Bence de kesinlikle öyleafşyet olsun canımmmm bence insan canı çekince azıcık da olsa tadımlamalı bebeğe asla zararı olacağını düşünmüyorum :)) anneler zehirleniyor hastanelik oluyor da bebişlere bisey olmuyor :))
Hangisinden yedinay yemek konuşmaktan bile mutlu olan bir insanım ben yahu
Yok bende belli olmuyor yani evde tabi çok az görünüyor dışarıya çıkınca giyimlerim dar diğil ondan hiç belli olmuyor bence benim iç karnım geniş..sana bu gün diyorum yarın 17 oluyorumYa bende bu ara buna takıyorum 16 oluyorum halen Atlas beyden bir hareket yok diye. Acaba iç karnımız mi geniş diyeceğim ama benim baya belli oluyor karnım hiç birseyim olmuyor. Hiç karnım dar bence
maşallah de kendine. Yemeği zorla yiyenler var bugün iyiydim şükür ama dün akşam mahvolmuş haldeydim bir yandan bulantı bir yandan yanıyor felaketti.
Pringles bulamadımdoritos alaturka yedim. Ama yerken bayılmadım. Normalde severdim. Daha yemem sanırım
Onu da eşim kendine almış ama yemem daha yani geçti o istekOoo süper hafif bi tiksinme oldu o zamanbenimde mevsim yeşillikli yoğurtlu lays istiyor canım
Canım onu doktor ölçer söyler böyle belli olmaz . Hem 11. Haftayla 14. Hafta arasında ölçüyolar . 9. Haftada ölçüm doğru olmayabilir.Selam arkadaşlar
Ense kalinligi 9.haftada fotoğraftaki gibi çıkmış henüz ikili test yaptırmadım perşembe yapılacak..azcık içimi ferahlatabilir misiniz
Yok Yok tedirgin olacak bişey yok.Görüntüsü gözüne kalın geldiyse canım bu haftalarda hep böyle . Bebeğin ensesinde bir tabaka var o kısım ölçülüyormuş. Komple boyun kalınlığı değil.İnşallah öyle olur çok tedirgin oldum...
kız yok bugün de gidemedim bir iyileşsem gitcem de. Zaten sonuca gitcem ben kız doktor randevum 17sinde fslan yani.dsha varO Oylesinwbirisii kıııız nerelerdesin. Bugün doktora gidecektin sen . Cinsiyetle ilgili bir yorum yaptı mııı
neye kesin dediiii uyumuşum kaçırdım anlat kız anlatttdoktor kesin dedi ayın 14ünde bu sefer de mırın kırın yaparsa kliniğini yakarım
Ayyy az kalmış neysekız yok bugün de gidemedim bir iyileşsem gitcem de. Zaten sonuca gitcem ben kız doktor randevum 17sinde fslan yani.dsha var
ayy benim merakım kalmadı kız hiç merak etmiyorum birkaç gündürAyyy az kalmış neyse
Bizim burada parti evleri var tüm ihtiyaçları bulabileceğiniz. Sizin orada da olabilir bir araştırın derim. Daha profesyonel birşey istiyorsanız organizasyon şirketi ile anlaşabilirsiniz tabi.
Yok beş kişilik bir parti sadece aile arasında olacak öyle istiyorum büyük bir şey düşünmüyorum zaten ama profesyonel bir şey olsun istiyorum yine deOrganizasyon şirketlerinden temin edebilirsin. Eğer büyük bir şey yapacaksan direkt işi onlara bırak. Ama fiyatları duyunca muhtemelen sen de benim gibi balonunu alıp masum bir şekilde doktor odasında öğrenmeyi tercih edeceksinben doktorun odası kirlenmesin diye (patlatmalı bir şeye izin vermezdi muhtemelen) organizasyon şirketinden mavi ve pembe tüylü şeffaf balonlardan aldım . Cinsiyetine göre balonu bize verirsiniz dedim . Sekreterine de video çektirdim hem eşimle yalnızken öğrenmiş olduk hem de istediğim gibi bir anı kalmış oldu bahsettiğim balonlar şunlar :)
Aaaa sizin farklı olmuşYok beş kişilik bir parti sadece aile arasında olacak öyle istiyorum büyük bir şey düşünmüyorum zaten ama profesyonel bir şey olsun istiyorum yine deOrganizasyon şirketi arayacağım yarın ama eşim şehir dışındaydı bu akşam bir anda geliyorum deyince elim ayağıma dolaştı da ondan panik yaptım hazırlıksız yakalanıyordum az daha ama yarın geleceği kesinleşti şimdi rahatladım Fiyatlar ne ki vazgeçtiniz siz şimdi daha çok merak ettim Ben cinsiyeti öğrendim bu arada erkek bebeğim olacak Ama eşim henüz bilmiyor ben bir haftadır biliyorum Dayanamadım doktoruma siz bana söyleyin,ben eşime gelince sürpriz yaparım kendisi şehir dışında dedim
Sen doğuma kadar öğrenme bari sürpriz olsunayy benim merakım kalmadı kız hiç merak etmiyorum birkaç gündür
Nasılsın canım daha iyi misin evine geçtin mi?Kızlar doktorum covid domuz gribi gibi enfeksiyona baktı negatif çıktı şükür ama balgam ve sinüslerin dolu olduğu için antibiyotik yazacaklar gebelere uygun sorun yok dediler hem enfeksiyon doktoru hem kendi kadın doğum doktorum antibiyotiği onayladı ama evhamlandım biraz duyunca kullanan oldu mu antibiyotik
o kadar da değil kızzzSen doğuma kadar öğrenme bari sürpriz olsun
Aynen benimki farklı olacak sürprizi ben yapacağımAaaa sizin farklı olmuşbenim düşündüğüm cinsiyet partisi 10.000 tl falan tutuyordu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?