2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
afşyet olsun canımmmm bence insan canı çekince azıcık da olsa tadımlamalı bebeğe asla zararı olacağını düşünmüyorum :)) anneler zehirleniyor hastanelik oluyor da bebişlere bisey olmuyor :))
Bence de kesinlikle öyle sonuçta alkol değil, sigara değil. Hamileyken bunları yapanlar bile var. Ben sadece cips yedim

Hangisinden yedin ay yemek konuşmaktan bile mutlu olan bir insanım ben yahu
maşallah de kendine. Yemeği zorla yiyenler var bugün iyiydim şükür ama dün akşam mahvolmuş haldeydim bir yandan bulantı bir yandan yanıyor felaketti.

Pringles bulamadım doritos alaturka yedim. Ama yerken bayılmadım. Normalde severdim. Daha yemem sanırım

Ya bende bu ara buna takıyorum 16 oluyorum halen Atlas beyden bir hareket yok diye. Acaba iç karnımız mi geniş diyeceğim ama benim baya belli oluyor karnım hiç birseyim olmuyor. Hiç karnım dar bence
Yok bende belli olmuyor yani evde tabi çok az görünüyor dışarıya çıkınca giyimlerim dar diğil ondan hiç belli olmuyor bence benim iç karnım geniş..sana bu gün diyorum yarın 17 oluyorumyarın 18 oluyorum ama yok bir şey20 haftaya umut ediyorum

Ooo süper hafif bi tiksinme oldu o zaman benimde mevsim yeşillikli yoğurtlu lays istiyor canım

Selam arkadaşlar
Ense kalinligi 9.haftada fotoğraftaki gibi çıkmış henüz ikili test yaptırmadım perşembe yapılacak..azcık içimi ferahlatabilir misiniz

Selam arkadaşlar
Ense kalinligi 9.haftada fotoğraftaki gibi çıkmış henüz ikili test yaptırmadım perşembe yapılacak..azcık içimi ferahlatabilir misiniz
Canım onu doktor ölçer söyler böyle belli olmaz . Hem 11. Haftayla 14. Hafta arasında ölçüyolar . 9. Haftada ölçüm doğru olmayabilir.

Bizim burada parti evleri var tüm ihtiyaçları bulabileceğiniz. Sizin orada da olabilir bir araştırın derim. Daha profesyonel birşey istiyorsanız organizasyon şirketi ile anlaşabilirsiniz tabi.
Yok beş kişilik bir parti sadece aile arasında olacak öyle istiyorum büyük bir şey düşünmüyorum zaten ama profesyonel bir şey olsun istiyorum yine deOrganizasyon şirketi arayacağım yarın ama eşim şehir dışındaydı bu akşam bir anda geliyorum deyince elim ayağıma dolaştı da ondan panik yaptım hazırlıksız yakalanıyordum az daha ama yarın geleceği kesinleşti şimdi rahatladım Fiyatlar ne ki vazgeçtiniz siz şimdi daha çok merak ettim Ben cinsiyeti öğrendim bu arada erkek bebeğim olacakAma eşim henüz bilmiyor ben bir haftadır biliyorumDayanamadım doktoruma siz bana söyleyin,ben eşime gelince sürpriz yaparım kendisi şehir dışında dedim

Aaaa sizin farklı olmuş benim düşündüğüm cinsiyet partisi 10.000 tl falan tutuyordu yaaa

Nasılsın canım daha iyi misin evine geçtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…