2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktorum hemşirelere haber vermiş belki bugün de çıkış yapmayabilirmişiz rahim kasılmasın diye fitil veriyorlardı nst o zaman sorunsuz gidiyordu bugün fitilsin nst bakacaklar hani fitilsiz ne oluyor durum diye gözlemleyeceklermiş Allahım büyüktür doktorum bugün hastaneye belki muayene için gelebilirmiş ama bugünde 3 saatte bir nst istemiş doktorum bir de kandaki enfeksiyonum buraya geldiğim ilk gün 80 çıkmış şimdi anca 40 a düşmüş biraz daha düşmesi gerekiyormuş bakalım

Aynen zaten onları bende ölçebiliyorum. Zorunlu mu dedim hayır dedi iyi ozaman dedim. Tetanoz için gelin dedi. Doktorumla görüşeyim dedim bende emin değilim henüz araştırmadım da
Evet evet git bakalım ne yapacaklar.

ben sağlık ocağındaki doktoruma tetanoz için çağıracak mısınız dedim ben yapmıyorum kendi doktorunuz derse yapıyorum sadece dedi ben karma yaptıracağım eşime ve kendime tetanoz yaptırmayı düşünmüyorum

cybexler iyi galiba ama çok pahalılar benim için diğer şeyler önemli değil ama arabasını iyi istiyorum çok atletik biri değilim yoksa eve hapsoluruz
Ne bileyim kuzum yürümeye başlayınca bebek arabasına binmez gibi geliyor bana. Yani yeğenim falan öyle olduğu için bu şekilde düşünüyorumdur belki ama bebeğe göre değişir cidden .

İlk zamanlar arabaya gerek yok daha sonra kullanılır ama kimi bebiş de yürümeye falan başlayınca durmuyor içinde çok uzun süre kullanılacak birşey değil sanki ama bebeğe gire değişir tabi
Evet bende böyle düşünüyorum açıkçası ama bizim bebişlerimiz nasıl olck bilmiyoruz kiii

Şuan hastanede kalman çok daha iyi zaten canımmm .gözlem altındasın . Hiçbir sorun olmayacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle

İnşallah bizim bebisler uysal olur da söylediğimizi yapar diyelim

Merhaba, öncelikle 7+3 haftalık ilk gebeliğimden yazıyorum 2 senedir istiyorduk deniyorduk aşılama yapıldı 1 kere negatif ve sonradan kendiliğinden oldu kesemiz küçükmüş 6+6 gözüküyor dün doktorum söyledi kanamam olduğu için gittim progestan iğne ve fitil verdi kullanıyorum kanamam azaldı şuan, rahmim gerideymiş ve kesenin suyuda azmış ama kalp atışını duyuyoruz bu yüzden sık su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum 2 li tarama testi yaptırmamı söyledi düşük ihtimalim yüksekmiş ve bu tahlilleride istedi bi sıkıntı çıkmadı rubella toxoplazma ve cmv ıgg ıgm tahlillerimde sizce ne yapmalıyım kızlar ?

Bana zorunlu diyorlar hatda geçen gün gitdim fitilimi yazdırmaya doktor sordu kontrölün yaklaşıyor ben hiç hala demedim aşı olmucam ona nasıl tepki vericekler hiç bilmiyorum.

Bana da gelin yapalım dedim doktora sorun demedi. karma ne oluyor ilk defa duydum.

Kızlar bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz?
Biz dün baktık, cybex eezy twist+2 çok güzel ve her yerde her şekilde kolayca kullanırsın çok ufak tek elle açıp kapayıp döndürebiliyosun puset kısmını ama ben de çok aradayım, arabayı seven bebek var sevmeyen bebek var kullanmayacaksak çok içim acır açıkçası uygun değil çünkü fiyatı ana kucağıyla adaptörüyle beraber 30bini gözden çıkarmak gerekiyor. İkinci ellerine bakmak lazım ben temiz görürsem gidip bakabileceğim mesafede öyle alırım sanırım.
Yurt dışından getirenler var, öyle yapınca 10bin falan fark ediyor fiyatta ama garantisi burada geçmiyormuş, o da aklınızda bulunsun.

Bunun dışında Inglesina Electa hoşumuza gitti daha büyük ama aynı hafiflikte, stabil bir araba ama o da mesela Cybex’ten daha pahalıydı.

Bir de bagi neo sanırım bir türk markası araba baktım, o fiyat olarak çok daha uygun 13 bin falandı ama diğerlerine kıyasla çok daha hantal bir arabaydı. Yine de beğendim belki cimriliğim tutar onu alırım

Son düzenleme:
Canım benim hep içini dök, ama bencede doktorun bu kadar ilgilendiyse kesinlikle kendinde suçluluk hissettiğinden. Sen çünkü ona gidip şikayetlerini anlattın daha fazla önlem almalıydı.

Ah ozaman dedin çalışsam mı diye içimden keşke çalışmasaydı dedim. Bankacılık zor bi iş. Bende bankacılık mezunuyum. Stresi hiç bitmiyor.

Şimdi bebelerinle evde sakin ve keyifli günler seni bekliyor. Allahın izni ile bu günlerini atlat. Dualarımdasın.

Allah razı olsun canım çok sağol güzel duaların için

Dediğin markaya ben de bakmıştım çok pahalı geldi bana

ben de çok bilmiyorum ama sokakta hiç arabasız çocuk görmedim yürüse bile sonra sıkılıyor uyumak ya da oturmak istiyor gibi biz ikimiz arabasız çok takılacağız o yüzden bana önemli bebek arabası

bir de içine eşya koyun arabayo öyle kullanun diyorlar mağazada vızır vızır giden içinde bebekle yolda hiç giyemebilir de baston modeli tavsiye ediyorlar bir de anneler hafif olduğu için şubat grubundan öğrendim ben de aslında araba ne kadar hafif basit o kadar iyi anladığım o çok aksesuarlı hantal olanları almayın deniyor ikinci el ben de düşündüm ama 4 yasına kadar kullandıkları için dayanıksız olur gibime geldi

Merhaba , 30 yaşındayım, keseyi 5+0 da gördüm, kalp atışı 6+3 , sat 08.06.2023 ve bir kızım olacak adı Buse Ecmel

Bol su iç ve uzan devamlı canım progestanını da ihmal etme şu aşamada bundan başka yapacağın bir şey yok. Ben de hep kanama yaşadım ilk zamanlar tuvalet harici hiç kalkmadım, doktorum zaten dinlen dedi. Eşim ve annemin desteği ile hep yattım ama benim suyumda problem yoktu kesemin çevresinde kanama vardı. Şu için ekstra ne yapılır hiç bilmiyorum

Kızlaaaar dünden beri kasıklarımda alta doğru baskı ve ağırlık hissediyorum, otururken çok rahatsız ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı, normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…