2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlaaaar dünden beri kasıklarımda alta doğru baskı ve ağırlık hissediyorum, otururken çok rahatsız ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı, normal midir?
Dün bendede vardır bu gün şimdilik yok ama şükür akşama nasıl olucak bilmiyorum

Yaaa ben seni çok merak etmiştim tüp bebek grubundan tanıyorum seni görmek güzel kızının olmasına da çok sevindim benim de kızım oluyor
Eski arkadaslari görmek ne kadar hoş, çok sevindim kızıma arkadaş da geliyor maşallah Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağımıza alalım kaçıncı haftadasın

Eski arkadaslari görmek ne kadar hoş, çok sevindim kızıma arkadaş da geliyor maşallah Allah tamamına erdirsin , sağlıkla kucağımıza alalım kaçıncı haftadasın
Amin, seninde inşallah son adete göre 17+1 ultrasona göre 18+1 sennn

Dün bendede vardır bu gün şimdilik yok ama şükür akşama nasıl olucak bilmiyorum
O halde zaman zaman olan bir şeydir herhalde inşallah, az önce bebiş de hareket etti ama alt tarafa doğruydu hareketi acaba aşağı mı indi iyice diye düşündüm o baskı beni çok rahatsız ediyor otururken özellikle

Mesela dün sabah vajinamda baskı vardır..akşama doğru sadece sağ kasıkta oldu hep uzandım dinlendim ama ona bakmayarak hep oldu..bencede korkulacak bir durum yok.Ben mesela hala hiç bebeği hiss etmiyorum kendimi 20 haftaya hazırladım..

Ben de uzanıyorum şimdi zaten dün biraz da çok ayakta kaldım sanırım ondan olsa gerek bugün full yatayım bari inşallah benim de düzelir

Ben de uzanıyorum şimdi zaten dün biraz da çok ayakta kaldım sanırım ondan olsa gerek bugün full yatayım bari inşallah benim de düzelir
Dinlenin ben de dün gittim aynı şikayetten Dr a bir gün geziyorsan bir gün yatacaksin dedi. Hamilelik bu normal tabii ki kasılma da ağrı da olacak dedi

Dinlenin ben de dün gittim aynı şikayetten Dr a bir gün geziyorsan bir gün yatacaksin dedi. Hamilelik bu normal tabii ki kasılma da ağrı da olacak dedi
Ayyy iyi bari doktorun yorumu rahatlattı beni. Çok teşekkürler canımm

Allah bu kadar çektiğin sıkıntının karşılığını versin canım. Sağsalim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağına al bebeklerini inşallah. Dualarımız seninle.

Dün ben de dışarı çıktığımda biraz fazla yürümüşüm fark etmemiştim hareket ederken. Akşam belim,kalçam çok ağrıdı yatarken bile ağrıyordu. Bugün ben de dinleniyorum. Kasıklarımda da ağrı girip çıktı bikaç defa.

Kızlaaaar dünden beri kasıklarımda alta doğru baskı ve ağırlık hissediyorum, otururken çok rahatsız ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı, normal midir?
Dün ben doktordaydım canım bana normal olduğunu söyledi,

Bana da gelin yapalım dedim doktora sorun demedi. karma ne oluyor ilk defa duydum.
canım karma içinde boğmaca ve tetanozun olduğu bir aşı ancak eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor içinde bir kal şey daha var bu medenle ayrıca tetanoza gerek kalmıyor ama okuduklarım benim tam bilmiyorum

Tamda bu sebeple doktora gittim geçen hafta. Hatta burada da paylaşmıştım. Kesenin ve bebeğin durumuna baktı bir sorun göremedi doktor . Bu haftalarda bebek ağırlaştığı için vücut artık hissediyormuş . Ben yürürken kasıklarımın olduğu yeri tutup yürüyordum düşün .. Bebek sanki aşağıda falan demiştim doktora hatta. Eee zaten daha aşağıda dedi güldü sancıların çok artarsa ve kanaman olursa gel diğer türlü korkma dedi . 1 kutu da önlem amaçlı progestan verdi onu kullanıyorum .

Bende Yoyko capsule Egg model ya da maxi cosi leona2 baktım ama bilemedim yav .

Kızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…