2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım geçen kontrolüm de karından benimde 37 mm ölmüştü. Doktor riskli görmedi hiç böyle konuşmadı. Neye göre risk acaba
Bir hafta önce 44 birden 7mm azaldığı için öyle dedi sanırım. Karından yanlış olcmustur belki diye umut ediyorum

sanmıyorum bir şey olacağını belli bir süreden sonra çekemeyeceğiz zaten
Benim şuan çektiğimde de olan göbeğim içine girmiyor ki zaten. Boşu boşuna acı çekiyorum

Yooo şart değil canım . Hatta 2 öğüne daha sağlıklı diyenler de var

Ayyy kızlar böyle sırt üstü yatınca sanki mekik çekmişim gibi oluyor karnım. Hani biliyorsunuz dimi mekik çektiğinizde böyle acır ya öyle oluyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?

Oy maşallah kuzum

Bende 7kilo verdim doktorum i mom önerdi ama çok koktuğunu söylediler bende kokmayan bir omega arıyorum günlerdir

Bende 7kilo verdim doktorum i mom önerdi ama çok koktuğunu söylediler bende kokmayan bir omega arıyorum günlerdir
Ay bi de bir kaç çeşit marka alıp alıp denenmez ki pahalı ürünler bi de. ben de omepa vm kullanıyorum . Kokusu bana hafif geliyor ama ben alıştığımdan da olabilir belki sana o da ağır kokar

ayy ne bileyim asla yapılmamalı bebeğe çok zararı var gibi bir bilgi kalmış aklımda ama elimde değil ki yaaa. bir anda göbeğmi içime çekme ihtiyacı hissedip çekiyorum
Ben de çekiyorum fark etmeden oluyor. Fark ettiğimde salıveriyorum . Zaten çekince de çekilmiyor önde belli bayağı

Amin canım sağlıkla kucağına al inşallah benimde öyle yedi sene bekledim, belki dediğin gibi bir daha olmayacak coook haklısın keyfini çıkarayım. Zaten hamilelik öncesi aç yaşıyordum resmen kilo almayayım diye. Şimdi diyorum azıcık keyfini süreyim

Kızlar banada hiç bir kıyafetim olmuyor, bunları aldım çok rahat o kadar güzel ki kumaşı altı üstü m beden aldım, bayıldım duruşuna

Eklentiler

• EACCF678-05DD-4794-9F8F-B890B3EE37D8.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 54
  • CD42250B-6ECF-4E2A-9AB3-9567256F8BB8.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…