- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Ben 46 kilo ile hamile kaldım, 3 ayda 3 kilo aldım ama bende şunu okudum ilk 3 ay 0 kilo diyorlar. Strese girme bence , vücudun eksik olan ne ise istiyor zaten. Yeterli ve dengeli beslenmeye devam etmelisin, bebeğin de bir sıkıntı olsa mutlaka doktorun söylerKızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm
bünyen yakıyodur. Bebek gelişimi normalse ,doktorun da bu konuda bir şey söylemediyse telaşlanma hiç. Daha önümüzde 6 ay var . Alırsın kilo bazıları kilo veriyor hatta canım. Diyet yapan da var onlar da kilo veriyor.Kızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm
Demek ki aynı haftalarda benzer şeyler yaşıyoruz bu da hamileliğin getirdiği şeyler sanırım, süper rahatladım herkesin bu tarz hikayesi oluncaTamda bu sebeple doktora gittim geçen hafta. Hatta burada da paylaşmıştım. Kesenin ve bebeğin durumuna baktı bir sorun göremedi doktor . Bu haftalarda bebek ağırlaştığı için vücut artık hissediyormuş . Ben yürürken kasıklarımın olduğu yeri tutup yürüyordum düşün .. Bebek sanki aşağıda falan demiştim doktora hatta. Eee zaten daha aşağıda dedi güldüsancıların çok artarsa ve kanaman olursa gel diğer türlü korkma dedi . 1 kutu da önlem amaçlı progestan verdi onu kullanıyorum .
Bu arada yine kasıklarım başladı baskı yapmaya her iki taraftan birdeDemek ki aynı haftalarda benzer şeyler yaşıyoruz bu da hamileliğin getirdiği şeyler sanırım, süper rahatladım herkesin bu tarz hikayesi olunca
Yok boşuna üzülüyorsunuz, idrarda keton çıkması için sistematik biçimde yağ kaybediyor olmanız gerekiyor fakat siz kilo almamışsınız ilk üç ayda, ikisi tamamen farklı şeyler. Kendinizi bilerek aç ve besinden mahrum bırakmıyorsanız, korkunç derecede kusma ve bulantınız yoksa hiç endişelenmeyin vücut ketosis deniyordu sanırım bu yüskek oranda yağ yakmaya, kolay kolay girmez zaten. Hamilelikte başından itibaren kilo almak iyi bir şey değil. Sonraki aylarda mecbur alıcaksınız, kaçarı yokKızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm
İçimi rahatlattı buYok boşuna üzülüyorsunuz, idrarda keton çıkması için sistematik biçimde yağ kaybediyor olmanız gerekiyor fakat siz kilo almamışsınız ilk üç ayda, ikisi tamamen farklı şeyler. Kendinizi bilerek aç ve besinden mahrum bırakmıyorsanız, korkunç derecede kusma ve bulantınız yoksa hiç endişelenmeyin vücut ketosis deniyordu sanırım bu yüskek oranda yağ yakmaya, kolay kolay girmez zaten. Hamilelikte başından itibaren kilo almak iyi bir şey değil. Sonraki aylarda mecbur alıcaksınız, kaçarı yok
Gidince yine bi doktoruma sorayım ben. Gerçi dediğiniz gibi bebek gelişimi haftasıyla uyumlubünyen yakıyodur. Bebek gelişimi normalse ,doktorun da bu konuda bir şey söylemediyse telaşlanma hiç. Daha önümüzde 6 ay var . Alırsın kilo bazıları kilo veriyor hatta canım. Diyet yapan da var onlar da kilo veriyor.
Benim de öyle ama burada yazılanlara göre normalmişBu arada yine kasıklarım başladı baskı yapmaya her iki taraftan birde
Ben de aynı durumdayım heyet raporluyum artık yatış doğuma kadar 15+3 üm bende doktor bebek için tehlike yok kasılma yok dedi ama kirli kan geliyor sürekli bir ay sürecekmiş Allah yardım etsin hepimizeKızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
Sağol canım inşallah sana da çok geçmiş olsun
Demek öyle her keste..Benim de öyle ama burada yazılanlara göre normalmiş
Canım bende senin aynı senin gibiyim, hafta içi heyet raporu çıkacak. Bende 15+5 im, kanama alanında yeni kan ve eski kan var. Sana ne diyorlar peki yani neden olmuş. Bende kasılma var kasılma olmasın diye ayrı bir fitil daha verdi. Bebek iyi dedi. En son ne zaman gittin doktoraBen de aynı durumdayım heyet raporluyum artık yatış doğuma kadar 15+3 üm bende doktor bebek için tehlike yok kasılma yok dedi ama kirli kan geliyor sürekli bir ay sürecekmiş Allah yardım etsin hepimize
Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım, ben 4 kilo verdim ilk 3 ay ve hala da verdiğim kiloyu alamadım. Muayenelerde bebiş için kilo almam gerektiği ile ilgili doktor hiçbir şey demedi bebeğin gelişimi iyiyse ve haftasıyla uyumlu ise bence sıkıntı yapacağın bir konu değil. Ben sağlıklı besleniyorum ama fazladan porsiyon yemiyorum bu da benim bünyem fazlasını almıyor ki zaten bence kilo çok da iyi değil önemli olan sağlıklı beslenmek zaten yediklerin sana olmasa bile bebişe kilo yaparKızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm
Her hafta doktordayım sıkı takip perşembe gittim bu perşembe de gideceğim. Sebebi yok bebekten uzak stres. Yorulma vs birsürü etken dedi rahimde bu aylarda atmak için uğraşırmış bazılarında 20. Haftadan sonra tahatlayacağız dedi doktorum inş öyle olur.Canım bende senin aynı senin gibiyim, hafta içi heyet raporu çıkacak. Bende 15+5 im, kanama alanında yeni kan ve eski kan var. Sana ne diyorlar peki yani neden olmuş. Bende kasılma var kasılma olmasın diye ayrı bir fitil daha verdi. Bebek iyi dedi. En son ne zaman gittin doktora
Bnım ilk gebeliğimin ustunden yıllaar geçtiNormal mi peki senin 2. hamileliğin daha iyi bilirsin
Ben de öyle besleniyorum. Yiyorum ama az az. Dediğiniz gibi bebeğin gelişimi iyi. Doktorumla da konuşurum artık muayene zamanı. Teşekkür ederimBen bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım, ben 4 kilo verdim ilk 3 ay ve hala da verdiğim kiloyu alamadım. Muayenelerde bebiş için kilo almam gerektiği ile ilgili doktor hiçbir şey demedi bebeğin gelişimi iyiyse ve haftasıyla uyumlu ise bence sıkıntı yapacağın bir konu değil. Ben sağlıklı besleniyorum ama fazladan porsiyon yemiyorum bu da benim bünyem fazlasını almıyor ki zaten bence kilo çok da iyi değil önemli olan sağlıklı beslenmek zaten yediklerin sana olmasa bile bebişe kilo yapar
Hiiic kafana takma canim benim 18. Haftamdayim daha 1 kg aldim ama bebek kg ve boy olarak ileri cikti onemli olan nasil beslendiginKızlar yaa benim aklıma şu kilo meselesi takıldı. Ben dikkat ediyorum, mide bulantım yok ama hiç kilo almadım. Bugün 16 hafta olcak. Ama internette ilk 3 ayda 3 kilo alınır falan diyor. Eğer kilo alınmazsa vücut yağ yakıyormuş ve keton denen zararlı madde açığa çıkıyormuş bu da iyi değilmiş. Değişik değişik şeyler okudum modum düştü. Özellikle aç kalmıyorum ben. Meyvemi yiyorum kahvaltımı yapıyorum. Başta seviniyordum kilo almadım diye ama bunları okuyunca üzüldüm
Bende senin gibiyim, her hafta gidiyorum bazen duruma göre 15 günde bir doktorum bana uzak bir saatlık yol, o yüzden bazen 15 günde bir çağırıyor ben kanama alanı keseye yakın. İnsallah en kısa zamanda düzeliriz.Her hafta doktordayım sıkı takip perşembe gittim bu perşembe de gideceğim. Sebebi yok bebekten uzak stres. Yorulma vs birsürü etken dedi rahimde bu aylarda atmak için uğraşırmış bazılarında 20. Haftadan sonra tahatlayacağız dedi doktorum inş öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?