Yaaa ne güzel ama ben öğle yemeği yemiyorum sıkıntı olur mu ki öğle zamanı meyve yiyorum biraz zaman geçince yoğurt yiyorum biraz zaman geçince de kuruyemiş belki yiyorum sonra zaten akşam yemeği zamanı gelmiş oluyor acaba çocuk yemek istiyor mudur
Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?
Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?
3 kilo verdim kuzum. Yok ilaçları araştırmadım hiç ama Nisan ve şubat grubunda falan da hep benim kullandığım ilaçları kullanıyor çoğu. Geçer diye umut ediyorum ama o demir ilacını hiç içmedim nerdeyse içtikten sonra kustuğum için içmemiş de oldum
Ay bi de bir kaç çeşit marka alıp alıp denenmez ki pahalı ürünler bi de. ben de omepa vm kullanıyorum . Kokusu bana hafif geliyor ama ben alıştığımdan da olabilir belki sana o da ağır kokar
ayy ne bileyim asla yapılmamalı bebeğe çok zararı var gibi bir bilgi kalmış aklımda ama elimde değil ki yaaa. bir anda göbeğmi içime çekme ihtiyacı hissedip çekiyorum
Rica ederim canm valla öyle artık bugün aldıysak o kar yani yoksa hersey hemen zamlaniyor bende bazen ayy diyorum kilo aldm çok aklıma kızimdaki kilo ve sonrası geliyor aman Tuğba diyorum hamileliğin tadını çıkar birde tedaviyle oldu bu bebisim ama düşüklüğü vardı diyorum belki de birdaha hamilelik nasip olmayacak tadını çıkarmaya calisiyorm sağlıcakla kucağımıza alalım bebeklerjmizi
Amin canım sağlıkla kucağına al inşallah benimde öyle yedi sene bekledim, belki dediğin gibi bir daha olmayacak coook haklısın keyfini çıkarayım. Zaten hamilelik öncesi aç yaşıyordum resmen kilo almayayım diye. Şimdi diyorum azıcık keyfini süreyim