2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Değil mi ya içinde çok güzel detaylar varmış bebeğimiz büyüdüğünde gösterdiğimizde çok mutlu olur
Canımm bende bakıyordum ya ama bu tür değilde daha farklılarını bulmuştum çokk hoşuna gitmedi. Bazılarında yazılar ingilizce yazıyordu. Bunu alıyorum bayıldımmm paylaştığın için çoook teşekkür ederim.
Bugün bu hamile taytını aldım kızlar belki size de fikir olur

Eklentiler

• IMG_6325.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar ben çok bulantı ve kusma yaşıyorum 13+2'yim omega tavsiye etti doktorum ama korkuyorum kokabilir içemeyebilirsin dedi aranız da kullandığı omega kokmayan var mı acaba?
Merhaba, doktorum bana algae oil tavsiye etti. Hiç kokmuyor rahatlıkla içilebiliyor. Alg yağı bu arada. Omega ama balıkla alakası yok :) doktorunuza danışıp alabilirsiniz belki.

Hapşurmaktan bişy olmaz cnm
Ama dediğim gbi hatta eve gelip her pastil kullanılmıyor deyınce çok şaşırdım, eczacı her pastılı kesınlıkle kullanmasın demiş,
En etkılı bunu önermiş

Vinelac senmi kullanıyordun cnm
Vinelac şuan bulamıyoruz, istanbul avrupa yakası ecza depolarına baktı, kndi deposundada yok, bulacak inşallah
İnternetten de almk istemıyorum

Evet canım ben kullanıyorum Kocaeli ecza depolarında da yok maalesef çevre de hiç yok ben internetten alıp kullandım 3 haftadır şimdi son 1 haftalık kaldı bitiyor bugün yeni sipariş verdim geçen aldığım yerden sende bulamazlarsa buradan alabilirsin ben kullandım Vinalac 30 Tablet Folik Asit Vitamin Multivitamin Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tamam cnm saolasın
Bn önce eşimden bulmasını istedım sanırım muadili varmış, başka bi çeşidi
Bunu kaldırmışlar
Bulamassa bakıcam artık

Bende siyah rengini aldım çok memnunum marka da güzel. Siyahı renk atıyor dediler ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım kurutmaya da attım hiçbir deformasyon olmadı 1.75 boy 71 kg 38 beden aldım çok bacaklarda kan akışını engelleyecek kadar sıkılmadı tayt da önermiyorlar beli de tek taraflı ayarlanabiliyor gayet rahat

Tamam cnm saolasın
Bn önce eşimden bulmasını istedım sanırım muadili varmış, başka bi çeşidi
Bunu kaldırmışlar
Bulamassa bakıcam artık
Evet canım yeni formu çıkmış ama ondan alma dedi doktorum bunu bulabildiğin sürece bu formunu al dedi yeni formunda bir şey eklemişler unuttum şimdi yanlış olmadın o yüzden alma demişti bunu bulamadığında başka markaya geçeriz demişti

3 kilo aldım bacım yalnız değilsin rahat ol:) her gün kullandığım 11 ilacım var onlar da etken mi bilmiyorum ama sabahları vücudumda hiç şiş yok gün sonu heryerim şiş oluyor.

Canım şuanlık yürüyüş yasak, sadece hastaneye kontrole giderken oda yavaş yavaş araca kadar falan yürüyorum. Evdede sürekli uzanıyorum olabildiğince uzan dedi doktor.
En kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım az kalmış kanama alanın küçülmüş geçecek önümüzdeki günlerde. Ayaklarını yastık üstünde dinlendir. Ben de 1.5 ay yattım iğneye hastabakıcı geliyordu eve. Geçti çok şükür. İnşallah senin de geçecek

Memnun kalman içimi rahatlattı canımm acaba nasıl bişey gelecek diye merak ediyordum. Bende M aldım. Ben 1.65 boy 54 kg, S dar gelir diye düşündüm genelde herşeyim S beden şimdi hiçbir kıyafetimde rahat edemiyorum. Bunu bol bol hamileliğin sonuna kadar giyerim artık.

İşte ben de yattım 1.5 ay hiç midem de bulanmadı her akşam kucağımda kocaman bir salata tabağında meyve yedim ve şimdi 10+ kiloyla devam ediyorum meyve yeme merak etme ilk aylar için çok değil senin 4 kilo. Ben ayaklanınca ve ilaçları kesince kilo artışım durdu.

İyi yapmışsın canım bende ilkten 36 işte s beden aldım normal bedenimde kalçamda kaldı giremedim sonra iade edip bir benden büyük aldım ileriki dönemlerde de rahat edeyim diye düşündüm

Ay bi de bir kaç çeşit marka alıp alıp denenmez ki pahalı ürünler bi de. ben de omepa vm kullanıyorum . Kokusu bana hafif geliyor ama ben alıştığımdan da olabilir belki sana o da ağır kokar
Evet çok pahalı çeşit çeşit alıp içemem o yüzden araştırıyorum arkadaşım da marincap varmış kokmuyor dedi ondan deneyeceğim yorum okuyorum en azından ikiye falan indririsem iki tane alırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…