2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben kremini aldım geldi çok beğendim ve diğer beğendiğim renkleri de sipariş ettim standart beden ve öyle güzel kumaşı var ki ve çok çok rahat. Fiyatına bakarak hiç böyle beklemiyordum. Karnımı belli edecek dar elbiseler bakıyordum çekim için, bunlar da uygun olunca alayım dedim. Boyu kısa olanlar için bileğe gelebilir ama yorumda okudum çoğu kişi kestirmiş. Fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230928-182028.webp
    35 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230928-182015.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20230928-182037.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 58
Sata göre 15+2 ben de öyle düşünmustum ama rahim ağzı serklaj vs diyince çöktüm bı an inşallah geçici bir şeydir sorun yaşamam. Haftaya başka bir Dr a gideceğim
Aklına hemen kötü şeyler getirme. Evet başka bir doktorunda fikrini al canım, bizi de haberisiz bırakma.

İnşallah canım sonra diyorum aman alayım senelerdir bu bebeği bekliyorum sonra veririz Allah’ın izni ile yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun

Canım konuşmayı kaçırdım ama omega ise imom omega kokmuyor tavsiye ederim

İnşallah canım inşallah 2,5 aydır yatıyorum inşallah cumartesi kontrolde artık yavaş yavaş yürürsün der. Yine şükür ediyorum bebeğim benimle gerekirse 9 ay yatmaya razıyım yeterki sağlıklı kucağımıza alalım canım

Ooff nefsime yenildim 1 paket eti gong pirinc patlagindan yedim yarim pakette cikolata sizde boyle yediginizde vicdan yapiyo musunuz ya
Sürekli yemediğim için yediğimde pişman olmuyorum canım istiyor kokusu burnuma geliyor yani yiyorum ama her zaman her gün değil tabi

Renkleri çok güzel görünüyor bende favoriledim. paylaştığın için teşekkürler canımm

Sürekli yemediğim için yediğimde pişman olmuyorum canım istiyor kokusu burnuma geliyor yani yiyorum ama her zaman her gün değil tabi
Bende çok çok azalttim eskiye göre canım cips çektiginde de eti gong veya patlamıs mısır yiyorum ama iste ayy cok takilmamak lazim yaaa o kadar insan icki icerken sigara icerken doguruyo bizimki devede kulak

Kızlar ben 3 4 gündür kasılmalarla uyanıyorum sabahları çok oluyo kasiklarimda rahmimde kasılma hissediyorum sizdedw varmi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…