- 16 Mart 2022
- 3.284
- 3.261
- 83
- 33
Değil mi yaAy çook güzel böyle birşey arıyordum.
Çok güzel fikir anılara değer veriyorum bende arada açıp bakmak o anki duyguları hatırlamak iyi gelecektir bende alacağım teşekkürler öneri içinFufizu Modern Bebek Anı Defteri - İlk 1 Yıl Hamilelik ve Anne Bebek Günlüğü - Ajandası + Baskı Kiti Fiyatı, Yorumları - Trendyol şu çok güzelmiş. Böyle bir şey alacak olan var mı ? Uğraşıp doldurur muyum ki acaba ,
Canımm bende bakıyordum ya ama bu tür değilde daha farklılarını bulmuştum çokk hoşuna gitmedi. Bazılarında yazılar ingilizce yazıyordu. Bunu alıyorum bayıldımmmDeğil mi yaiçinde çok güzel detaylar varmış bebeğimiz büyüdüğünde gösterdiğimizde çok mutlu olur
Merhaba, doktorum bana algae oil tavsiye etti. Hiç kokmuyor rahatlıkla içilebiliyor. Alg yağı bu arada. Omega ama balıkla alakası yok :) doktorunuza danışıp alabilirsiniz belki.Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Hapşurmaktan bişy olmaz cnmAa iyi ki söyledin canım sağol ya doktora da özellikle sordum hangisini alayım fark etmiyor dedi çeşit olarak neli alıyim dedim o da fark etmez dedi dedim ballı alsam olur mu olur dedidikkat edeyim ya sağol söylediğin için bir de çok hapşırıyorum bir şey olur mu ya gribim ya durmuyor hapşırmam
Benimki de pregnom çok kötü kokuyor, midemi bulandırıyorYok kuzum boşuna alma o zaman. Ben de koku değil de ilaç dilime değdiği an midem bulanıyor
Evet canım ben kullanıyorum Kocaeli ecza depolarında da yok maalesef çevre de hiç yok ben internetten alıp kullandım 3 haftadır şimdi son 1 haftalık kaldı bitiyor bugün yeni sipariş verdim geçen aldığım yerden sende bulamazlarsa buradan alabilirsin ben kullandımHapşurmaktan bişy olmaz cnm
Ama dediğim gbi hatta eve gelip her pastil kullanılmıyor deyınce çok şaşırdım, eczacı her pastılı kesınlıkle kullanmasın demiş,
En etkılı bunu önermiş
Vinelac senmi kullanıyordun cnm
Vinelac şuan bulamıyoruz, istanbul avrupa yakası ecza depolarına baktı, kndi deposundada yok, bulacak inşallah
İnternetten de almk istemıyorum
Tamam cnm saolasınEvet canım ben kullanıyorum Kocaeli ecza depolarında da yok maalesef çevre de hiç yok ben internetten alıp kullandım 3 haftadır şimdi son 1 haftalık kaldı bitiyor bugün yeni sipariş verdim geçen aldığım yerden sende bulamazlarsa buradan alabilirsin ben kullandımVinalac 30 Tablet Folik Asit Vitamin Multivitamin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende siyah rengini aldım çok memnunum marka da güzel. Siyahı renk atıyor dediler ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım kurutmaya da attım hiçbir deformasyon olmadı 1.75 boy 71 kg 38 beden aldım çok bacaklarda kan akışını engelleyecek kadar sıkılmadı tayt da önermiyorlar beli de tek taraflı ayarlanabiliyor gayet rahatCanımm bende bakıyordum ya ama bu tür değilde daha farklılarını bulmuştum çokk hoşuna gitmedi. Bazılarında yazılar ingilizce yazıyordu. Bunu alıyorum bayıldımmmpaylaştığın için çoook teşekkür ederim.
Bugün bu hamile taytını aldım kızlar belki size de fikir olur
Evet canım yeni formu çıkmış ama ondan alma dedi doktorum bunu bulabildiğin sürece bu formunu al dedi yeni formunda bir şey eklemişler unuttum şimdi yanlış olmadın o yüzden alma demişti bunu bulamadığında başka markaya geçeriz demiştiTamam cnm saolasın
Bn önce eşimden bulmasını istedım sanırım muadili varmış, başka bi çeşidi
Bunu kaldırmışlar
Bulamassa bakıcam artık
3 kilo aldım bacım yalnız değilsin rahat ol:) her gün kullandığım 11 ilacım var onlar da etken mi bilmiyorum ama sabahları vücudumda hiç şiş yok gün sonu heryerim şiş oluyor.Ay kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )
Regenesis kullanıyorum ben. Bana kokmuyor ama hassassan hepsi kokar bence sanaBende 7kilo verdim doktorum i mom önerdi ama çok koktuğunu söylediler bende kokmayan bir omega arıyorum günlerdir
En kısa zamanda iyileşirsin inşallah canımCanım şuanlık yürüyüş yasak, sadece hastaneye kontrole giderken oda yavaş yavaş araca kadar falan yürüyorum. Evdede sürekli uzanıyorum olabildiğince uzan dedi doktor.
Memnun kalman içimi rahatlattı canımm acaba nasıl bişey gelecek diye merak ediyordum. Bende M aldım. Ben 1.65 boy 54 kg, S dar gelir diye düşündüm genelde herşeyim S beden şimdi hiçbir kıyafetimde rahat edemiyorum. Bunu bol bol hamileliğin sonuna kadar giyerim artık.Bende siyah rengini aldım çok memnunum marka da güzel. Siyahı renk atıyor dediler ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım kurutmaya da attım hiçbir deformasyon olmadı 1.75 boy 71 kg 38 beden aldım çok bacaklarda kan akışını engelleyecek kadar sıkılmadı tayt da önermiyorlar beli de tek taraflı ayarlanabiliyor gayet rahat
İşte ben de yattım 1.5 ay hiç midem de bulanmadı her akşam kucağımda kocaman bir salata tabağında meyve yedim ve şimdi 10+ kiloyla devam ediyorumAy kızlar şimdi siz kilo almadık az aldık diyorsunuz ben bir tedirgin oldum şimdi ben +4 ile yola devam ediyorum 15+3 üm bugün. Benim gibi çok alan var mı alanızda ( ama ben 5.haftadan beri sadece WC ye kalkıyorum 0 hareket )
Saniyelik oluyor yaaBilemedim ki ben de. Çok mu çekiyon kız bebişi çok sıkıştırma sal gitsin .
İyi yapmışsın canım bende ilkten 36 işte s beden aldım normal bedenimde kalçamda kaldı giremedim sonra iade edip bir benden büyük aldım ileriki dönemlerde de rahat edeyim diye düşündümMemnun kalman içimi rahatlattı canımm acaba nasıl bişey gelecek diye merak ediyordum. Bende M aldım. Ben 1.65 boy 54 kg, S dar gelir diye düşündüm genelde herşeyim S beden şimdi hiçbir kıyafetimde rahat edemiyorum. Bunu bol bol hamileliğin sonuna kadar giyerim artık.
Su bile kokuyor inanın ama içmem de gerekiyor galiba bir çare arıyorumRegenesis kullanıyorum ben. Bana kokmuyor ama hassassan hepsi kokar bence sana
Kullanmayacağım galiba ama nolacak bilmiyorumYok kuzum boşuna alma o zaman. Ben de koku değil de ilaç dilime değdiği an midem bulanıyor
Evet çok pahalı çeşit çeşit alıp içemem o yüzden araştırıyorumAy bi de bir kaç çeşit marka alıp alıp denenmez ki pahalı ürünler bi de.ben de omepa vm kullanıyorum . Kokusu bana hafif geliyor ama ben alıştığımdan da olabilir belki sana o da ağır kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?