2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ya netleştirmek için gittiğimde bende mi öyle yapsam acaba

Yaaa çok güzel kaçıncı haftadasın? Ben 14+6 yım, bişey hissetmiyorum daha.

Yaaa çok güzel kaçıncı haftadasın? Ben 14+6 yım, bişey hissetmiyorum daha.
canım 17 ye giriyorum ama ben de tam oğlum mu emin değilim :)) garip biseyler oluyor ama işte bu da diyemiyorum birlikte paylaşım yaptıkça aaa evet ya da hayır diyeceğiz :))

Ben de kahve içmiyodum tiksinmiştim .ama Birkaç gündür sırf hareket etsin diye içip uzanıyorum tık demiyor:)
ayy hayatta en sevdiğim şey türk kahvesi ve sigara ikilisiydi neffret ediyorum ikisinden de aşırı tiksindim hadi sigaraya çok seviniyorum ama türk kahvesi içemiyorum ve bu beni üzüyor

Gerçekten öyle galiba ay güldüm son yazdığınızda

ayy hayatta en sevdiğim şey türk kahvesi ve sigara ikilisiydi neffret ediyorum ikisinden de aşırı tiksindim hadi sigaraya çok seviniyorum ama türk kahvesi içemiyorum ve bu beni üzüyor
Ben de tiksinmiştim bikaç gündür baktım içebiliyorım kahvesini az koyuyorum ama sulu yapıyorum biraz.eskisi gibi bol telveli değil :) sigarayı ben de gebelikte bıraktım çok şükür kurtuldum inşallah bi daha başlamam :)

Bende varım ben yarın 18 oluyorum ama tık yok
Ya bende bu ara buna takıyorum 16 oluyorum halen Atlas beyden bir hareket yok diye. Acaba iç karnımız mi geniş diyeceğim ama benim baya belli oluyor karnım hiç birseyim olmuyor. Hiç karnım dar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…