2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Chocolabs ayyy ben hamile olduğumu bilmiyordum regl bekliyordum o sıra canım bir çekti bir çekti hemen koşa koşa gittim tabi o zamanlar mide de bulanmıyor
Ohh afiyet olsun onun günahı olmaz Dün evde yaptım sarmasını bari daha sağlıklı olur dye ama uzun bir süre tatlı yemem artık. Kaçamak yaptık bitti

Ağrısı zor olur taş kum dökmenin bol suyu ihmal etme kuzum
Evet sorma canım, şuan
ay bu zor,

Ohh afiyet olsun onun günahı olmaz Dün evde yaptım sarmasını bari daha sağlıklı olur dye ama uzun bir süre tatlı yemem artık. Kaçamak yaptık bitti
canım ne tatlı ne ekşi çekiyor. Niye benim canım birşey istemiyor anlamıyorum bir iste yavrum babanı gönderelim alsın diyorum

canım ne tatlı ne ekşi çekiyor. Niye benim canım birşey istemiyor anlamıyorum bir iste yavrum babanı gönderelim alsın diyorum
ya bende de aşerme gibi olmuyor . Öyle hiç illa yemem lazım şunu canım çekti demiyorum da benim gözüm aç ayda bir sağlıksız bişey yemem lazım

Bende ;
Sabah 1 adet yumurta 2 3 dilim domates, beyaz peynır kasar peynırı 2 dilim ekmek
Ara öğün 1 adet muz 1 adet mandalina
Öğlen iş yerinde ne varsa genelde protein içeren şeyleri yemeyi tercih ediyorum ve bol salata yoğurt
Ara öğün çiğ fındık çiğ badem
Akşam da protein ağırlıklı et tavuk köfte kıymalı sulu yemekler vs yine yanında yoğurt karadut özü
Ve günde 3,5 litre su

ya bende de aşerme gibi olmuyor . Öyle hiç illa yemem lazım şunu canım çekti demiyorum da benim gözüm aç ayda bir sağlıksız bişey yemem lazım
Benim de canım cips istiyor bak şimdi sağlıksız deyince aklıma geldi. Ama bunu hep isterim hamilelik ile ilgili değil yani benim ki. Zor tutuyorum kendimi

Maşallah 3.5 litreee miiiii ben bugün bulantıdan 750 ml anca içtim bu saate çok zorluyorum içmek için midem bulanıyor ama

Maşallah 3.5 litreee miiiii ben bugün bulantıdan 750 ml anca içtim bu saate çok zorluyorum içmek için midem bulanıyor ama
Ben hamile kalmadan önce de çok su içerdim 18:30 a kadar 2 litre içerdim evde de biraz 2.5 olurdu o şimdi daha da arttırdım ilk aylarda mide bulantısı bende de çok oluyordu tavsiye ederim su şişene 1 dilim limon at tadı değişiyor ve içinde ferahlatıyor :)

Deneyeyim kuzum. Limon pek sevmem ama belki şimdi farklı olur durum. Malum hamilelik

Benim de canım cips istiyor bak şimdi sağlıksız deyince aklıma geldi. Ama bunu hep isterim hamilelik ile ilgili değil yani benim ki. Zor tutuyorum kendimi
O da tatlıdan da zararlı boşver unut onu aaa ama zuber in cipsleri var çok güzel . Ege yeşillikleri mi neydi nohut cipsi bi dene istersen

Ay kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…