Sata göre 15+2 ben de öyle düşünmustum ama rahim ağzı serklaj vs diyince çöktüm bı an inşallah geçici bir şeydir sorun yaşamam. Haftaya başka bir Dr a gideceğim
Kızlar ben kremini aldım geldi çok beğendim ve diğer beğendiğim renkleri de sipariş ettim standart beden ve öyle güzel kumaşı var ki ve çok çok rahat. Fiyatına bakarak hiç böyle beklemiyordum. Karnımı belli edecek dar elbiseler bakıyordum çekim için, bunlar da uygun olunca alayım dedim. Boyu kısa olanlar için bileğe gelebilir ama yorumda okudum çoğu kişi kestirmiş. Fikir olsun
Sata göre 15+2 ben de öyle düşünmustum ama rahim ağzı serklaj vs diyince çöktüm bı an inşallah geçici bir şeydir sorun yaşamam. Haftaya başka bir Dr a gideceğim
İşte ben de yattım 1.5 ay hiç midem de bulanmadı her akşam kucağımda kocaman bir salata tabağında meyve yedim ve şimdi 10+ kiloyla devam ediyorum meyve yeme merak etme ilk aylar için çok değil senin 4 kilo. Ben ayaklanınca ve ilaçları kesince kilo artışım durdu.
Evet çok pahalı çeşit çeşit alıp içemem o yüzden araştırıyorum arkadaşım da marincap varmış kokmuyor dedi ondan deneyeceğim yorum okuyorum en azından ikiye falan indririsem iki tane alırım diye
En kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım az kalmış kanama alanın küçülmüş geçecek önümüzdeki günlerde. Ayaklarını yastık üstünde dinlendir. Ben de 1.5 ay yattım iğneye hastabakıcı geliyordu eve. Geçti çok şükür. İnşallah senin de geçecek
İnşallah canım inşallah 2,5 aydır yatıyorum inşallah cumartesi kontrolde artık yavaş yavaş yürürsün der. Yine şükür ediyorum bebeğim benimle gerekirse 9 ay yatmaya razıyım yeterki sağlıklı kucağımıza alalım canım
Kızlar ben kremini aldım geldi çok beğendim ve diğer beğendiğim renkleri de sipariş ettim standart beden ve öyle güzel kumaşı var ki ve çok çok rahat. Fiyatına bakarak hiç böyle beklemiyordum. Karnımı belli edecek dar elbiseler bakıyordum çekim için, bunlar da uygun olunca alayım dedim. Boyu kısa olanlar için bileğe gelebilir ama yorumda okudum çoğu kişi kestirmiş. Fikir olsun
Bende çok çok azalttim eskiye göre canım cips çektiginde de eti gong veya patlamıs mısır yiyorum ama iste ayy cok takilmamak lazim yaaa o kadar insan icki icerken sigara icerken doguruyo bizimki devede kulak