Sata göre 15+2 ben de öyle düşünmustum ama rahim ağzı serklaj vs diyince çöktüm bı an inşallah geçici bir şeydir sorun yaşamam. Haftaya başka bir Dr a gideceğimKaç haftalıksınız. Rahim de genişliyor biliyorsunuz onun ağrısı da olabilir. Hemen kötüyü düşünmeyin
İyi yapıyorsun kuzum yapabiliyorsanBenimde öyle. Dişimin arasına alıp direkt suyla yolluyorum
Düzenli kan baktır kuzum. Değerler çok düşmezse sorun değilKullanmayacağım galiba ama nolacak bilmiyorum
Offf bu ilaçların hepsi böyle o zamanBenimki de pregnom çok kötü kokuyor, midemi bulandırıyor
Aklına hemen kötü şeyler getirme. Evet başka bir doktorunda fikrini al canım, bizi de haberisiz bırakma.Sata göre 15+2 ben de öyle düşünmustum ama rahim ağzı serklaj vs diyince çöktüm bı an inşallah geçici bir şeydir sorun yaşamam. Haftaya başka bir Dr a gideceğim
İnşallah canım sonra diyorum aman alayım senelerdir bu bebeği bekliyorum sonra veririz Allah’ın izni ileİşte ben de yattım 1.5 ay hiç midem de bulanmadı her akşam kucağımda kocaman bir salata tabağında meyve yedim ve şimdi 10+ kiloyla devam ediyorummeyve yeme merak etme ilk aylar için çok değil senin 4 kilo. Ben ayaklanınca ve ilaçları kesince kilo artışım durdu.
Afiyet olsun canım asla vicdan yapma bende canım tulumba istedi 5 tane yedim :) vicdan yapmıyorum vallahiOoff nefsime yenildim 1 paket eti gong pirinc patlagindan yedim yarim pakette cikolatasizde boyle yediginizde vicdan yapiyo musunuz ya
Canım konuşmayı kaçırdım ama omega ise imom omega kokmuyor tavsiye ederimEvet çok pahalı çeşit çeşit alıp içemem o yüzden araştırıyorumarkadaşım da marincap varmış kokmuyor dedi ondan deneyeceğim yorum okuyorum en azından ikiye falan indririsem iki tane alırım diye
Of valla kilodan falan degil bebege zarari olur diye korkuyorumAfiyet olsun canım asla vicdan yapma bende canım tulumba istedi 5 tane yedim :) vicdan yapmıyorum vallahi
İnşallah canım inşallahEn kısa zamanda iyileşirsin inşallah canımaz kalmış kanama alanın küçülmüş geçecek önümüzdeki günlerde. Ayaklarını yastık üstünde dinlendir. Ben de 1.5 ay yattım iğneye hastabakıcı geliyordu eve. Geçti çok şükür. İnşallah senin de geçecek
Yok canım olmaz, Allah’ın izni ile tatlı seviyor minnak demekOf valla kilodan falan degil bebege zarari olur diye korkuyorumgerci cikolatadan sonra hareketlendi sıpa
Sürekli yemediğim için yediğimde pişman olmuyorum canım istiyor kokusu burnuma geliyor yani yiyorum ama her zaman her gün değil tabiOoff nefsime yenildim 1 paket eti gong pirinc patlagindan yedim yarim pakette cikolatasizde boyle yediginizde vicdan yapiyo musunuz ya
Renkleri çok güzel görünüyor bende favoriledim.Kızlar ben kremini aldım geldi çok beğendim ve diğer beğendiğim renkleri de sipariş ettim standart beden ve öyle güzel kumaşı var ki ve çok çok rahat. Fiyatına bakarak hiç böyle beklemiyordum. Karnımı belli edecek dar elbiseler bakıyordum çekim için, bunlar da uygun olunca alayım dedim. Boyu kısa olanlar için bileğe gelebilir ama yorumda okudum çoğu kişi kestirmiş. Fikir olsun
Bende çok çok azalttim eskiye göreSürekli yemediğim için yediğimde pişman olmuyorum canım istiyor kokusu burnuma geliyor yani yiyorum ama her zaman her gün değil tabi
Canım fitilli taytlar mı ? BunlarRenkleri çok güzel görünüyor bende favoriledim.paylaştığın için teşekkürler canımm
Afiyet olsun kuzumOoff nefsime yenildim 1 paket eti gong pirinc patlagindan yedim yarim pakette cikolatasizde boyle yediginizde vicdan yapiyo musunuz ya
Bu ara bende burger kinge gitmemek için zor tutuyorum kendimi yaOf valla kilodan falan degil bebege zarari olur diye korkuyorumgerci cikolatadan sonra hareketlendi sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?