2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eveeeet taa ilk ogluna hamileyken gormustum bu takımları o zaman deli gibi çocuk istiyodum olmuyodu tedavi zamanindaydi Rabbim şimdiye nasip ettiiii çok şükürrrr giymeyi giydirmeyide nasip etsin insallaaaah hepimize
Ben de öyle bayılıyorum oğluna da maşallah çok tatlıııı

Benim teyzeme 7 ay kız dedi doktor sonra erkeğe döndü Tikabasa

çıkıntı kızda da oluyormuş doktorun o noktada kızla erkek arasındaki çıkıntı farkını bilmesi önemli diyorlar nub'a göre yorum yapması gerekiyor değişiklik muhtemelen biraz nub yorumu eksik yapmaktan ya da dikkatli incelememekten olabilir

Biraz ultrason cihazı kalitesi biraz doktor tecrübesi derken bakalım neler göreceğiz

Kızlarrr acil yardım ya bana!!Cinsiyet partisi yapmak istiyorum ben ama bu malzemeler nerden temin ediliyor balon kutu vs hiçbir fikrim yok bilen var mı?Organizasyon şirketleri ile mi görüşmem gerekiyor?

Kızlarrr acil yardım ya bana!!Cinsiyet partisi yapmak istiyorum ben ama bu malzemeler nerden temin ediliyor balon kutu vs hiçbir fikrim yok bilen var mı?Organizasyon şirketleri ile mi görüşmem gerekiyor?
büyük bir organizasyon yapacaksan evet organizasyon şirketi ile görüşebilirsin sadece balon ise cinsiyet balonu olarak trendyolda bile var ya da direk parti malzemeleri satan yerler oluyor oradan alabilrisni

Ayy bn tereddüütte kaldım şimdi
Haftalar brbırne yakın ve doktorlar farklı
Aynı şeyi bnde yasıyorum çunku

Bn 3. Kez bu hafta yıne gidecegım, cinsiyeti netleştrmk istıyorum artık
Ben 10 gün sonrasina randevu aldim insaAllah ikimizinde hakkinda hayirlisi olsun

Bizim burada parti evleri var tüm ihtiyaçları bulabileceğiniz. Sizin orada da olabilir bir araştırın derim. Daha profesyonel birşey istiyorsanız organizasyon şirketi ile anlaşabilirsiniz tabi.

Biraz ultrason cihazı kalitesi biraz doktor tecrübesi derken bakalım neler göreceğiz
valla ben değiştiğine ilk kez şahit oldum bu kadar çok burada şaşkınım çok herkes çevrem 12. 13. hftasında öğrendi değişmedi kimsenin 1 arkadşımın değişti sadece onda da tahmini cok erken yapmıstı doktoru 10. haftamı neydi erkek demşti kız oldu onuda 12. haftada netleştirdi

Cnm bazı doktorlar erkek bebekleri çok önceden söyleyeblıyor, evet bnım doktorumda acele yok deyip, yanılmamak adına 16dan önce söylemk istemıyorlar ama insan merak ediyor, muallakta kalmk istemıyor.

Nasıl gdıyor hamişliğin peki, varmı bı sıkıntın? Ya da oldumu hiç önceden

Evet yaa bnım çevremdede hiç değişen yok
12. Haftada bile netleşiyor, burada okuyoruz, örnekler verılıyor oyuzden boyle tereddüt edıyoruz
Bakarmısın 15+2 de doktor yüzde yüz kız dediği halde ben tereddütteyım, aslında olmamam grek, koskoca doktor yüzde yüz demiş dimi yanii.
Bu cinsıyet işi tamamen doktor tecrübesıyle ilgılı

yok uyandırmadı ya kız inşallah uykuya düşkün olurlar
Ay inşallah severler uykuyu :) gebelikte annenin uykusu nasılsa ona benzer dediler geçen gün :) benim doğru dürüst uyuduğum yok bölük pörçük uykularım geceleri çok uyanıyorum . Böyle olursa yandım :)

ay hayıııırr zar zor bölük börçük uyuyorum ve erkenden uyanıyorum

kesinlikle öyle dikkatli incelemiyorlar bir çıkıntı görüyor detaylı bakmadan erkek diyor ya da kız diyor gibi o nub erkekte de kızda da olurmuş çünkü benim doktorum öyle söylemişti bana sonra internetten araştırdım cidden öyleymiş sonra ilerleyeen haftalarda mesela senin haftanda 15+2de kızda 3 çizgi belirir erkekte direk pipi olusurmus. bence sende kendi doktorunla görüş çünkü %100 demiş ve 15+2de yorumlamış 15+2 baya ileri bir tarih

Organizasyon şirketlerinden temin edebilirsin. Eğer büyük bir şey yapacaksan direkt işi onlara bırak. Ama fiyatları duyunca muhtemelen sen de benim gibi balonunu alıp masum bir şekilde doktor odasında öğrenmeyi tercih edeceksin ben doktorun odası kirlenmesin diye (patlatmalı bir şeye izin vermezdi muhtemelen) organizasyon şirketinden mavi ve pembe tüylü şeffaf balonlardan aldım . Cinsiyetine göre balonu bize verirsiniz dedim . Sekreterine de video çektirdim hem eşimle yalnızken öğrenmiş olduk hem de istediğim gibi bir anı kalmış oldu bahsettiğim balonlar şunlar :)

Eklentiler

• IMG_4880.webp
    152,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…