajın beni coook motive etti. Teşekkür ederim insallah canım veririz hemen diyet yaparız spor yaparız

Rica ederim canm valla öyle artık bugün aldıysak o kar yani yoksa hersey hemen zamlaniyor bende bazen ayy diyorum kilo aldm çok aklıma kızimdaki kilo ve sonrası geliyor aman Tuğba diyorum hamileliğin tadını çıkar birde tedaviyle oldu bu bebisim ama düşüklüğü vardı diyorum belki de birdaha hamilelik nasip olmayacak tadını çıkarmaya calisiyorm sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerjmizi

Valla cips aşığıyım
Bende bendeee :) Pringles Türkiye'den çekildiği için o kadar üzgünüm ki en sevdiğimdi hiçbir yerde yok hatta canım çok istemişti civarda bulamamıştık iş arkadaşım bahçelievlerden getirmişti şimdi orda da kalmadı üzülüyorum hatırladıkça :/

Amin canım Bebek hareket ettikçe plesentaya baskı oluyor kanama alanı oluşuyor. Doktorda bana bu şekilde söylemişti. Bol bol su ve dinlenerek inşallah bir sonraki kontrolün de yukarı çıkmış olur.

Merhaba kızlar geçen hafta kontrole gittiğimde karından 44mm olcmustu rahim ağzı uzunlugunu. Biraz kasık ağrım oldu 2 gün, bugün de gittim Dr a. Vajinal ölçtü bu sefer 37mm çıktı. 10 günde bir gel uyanık olalım bu haftalarda birden açılma olabiliyor dedi magnezyum verdi. Progestan filan vermedi çok endişeliyim dinlenmek dışında çare yok. kisalirsa dikiş atmamız gerek dedi

Cnm bnım eşim ecza sektörunde çalışıyor 25 yıldır
Her pastil kullanılmıyor gebelikte
Geçen bi pastil getirdi eve, tadı çok acı evet ama acayıp etkiliydi, bunu tavsıye etmişler, mutlaka bunu kullansın demişler

Eklentiler

• IMG_20230928_160446.webp
    32 KB · Görüntüleme: 48
Canım geçen kontrolüm de karından benimde 37 mm ölmüştü. Doktor riskli görmedi hiç böyle konuşmadı. Neye göre risk acaba

Kızlar hamilelikten önce sürekli göbeğimi içime çekip yürürdüm. Alışkanlık olduğu için hala ara ara bilinçsizce içime çekiyorum ve karnım çok acıyor. Bebeğe bi zararı oluyor mudur bunun ya

Aa iyi ki söyledin canım sağol ya doktora da özellikle sordum hangisini alayım fark etmiyor dedi çeşit olarak neli alıyim dedim o da fark etmez dedi dedim ballı alsam olur mu olur dedi dikkat edeyim ya sağol söylediğin için bir de çok hapşırıyorum bir şey olur mu ya gribim ya durmuyor hapşırmam

hapşırırken neden bir şey olsun ki anlamadım ben ne demek istediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…