2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım ben de kasılma batma hissetmedim ama sanki koca bir tampon takmışım gibi ve o da aşağıya düşecek hissi yaşıyorum dolu dolu aşağısı ve çekiliyor gibi bugün akıntım da çok fazlaydı
Benim akıntım çok diye doktor vajinal muayene yaptı. İdrar testi vereym mi dedim. Gerek yok akıntı vajinadan geliyor ,idrar yolundan gelmiyor dedi

Ya ben çok üzülüyorum kızıma isim seçemiyorum. Can istemiştim internette unisex isim diyor, hayır erkek ismi dedi. Ayşe istedim. Hayır eski isim dedi. Sude dedim ona da hayır diyor. Yani ben napıcam bilmiyorum. Dedim ki iki ismi olsun o zaman bi tane de sen seç, iki isim zor olur dedi. Eeeh yani

B Buddy x canım günaydın nasılsın aklım sen de kaldı özel sağlık sigortan varsa acaba serklaja kadar kalamaz mısın hastanede diye düşündüm bilmiyorum ama az günün kaldı orda daha güvende olursunuz bir de doktorun da bana günahsız gelmedi sen bir terslik olduğunu hissettin bizlere yazdın doktora gittin nst ye bağladılar gönderdiler (

Pazartesi sağlık ocağında ilk kontrölüm var..hiç bilmiyorum ne yapıcaklar acaba
Canım benide aradılar geçen gün ben gelmeyeceğimi zaten takip edildiğimi söyledim. Yani gitmeyeceğim. Kafamı bulandırmak istemiyorum

Günaydın kuzum çok teşekkür ederim düşüncen için doktorum tüp bebek doktoru olduğu için normalde sigortam var iş yerinden bankacıyım %90 karşılıyor ama tüp bebek tedavisi veya tüp bebek doktorumun sunduğu tedavileri sigorta karşılamıyor maalesef tüp bebek doktoru yatış kararı verdiği için normla yatış ücreti ödüyoruz normal poliklinikte bir kadın doğum uzmanı yatış verse karşılarlar dedi ama birim farkı olunca karşılamıyormuş bende yeni öğrendim 8. Haftalarda da 1 günlük bi yarışım olmuştu kanamadan dolayı. Dün gece baya uğraştılar nst de kasılma çıkmadı ama doktor enfeksiyonun tetiklediğini ön gördüğü için gribimi geçirmek adına gebelere uygun antibiyotikler verdiler ama çok bir etkinliği yok sanırım sadece ateşim çıkmıyor nefes darlığımı aldı ama burnum boğazım öksürüğüm aynı kötülükte devam ediyor aslında doktoruma çok güveniyorum ben perşembe yatıştan 3 Gün önce gittiğimde gribim olacağımı söylediğimde bu kadar kötü hasta değildim sabah daha yeni başlamıştı grip sesim normaldi ateşim yoktu burnum tıkalı değildi ama bi halsizlik vardı anlamıştım hatta gece çok kötü olacak gribim biliyorum kendimi demiştim pastil önermişti bu sıralar herkes de bir hastalık olduğunu söyledi bellide çok kötü görmedi o an beni diye düşünüyorum sonra iş yerinde ağrılarım sancılarımın olduğunu söyledim zaten o gün hemen vajinal rahim uzunluğu ve rahim ağzı açıklığına baktı uzunluk 38 mm çıkmıştı açıklık yok demişti kese suları iyi demişti bebkele haftalarıyla uyumlu demişti ben de iş yeri stresi ayakta kaldım yorgunluk grip heyet raporu alacakmıyım vermezler mi stresi üst üste geldi herhalde dedim eve geldik gecesi ben gripten fenalaştım acile geldik zaten 1 gün sonra kanama olayı patladı doktorum gece 12 den sabah 4 e kadar yanımızdaydı o da çok endişelendi belki de dediğin gibi kendini mi suçlu gördü o an bilmiyorum nst yi ebeler bağlıyordu aldı kendi bağladı tine vajinal ve üstten muayene etti ilaçlarımı hazırladı Zor bulunan ilacı bulmak için gece atamadığı yer kalmadı çok yardımcı oldu o gece başımdan ayrılmadı ama resmen doğum başlamış dediği anı unutamıyorum Allahım kimseye yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın o korkuyu ben dedim eyvah diğeri gibi mi oluyor Allahın yardım et ben bu acıyo bir kez daha kaldıramam diye kaç kere yalvarıyordu doktorum hep elimi tuttu sakin ol stres kasılmanı arttıyor bak dedi nst de o an kendime geldim stresten mi oldu acaba diye çünkü hiçbir şeyim yoktu tabi her işin zorlukları var kimsenin işi kolay değil Allah herkesin yardımcısı olsun ama ben mesleğimde aşırı stres yapıyorum yani sorumluluk yükümlülük aşırı fazla doktorum rahat bölüme geçirsinler dedi ik ya sundum kabul etmediler bende heyet aldım işte son çare ama doktorum stresin kortizon hormonunu tetiklediğini kortizonun da rahimi kastığını söyledi stresli olduğun her ortamdan uzaklaş seni mutlu eden şeylere yoğunlaş dedi öyle yapıyorum iş bilgisayarını gözümün önünden bile kaldırdım dolaba görmek dahi istemiyorum yani bu süreci olabildiğinde rahat geçirmek istiyorum Allahın izniyle biraz içimi döktüm ama hakkınızı helal edin

Canım benide aradılar geçen gün ben gelmeyeceğimi zaten takip edildiğimi söyledim. Yani gitmeyeceğim. Kafamı bulandırmak istemiyorum
Ben ilk kalb atışını duyarken gitmişdim o zaman sadece tansiyonuma çekime baktılar ve küçük bir listeye yazdılar ne zaman gelmeliyim..baktım ordakıları onların dediği kontröl bence yine tansiyon tartı olucakbana yarına yazmışlar sonraki 2 tanede tetanoz aşıları bak onlara gitmeyi düşünmediğim için yarın gideyim zaten edicekleri bir şeyleri yok

Yaaa kuzum İn şa Allah bundan sonra iyi olucaksınız.Dediğin gibi stresten ola bilir benim ilk gebeliğim mesela çok güzel geçiyordu çok büyük stres yaşatdı bana görümcem sabah kalktım gördüm kanamam var ve çocuğun kalb atışı zayıflamış..her kes kendi suçunu bilse ne olucakki..olan bize oluyor sonuçta ondan uzaklaş canım stresten kesinlikle.Biz bu çocuklara tak diye hamile kalmadık kendi değerimizi kendimiz bilmeliyiz

Canım açın interneti isimlere tek tek birlikte bakın . İkinizin ortak sevdiği illaki olacaktır. Tatlış canını üzecek bir şey yok bunda

Kızlar bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz?
Hiçbir fikrim yok ama geçen gün birinde gördüm adam bagajdan çıkardı tek eliyle şak diye açtı arabayı çok kullanışlı geldi bana kapalı halı de küçüktü

canım eminim burda herkesin aklı hep sende çok üzüldük korktuk sen ve bebişler için bankacılar evet hep yoğun stres altındalar çok haklısın işi işte bırakmayı öğrenmek gerek ama becermesi çok zor bir süre ara vermek durumunda kaldın şimdi sakinleş zaten hiç birsey yapmazsın ama ağır vs kaldırma bence az bir zamanımız kaldı yaşayabilecekleri haftalara yaklaşıyoruz azıcık dayanmak lazım kalbim sizlerle

ben herseyi galiba son anda alacağım :)) 7.5 8 aydan sonra almayı planlıyorum :) hala korkum var annem bir kaç tulum aldı o kadar :) eşimle bir dolaşalım diye e bebeke gittik floryadaki hiçbir seyi beğenmedim nerede iyi olur acaba :/

Hiçbir fikrim yok ama geçen gün birinde gördüm adam bagajdan çıkardı tek eliyle şak diye açtı arabayı çok kullanışlı geldi bana kapalı halı de küçüktü
Ya bende hem hafif hem kullanımı rahat olsun istiyorum ama dünya para vermekte istemiyorum çünkü her yere arabayla gidiyoruz zaten belki adam akıllı kullanamıcam

Canım bende bilmiyorum ya bir de bebek markalarına o kadar uzağım ki . Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum bile

Ya bende hem hafif hem kullanımı rahat olsun istiyorum ama dünya para vermekte istemiyorum çünkü her yere arabayla gidiyoruz zaten belki adam akıllı kullanamıcam
canım araba deyip gecme 4 sene kullanacağız :)) bence aşırı önemli arabayla gitsek de inecek arabadan onla heryere tasıyacağız kocaman çocuklar bile arabada :/ ben çarşıya kuaföre pazara parka vs kendi arabasıyla götürürüm doğumdan sonra kilo vermek için onun hava alması için de çıkıp bol bol yürüyeceğiz bence çok önemli

Canım bende bilmiyorum ya bir de bebek markalarına o kadar uzağım ki . Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum bile
cybexler iyi galiba ama çok pahalılar benim için diğer şeyler önemli değil ama arabasını iyi istiyorum çok atletik biri değilim yoksa eve hapsoluruz

Ben eski bebek arabasını kullanacagim joie 3 teker travel sistem benimki açılıp kapanması kolay sürüsü iyi bebeği sarsmıyor ancak biraz hantal .alirken bebek kucaginizdayken tek elle açılıp kapanabilmesine hafif olmasına ve bagajda çok yer kaplamamasina dikkat edin bence

İlk zamanlar arabaya gerek yok daha sonra kullanılır ama kimi bebiş de yürümeye falan başlayınca durmuyor içinde çok uzun süre kullanılacak birşey değil sanki ama bebeğe gire değişir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…