2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya canım gitsene bana canım çok isterse ye dedi küçüklerinden ye gerekirse, ama ye canım zaten hiç kilo almamışsın.
Kuzucum ben insan gibi yemiyorum ki benim için burger king kuralları şunlardır;
-gidince menü büyütülecek
-patatesimiz ranch, buffalo, barbekü,sarımsaklı mayonez ve acı sosa bir güzel batırılacak
-soğan halkası alınacak
-içeceğimiz kesinlikle kola olacak

Kızlarrr çok şükür ki tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon vs yokmuş Veee bebeğimiz erkekmiş ben hissediyordum ama babası ve çevremiz hep kız diyordu ama kesin olarak erkek gördük yani ayy şükürler olsun sağlıklı olsunlar daaa şimdiden alıştım hemenn oğluşum diye sevmeye

Bu ara bende burger kinge gitmemek için zor tutuyorum kendimi ya
Afiyet bal seker olsun ayda 1 2 bisey olmaz bence hic canini skma burgerde vejeteryan menuler var sebze köftesi plant based ben tavuklu menu seviyorum hic yemedim ama arkadasim et yemiyo o menuyu yiyo bikere tadina baktim cok guzeldi icin rahat etmezse ondan ye

Cnsub,erkek bebeğim olacak inşallah,tabloya ekleyebilir misin rica etsem

Benim orda menüm fiks canım tavuklu barbekü brioche

Kızlar aile hekiminden aradılar mı kan ve idrar tahlilleri için ? Bugun ilac yazdirmaya gittim de 2 gun sonra kan ve idrar zamanin geliyo ararlar gelirsin dedi doktor bide tansiyon ölçtü bacaklarima bakti ödem var mı diye çok şükür bi sorun gormedi

Kaç haftalıksınız?

3 gündür sürünüyorum a dostlar grip illeti beni de yakaladı ama tabi ki önce orta okula giden oğlumu yakaladı onu iyileştireyim derken kendim yamuldum malumunuz. Ama tabi o antibiyotikle 2 günde ayağa kalkarken çok şükür, ilaç içemeyen ben kemik suyu tavuk suyu çorba derken hala kendime gelemedim 4 kilo almıştım aha 2 si gitmiş aç bilaç yatmaktan. Kan hapı, d vitamini, magnezyum, elenetal, bir de balgam söktürücü efervesan beni benden aldı ama bir bağışıklığımı koruyamadılar Neyse buna da şükür sadece burnumda kaldı tıkanıklık yoksa ateşim 39 a çıkmıştı. Hatta şimdi gidip bir tencere daha kemik suyu çorba yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…