2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben 46 kilo ile hamile kaldım, 3 ayda 3 kilo aldım ama bende şunu okudum ilk 3 ay 0 kilo diyorlar. Strese girme bence , vücudun eksik olan ne ise istiyor zaten. Yeterli ve dengeli beslenmeye devam etmelisin, bebeğin de bir sıkıntı olsa mutlaka doktorun söyler

bünyen yakıyodur. Bebek gelişimi normalse ,doktorun da bu konuda bir şey söylemediyse telaşlanma hiç. Daha önümüzde 6 ay var . Alırsın kilo bazıları kilo veriyor hatta canım. Diyet yapan da var onlar da kilo veriyor.

Demek ki aynı haftalarda benzer şeyler yaşıyoruz bu da hamileliğin getirdiği şeyler sanırım, süper rahatladım herkesin bu tarz hikayesi olunca

Demek ki aynı haftalarda benzer şeyler yaşıyoruz bu da hamileliğin getirdiği şeyler sanırım, süper rahatladım herkesin bu tarz hikayesi olunca
Bu arada yine kasıklarım başladı baskı yapmaya her iki taraftan birde

Yok boşuna üzülüyorsunuz, idrarda keton çıkması için sistematik biçimde yağ kaybediyor olmanız gerekiyor fakat siz kilo almamışsınız ilk üç ayda, ikisi tamamen farklı şeyler. Kendinizi bilerek aç ve besinden mahrum bırakmıyorsanız, korkunç derecede kusma ve bulantınız yoksa hiç endişelenmeyin vücut ketosis deniyordu sanırım bu yüskek oranda yağ yakmaya, kolay kolay girmez zaten. Hamilelikte başından itibaren kilo almak iyi bir şey değil. Sonraki aylarda mecbur alıcaksınız, kaçarı yok

İçimi rahatlattı bu ben de sevinirken böyle okuyunca korkmuştum . Teşekkür ederim

Gidince yine bi doktoruma sorayım ben. Gerçi dediğiniz gibi bebek gelişimi haftasıyla uyumlu

Ben de aynı durumdayım heyet raporluyum artık yatış doğuma kadar 15+3 üm bende doktor bebek için tehlike yok kasılma yok dedi ama kirli kan geliyor sürekli bir ay sürecekmiş Allah yardım etsin hepimize

Ben de aynı durumdayım heyet raporluyum artık yatış doğuma kadar 15+3 üm bende doktor bebek için tehlike yok kasılma yok dedi ama kirli kan geliyor sürekli bir ay sürecekmiş Allah yardım etsin hepimize
Canım bende senin aynı senin gibiyim, hafta içi heyet raporu çıkacak. Bende 15+5 im, kanama alanında yeni kan ve eski kan var. Sana ne diyorlar peki yani neden olmuş. Bende kasılma var kasılma olmasın diye ayrı bir fitil daha verdi. Bebek iyi dedi. En son ne zaman gittin doktora

Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum canım, ben 4 kilo verdim ilk 3 ay ve hala da verdiğim kiloyu alamadım. Muayenelerde bebiş için kilo almam gerektiği ile ilgili doktor hiçbir şey demedi bebeğin gelişimi iyiyse ve haftasıyla uyumlu ise bence sıkıntı yapacağın bir konu değil. Ben sağlıklı besleniyorum ama fazladan porsiyon yemiyorum bu da benim bünyem fazlasını almıyor ki zaten bence kilo çok da iyi değil önemli olan sağlıklı beslenmek zaten yediklerin sana olmasa bile bebişe kilo yapar

Her hafta doktordayım sıkı takip perşembe gittim bu perşembe de gideceğim. Sebebi yok bebekten uzak stres. Yorulma vs birsürü etken dedi rahimde bu aylarda atmak için uğraşırmış bazılarında 20. Haftadan sonra tahatlayacağız dedi doktorum inş öyle olur.

Cnm
Normal mi peki senin 2. hamileliğin daha iyi bilirsin
Bnım ilk gebeliğimin ustunden yıllaar geçti
Bu haftalarda böyle bi agrım varmıydı hiç hatırlamıyorum. Bu gebelıgım daha ağar gecıyor sanki diğerine hiç bnzemıyor
Yaştan ötürüde olabılır

Ben de öyle besleniyorum. Yiyorum ama az az. Dediğiniz gibi bebeğin gelişimi iyi. Doktorumla da konuşurum artık muayene zamanı. Teşekkür ederim

Hiiic kafana takma canim benim 18. Haftamdayim daha 1 kg aldim ama bebek kg ve boy olarak ileri cikti onemli olan nasil beslendigin saglikali beslendikten sonra bebek senden aliyo almasi gerekeni zaten suan 100 150 gr bisey yani

Bende senin gibiyim, her hafta gidiyorum bazen duruma göre 15 günde bir doktorum bana uzak bir saatlık yol, o yüzden bazen 15 günde bir çağırıyor ben kanama alanı keseye yakın. İnsallah en kısa zamanda düzeliriz.

Kızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…