2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah canım seninki baya kurtlu bi erkek bebiş olacak gibi ben geçen hafta hissettim gibi bişeyler ama bikaç gündür yok yine
gecen hafta kibar kibar patlayan şeker gibiydi bir kaç gün sonra 4-5 gün hiç hissetmedim dün ve bugün çok değişik hissediyorum sola yatınca özellikle sürekli dönüp duruyor galiba ama kibar kibar değil pek babası kılıklı

Hayir degil bu baska hastane
Zaten O gittigim onceki hastane ovmuslerdi gittim hic begenmedim
Ayy bn tereddüütte kaldım şimdi
Haftalar brbırne yakın ve doktorlar farklı
Aynı şeyi bnde yasıyorum çunku

Bn 3. Kez bu hafta yıne gidecegım, cinsiyeti netleştrmk istıyorum artık

Öyle mi. Çok geçmiş olsun ya. ee napıcaz biz zaten genel anestezi yasaklanmış doktorlar istesen de yapamıyor diye biliyorum zorunlu bi durum olması gerekiyor. Tercih diye bişey yok artık.
yasak olduğunu bilmiyorum da bacağı stresten hiç durmamış doktor mecburen yapmak durumunda kalmıs bebiş çıktığında inanın ağlayamıyordu bile nabız 260 ile entübe edildi :/

evet ama biraz araştırın gerçekten cok zararlıymıs bende kara kara doğumu düşünüyorum ne normal yapabilirim gibi geliyor ne sezeryanla :/
Ay ben de öyleyim . İkisinden de korkuyorum . Aslında normal doğum yapmak istiyorum ama ondan daha da çok korkuyorum

Valla benim daha belli değil. Bu hafta uygun bir zamanda kontrole gidicez eşimin iznine göre. Doktorum kafa karışmasın diye söylemedi. Ben en net 17.haftada söylerim acele etme dedi. Bakalım bu hafta öğrenicez artık nasip olursa.
Sen de acele etme. Öğrendiğime göre bebeklerde cinsiyet önce kız gibi başlıyormuş. Zamanla çıkıntı oluşurmuş erkekse. O videoyu bulursam link atarım.
Kuzenime 21.haftaya kadar erkek dendi ama kız çıktı Bu işler aceleye gelmez

Gerçekten sen bensin bende 17+4 tık yok

Devlette de dogururum benim için sorun değil bebek her şekilde gelecek dünyaya ama diretmesi beni çok sinir ediyor bir kere daha konuşursa çok kötü kopacak bağlar soğuk konuşuyorum bende 3 ararsa bir açıyorum yeter yani artık

merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 17 haftalık olduk bugün bıyu 18 cm kilosu 200 gram geldi nasılsizc sizinkiler ne durumda ? bu arada ben de hala tek hareket bile hissetmedim

Ben geçen hafta gittiğimde yüz üstü yatmış duruyordu kızım. Çikolata da yemiştim ama sadece bir ısırık. Etki etmedi galiba. Midem bulandığından çok yiyemedim. Doktor biraz vurdu uğraştı o zaman da sırt üstü yattı kaldı bi oynatmadı kendini o zaman . Eşime de videosunu çek ultrasonda hareket ederken demştim .videoda çekememiş durduğu için.

ahahhaha bende yavaş yavaş gidene kadar yemiştim ince çikolatalardan yarısını ultrasonda arkasını dönmüş uyuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…