- 16 Mart 2022
- 3.291
- 3.268
- 83
- 33
Bizimkiler de tembel galibaahahhaha bende yavaş yavaş gidene kadar yemiştim ince çikolatalardan yarısını ultrasonda arkasını dönmüş uyuyordu
Ben de öyleEveeeet taa ilk ogluna hamileyken gormustum bu takımları o zaman deli gibi çocuk istiyodum olmuyodu tedavi zamanindaydiRabbim şimdiye nasip ettiiii çok şükürrrr giymeyi giydirmeyide nasip etsin insallaaaah hepimize
Galiba yaBizimkiler azıcık tembel midir nedir
Benim teyzeme 7 ay kız dedi doktor sonra erkeğe döndüValla benim daha belli değil. Bu hafta uygun bir zamanda kontrole gidicez eşimin iznine göre. Doktorum kafa karışmasın diye söylemedi. Ben en net 17.haftada söylerim acele etme dedi. Bakalım bu hafta öğrenicez artıknasip olursa.
Sen de acele etme. Öğrendiğime göre bebeklerde cinsiyet önce kız gibi başlıyormuş. Zamanla çıkıntı oluşurmuş erkekse. O videoyu bulursam link atarım.
Kuzenime 21.haftaya kadar erkek dendi ama kız çıktıBu işler aceleye gelmez
yok uyandırmadı ya kız inşallah uykuya düşkün olurlarBizimkiler de tembel galibaçikolata bile uyandıramamış.
çıkıntı kızda da oluyormuş doktorun o noktada kızla erkek arasındaki çıkıntı farkını bilmesi önemli diyorlar nub'a göre yorum yapması gerekiyor değişiklik muhtemelen biraz nub yorumu eksik yapmaktan ya da dikkatli incelememekten olabilirValla benim daha belli değil. Bu hafta uygun bir zamanda kontrole gidicez eşimin iznine göre. Doktorum kafa karışmasın diye söylemedi. Ben en net 17.haftada söylerim acele etme dedi. Bakalım bu hafta öğrenicez artıknasip olursa.
Sen de acele etme. Öğrendiğime göre bebeklerde cinsiyet önce kız gibi başlıyormuş. Zamanla çıkıntı oluşurmuş erkekse. O videoyu bulursam link atarım.
Biraz ultrason cihazı kalitesi biraz doktor tecrübesi derkençıkıntı kızda da oluyormuş doktorun o noktada kızla erkek arasındaki çıkıntı farkını bilmesi önemli diyorlar nub'a göre yorum yapması gerekiyor değişiklik muhtemelen biraz nub yorumu eksik yapmaktan ya da dikkatli incelememekten olabilir
Dün gece 11 buçukta waffle yedim bol çikolatalı . ben daha ne yapim bu miniiş içinBizimkiler de tembel galibaçikolata bile uyandıramamış.
büyük bir organizasyon yapacaksan evet organizasyon şirketi ile görüşebilirsin sadece balon ise cinsiyet balonu olarak trendyolda bile var ya da direk parti malzemeleri satan yerler oluyor oradan alabilrisniKızlarrr acil yardım ya bana!!Cinsiyet partisi yapmak istiyorum ben ama bu malzemeler nerden temin ediliyor balon kutu vs hiçbir fikrim yok bilen var mı?Organizasyon şirketleri ile mi görüşmem gerekiyor?
Ben 10 gün sonrasina randevu aldim insaAllah ikimizinde hakkinda hayirlisi olsunAyy bn tereddüütte kaldım şimdi
Haftalar brbırne yakın ve doktorlar farklı
Aynı şeyi bnde yasıyorum çunku
Bn 3. Kez bu hafta yıne gidecegım, cinsiyeti netleştrmk istıyorum artık
Bizim burada parti evleri var tüm ihtiyaçları bulabileceğiniz. Sizin orada da olabilir bir araştırın derim. Daha profesyonel birşey istiyorsanız organizasyon şirketi ile anlaşabilirsiniz tabi.Kızlarrr acil yardım ya bana!!Cinsiyet partisi yapmak istiyorum ben ama bu malzemeler nerden temin ediliyor balon kutu vs hiçbir fikrim yok bilen var mı?Organizasyon şirketleri ile mi görüşmem gerekiyor?
valla ben değiştiğine ilk kez şahit oldum bu kadar çok burada şaşkınım çok herkes çevrem 12. 13. hftasında öğrendi değişmedi kimsenin 1 arkadşımın değişti sadece onda da tahmini cok erken yapmıstı doktoru 10. haftamı neydi erkek demşti kız oldu onuda 12. haftada netleştirdiBiraz ultrason cihazı kalitesi biraz doktor tecrübesi derkenbakalım neler göreceğiz
Cnm bazı doktorlar erkek bebekleri çok önceden söyleyeblıyor, evet bnım doktorumda acele yok deyip, yanılmamak adına 16dan önce söylemk istemıyorlar ama insan merak ediyor, muallakta kalmk istemıyor.Valla benim daha belli değil. Bu hafta uygun bir zamanda kontrole gidicez eşimin iznine göre. Doktorum kafa karışmasın diye söylemedi. Ben en net 17.haftada söylerim acele etme dedi. Bakalım bu hafta öğrenicez artıknasip olursa.
Evet yaa bnım çevremdede hiç değişen yokvalla ben değiştiğine ilk kez şahit oldum bu kadar çok burada şaşkınım çok herkes çevrem 12. 13. hftasında öğrendi değişmedi kimsenin 1 arkadşımın değişti sadece onda da tahmini cok erken yapmıstı doktoru 10. haftamı neydi erkek demşti kız oldu onuda 12. haftada netleştirdi
Ay inşallah severler uykuyu :) gebelikte annenin uykusu nasılsa ona benzer dediler geçen gün :) benim doğru dürüst uyuduğum yok bölük pörçük uykularım geceleri çok uyanıyorum . Böyle olursa yandım :)yok uyandırmadı ya kız inşallah uykuya düşkün olurlar
ay hayıııırr zar zor bölük börçük uyuyorum ve erkenden uyanıyorumAy inşallah severler uykuyu :) gebelikte annenin uykusu nasılsa ona benzer dediler geçen gün :) benim doğru dürüst uyuduğum yok bölük pörçük uykularım geceleri çok uyanıyorum . Böyle olursa yandım :)
kesinlikle öyle dikkatli incelemiyorlar bir çıkıntı görüyor detaylı bakmadan erkek diyor ya da kız diyor gibi o nub erkekte de kızda da olurmuş çünkü benim doktorum öyle söylemişti bana sonra internetten araştırdım cidden öyleymiş sonra ilerleyeen haftalarda mesela senin haftanda 15+2de kızda 3 çizgi belirir erkekte direk pipi olusurmus. bence sende kendi doktorunla görüş çünkü %100 demiş ve 15+2de yorumlamış 15+2 baya ileri bir tarihEvet yaa bnım çevremdede hiç değişen yok
12. Haftada bile netleşiyor, burada okuyoruz, örnekler verılıyor oyuzden boyle tereddüt edıyoruz
Bakarmısın 15+2 de doktor yüzde yüz kız dediği halde ben tereddütteyım, aslında olmamam grek, koskoca doktor yüzde yüz demiş dimi yanii.
Bu cinsıyet işi tamamen doktor tecrübesıyle ilgılı
Organizasyon şirketlerinden temin edebilirsin. Eğer büyük bir şey yapacaksan direkt işi onlara bırak. Ama fiyatları duyunca muhtemelen sen de benim gibi balonunu alıp masum bir şekilde doktor odasında öğrenmeyi tercih edeceksinKızlarrr acil yardım ya bana!!Cinsiyet partisi yapmak istiyorum ben ama bu malzemeler nerden temin ediliyor balon kutu vs hiçbir fikrim yok bilen var mı?Organizasyon şirketleri ile mi görüşmem gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?