Ya canım gitsene bana canım çok isterse ye dedi küçüklerinden ye gerekirse, ama ye canım zaten hiç kilo almamışsın.Bu ara bende burger kinge gitmemek için zor tutuyorum kendimi ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım gitsene bana canım çok isterse ye dedi küçüklerinden ye gerekirse, ama ye canım zaten hiç kilo almamışsın.Bu ara bende burger kinge gitmemek için zor tutuyorum kendimi ya![]()
Canım evet benim paylaştığım fitilli tayt. Az önce favorilerime aldığım elbiseCanım fitilli taytlar mı ? Bunlar
Kuzucum ben insan gibi yemiyorum kiYa canım gitsene bana canım çok isterse ye dedi küçüklerinden ye gerekirse, ama ye canım zaten hiç kilo almamışsın.
Oooh afiyet olsunAfiyet olsun kuzumhiç de yapmam valla
ben de bazen kola içiyorum
ama o kadar iyi geliyor ki anlatamammmm
Afiyet bal seker olsun ayda 1 2 bisey olmaz bence hic canini skmaBu ara bende burger kinge gitmemek için zor tutuyorum kendimi ya![]()
Bordo değil mi pregnom kapsül?Bana da doktorum onu verdi ama bana kötü kokmadı nedenseBenimki de pregnom çok kötü kokuyor, midemi bulandırıyor
Cnsub,erkek bebeğim olacak inşallah,tabloya ekleyebilir misin rica etsemBende siyah rengini aldım çok memnunum marka da güzel. Siyahı renk atıyor dediler ama ben hiç öyle bir şey yaşamadım kurutmaya da attım hiçbir deformasyon olmadı 1.75 boy 71 kg 38 beden aldım çok bacaklarda kan akışını engelleyecek kadar sıkılmadı tayt da önermiyorlar beli de tek taraflı ayarlanabiliyor gayet rahat![]()
Benim orda menüm fiks canımAfiyet bal seker olsun ayda 1 2 bisey olmaz bence hic canini skmaburgerde vejeteryan menuler var sebze köftesi plant based ben tavuklu menu seviyorum hic yemedim ama arkadasim et yemiyo o menuyu yiyo bikere tadina baktim cok guzeldi icin rahat etmezse ondan ye
![]()
Ayy 2. FavorimBenim orda menüm fiks canımtavuklu barbekü brioche
![]()
Kaç haftalıksınız?Kızlar aile hekiminden aradılar mı kan ve idrar tahlilleri için ? Bugun ilac yazdirmaya gittim de 2 gun sonra kan ve idrar zamanin geliyo ararlar gelirsin dedi doktor bide tansiyon ölçtü bacaklarima bakti ödem var mı diye çok şükür bi sorun gormedi![]()
Canım benim yok. Doktoruna danıştın mı ne dedi? Geçmiş olsun.Kızlar ben 3 4 gündür kasılmalarla uyanıyorum sabahları çok oluyo kasiklarimda rahmimde kasılma hissediyorum sizdedw varmi bu durum
Kızlar biraz daha konuşursanız bende gidicemAyy 2. Favorimchicken royale ve barbekü
neyse pazar gunu bende yemeye gidim bari
![]()
17+0Kaç haftalıksınız?
Sağol canım soramadım maalesef numarası yokCanım benim yok. Doktoruna danıştın mı ne dedi? Geçmiş olsun.
Ohhh afiyet olsun kuzumAy kızlar 2 dakika dayanamadım beee. Burger’a gidiyoz![]()
Ben de uzun süre sonra buldum vallahi. Ama arada böyle minnak minnak kaçamak yapıyorumOooh afiyet olsunbende kocam icerken 1 yudumcuk anca
bebiskom çok gec gelmeyi secince buldumcuk oldum heralde
![]()