Sadece wcye kalkıyorsanız çok normal ben ilk 3 ayda kusmaktan kilo verdim ve aynı zamanda çalışıyorum hareketliyim olabildiğince işim masa başı olmasına rağmen iş yoksa sürekli ayaktayım. Biraz yürüyüş akşamları iyi gelir aslında size :)Ay kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )
Tamam tamam sustumTamam tamam benim de istiyecek şimdi anlatma
Canım şuanlık yürüyüş yasak, sadece hastaneye kontrole giderken oda yavaş yavaş araca kadar falan yürüyorum. Evdede sürekli uzanıyorum olabildiğince uzan dedi doktor.Sadece wcye kalkıyorsanız çok normal ben ilk 3 ayda kusmaktan kilo verdim ve aynı zamanda çalışıyorum hareketliyim olabildiğince işim masa başı olmasına rağmen iş yoksa sürekli ayaktayım. Biraz yürüyüş akşamları iyi gelir aslında size :)
O zaman hiç kafana takma önemli olan bebeğin iyi olması ve sağlıkla doğurman, yat keyfine bak mis gibi :)Canım şuanlık yürüyüş yasak, sadece hastaneye kontrole giderken oda yavaş yavaş araca kadar falan yürüyorum. Evdede sürekli uzanıyorum olabildiğince uzan dedi doktor.
16+0Ay kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )
Ah inşallah canım tek istediğim o şuan ama bir korktum sonrası veremez isem zor olur diye tedirgin oldum. 58 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyumO zaman hiç kafana takma önemli olan bebeğin iyi olması ve sağlıkla doğurman, yat keyfine bak mis gibi :)
Yaaa triko takım bende istiyorummm link alabilirim bendeBen de havalar soğusun da trikoları giyeyim istiyorum. Bu hava için uygun kıyafetim yok lastikli. Mesela öğle yemeğinden sonra pantolon sıktı beni
Yaa aldığımız ilaçlardan falan bir şekilde bebiş nasibini alıyordur heralde. Biraz zorla yine canımBen bu kadar yiyemiyorum. Hatta boş günlerim hariç yumurta hiç yiyemiyorumet balık köfte tavuk tiksindim zaten ben galiba hiç sağlıklı beslenemiyorum sadece meyve yiyebiliyorum. Daha ceviz hiç yemedim gibi birşey
Canım kaç ile hamile kaldım sen?16+0
+4 ile devam edıyorum
Bebiş bir doğsun peşinde koştururken verirsin hepimiz illaki en az 10 alırız en az diyorum ben :)Ah inşallah canım tek istediğim o şuan ama bir korktum sonrası veremez isem zor olur diye tedirgin oldum. 58 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum
Bir paket değil de bir iki tane yeTamam tamam sustumama galiba ben bi kere yicem eşimi kandırabilirsem
Selam canım ben varım. Plesentam aşağı yerleşimliydim 10+2 ve 12+6 da lekelenme ve kanama yaşadım. Benimde sağ kasığımda hep ağrılarım oluyordu plesentanın yerleşimi çünkü oradaydı. Sabah akşam progestan fitil kullandım 3 hafta neredeyse sürekli yattım sadece lavabo için kalktım. 15+0 kontrol günü şükür yukarı çıkmıştı sağ kasık ağrısı da azaldı yok denecek kadar az. O ağrılar resmen tüm gün sürüyordu. İnce ince batmalarla birlikte. Yukarı çıkıyor içini ferah tut bol bol dinlen. Bende çok koruyordum bide bana destek olacak kimse de yok. Benim için çok zor bi süreçti.Kızlar selam herkese. Benim bir haftadır kahverengi akıntı vardı dr a gittiğimde plesentanin alt ucunda hematom olduğunu ama plesentanin olması gereken yerde olduğunu alt ucunun rahim ağzına yakın olduğunu ve kanama sebebinin bu olduğunu söyledi. Progesteron iğnesi ve ağızdan tabletine başlattı. Hafifledi biraz. İlk zamanlar ağrı da vardı o geçti şükür. 16 haftalik gebeyim böyle olup ileri haftalarda plesentasi yukarı çıkan lekelenmesi biten var mı? Yoksa artabilir mı ki bu kanama çok tedirgin oldum ilaçları alıp yatıyorum genellikle...
Ay maşallah canım bebişler büyüyorYaaa bende bugün tam 17 :)
62 kılo ile hamile kaldımCanım kaç ile hamile kaldım sen?
Ay bende öyle diyorum canım inşallah bende 70 i 75i geçmem, 6,7 kilo doğumda gitse sonra emzirme falan derken gider kalanında sporla diyetle hal ederiz. Bizim sıkıntımız şöyle olacak ondan tedirginim. Mart Nisan sonrası yaz, acaba etkiler mi bizi kilolar. Kış olsa kilolar saklanıyor ama yazın zor62 kılo ile hamile kaldım
Şuan 66yım
İnşallh 75i geçmem
İlkinde 75 ıle doğum yapmıştım
Sana da maşallahh :) evet şahit olmak çok güzel :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah vakti geldiğindeAy maşallah canım bebişler büyüyor
Bn 75 ile doğum yapmıştımAy bende öyle diyorum canım inşallah bende 70 i 75i geçmem, 6,7 kilo doğumda gitse sonra emzirme falan derken gider kalanında sporla diyetle hal ederiz. Bizim sıkıntımız şöyle olacak ondan tedirginim. Mart Nisan sonrası yaz, acaba etkiler mi bizi kilolar. Kış olsa kilolar saklanıyor ama yazın zor
Bende çok kötüyüm boğaz grip doktoru aradım bana dedi sadece vitamin c tüketiceksin..ateşim sordum olsa ne edeyim dedi gece olursa acile git ve enfeksiyon doktoruna görün..nasıl ilacsız gecicek aklım almıyorKızlar üşüttüm galiba hasta oluyorum boğazım şiş acıyor ve yanma var ilaç da kullanamıyoruz malum ne yapabilirim bugün doktor kontrolüm var doktora da soracağım ama o saate kadar boğaz yanmam geçmeyecek gibi
Evet ince sızilar giriyor alt karın bölgesine ara ara. İnşallah benimki de yukarı çıkar ilerleyen haftalarda. Çok kanama yok ama sürekli leke gelmesi canımı sıkıyor. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Benim tüp bebek Bi de. Telaşım iki kat...Selam canım ben varım. Plesentam aşağı yerleşimliydim 10+2 ve 12+6 da lekelenme ve kanama yaşadım. Benimde sağ kasığımda hep ağrılarım oluyordu plesentanın yerleşimi çünkü oradaydı. Sabah akşam progestan fitil kullandım 3 hafta neredeyse sürekli yattım sadece lavabo için kalktım. 15+0 kontrol günü şükür yukarı çıkmıştı sağ kasık ağrısı da azaldı yok denecek kadar az. O ağrılar resmen tüm gün sürüyordu. İnce ince batmalarla birlikte. Yukarı çıkıyor içini ferah tut bol bol dinlen. Bende çok koruyordum bide bana destek olacak kimse de yok. Benim için çok zor bi süreçti.
Çıkar canım araştırmıştım 18-20 haftaları da bazen buluyormuş. Benim 10. hafta kanama 12. hafta sadece lekelenme oldu. Uzun süren lekelenmeler yaşamadım. Plesentanızın şuanda rahim ağzına uzaklığı kaç cm? Bende çatlama iğnesi ile hamile kaldım. 8 ay uğraştım tüp bebek tedavisi için ön görüşme yapacağım ay hamile kaldım. Telaşını inan iyi anlıyorum.Evet ince sızilar giriyor alt karın bölgesine ara ara. İnşallah benimki de yukarı çıkar ilerleyen haftalarda. Çok kanama yok ama sürekli leke gelmesi canımı sıkıyor. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Benim tüp bebek Bi de. Telaşım iki kat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?