2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım ben yasıyorum dönem dönem karnımda da garip bir ağrı oluyor tuhaf bir şeymiş hamilelik gerçekten
Dün ve bugün ara ara rahmin biraz üstünde garip bir ağrı var önceki haftalarda batma olurdu sadece. İyiki burası var da tek olmadığımızı görüyoruz.

Bnde genel atestezili yapacagım

kızlar benim de karnım bir kaç gündür bir tuhaf sanki içerde bişey organlarımı çekip bırakıyor gibi ara ara oluyor eğer bebekse kanat çırpması balık kayması gibi değil benim içerde çok hafif kukla gösterisi var gibi organlarım oynuyor gibi aşırı tuhaf minik bir salıncak sallanıyor gibi anlatması zor

Ben aldım kuzum greybride yi takip ediyorsun galiba
Eveeeet taa ilk ogluna hamileyken gormustum bu takımları o zaman deli gibi çocuk istiyodum olmuyodu tedavi zamanindaydi Rabbim şimdiye nasip ettiiii çok şükürrrr giymeyi giydirmeyide nasip etsin insallaaaah hepimize

Ben miyom ameliyatı geçirmiştim nisan 2022 de. mecburi olarak sezeryan benim. Bende kesinlikle genel anestezi isterim. Ters bir şey olsa doğumda tansiyon falan kalmaz ortada bende bebeğin gelişini göreceğim derken.

Ayyyy oğluşun hareket ediyor canım

Evet canım haklısın iş şov’a döndü. Ben doktorla daha konuşmadım ama ağzını aradığımda daha bunu konuşmak için erken şuan kafanı bulandırma dedi.
Devleti hiç söylemiyorum bile orası da bi facia, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde 3 4 gündür aynı yavaş yavaş hareketlenmeler başladı şükür çok harika birsey insanin hamilelikte en çok ozleyecegi şey bu oluyor bebisinin hareketlenmeleri

Ay çok şükür salgından çikmamis ya kuzum belki görmüşsündür instagramda falan mor sogani ortadan ikiye bölüp içene bolca karanfil batiriyolar yatakta odada baş ucuna koyuyosun bebek tarifi ama benim arkadasim kendinede yaptı ise ayradı kuzum dene istersen biraz evi kokutuyomus ama

benim duyduğum ve bildiğim kadarıyla anestezi bebeğe de geçebliyormus o yüzden hiç önermiyorlar bunu yakın zamanda 2 hafta önce kadar arkadaşımın teyzesinin doğumunda yaşadık doktor ayağı titrediği için 5 dk anestezi ile uyutmak zorunda kalmıs bebeğe geçmişti ne yazık ki bebekte solunum sıkıntısı yarattı bebek hala entübe

Ayy denerim valla kokutsun yeter ki geçsin

Ben şok bişey dicem 15 haftada minik pipi değil baya baya pipi görülür sen bir görüş daha mı alsan bacim kesin mi demişlerdi kız tahmini için ayy cinsiyete alışıp sonra değişmesi çok zor yaa
Kiz icin dedi ki yan duruyor ama kiz bu gunde tarama testi haftam gecmis ama ultrasonla bakti herseyi cok iyi ee dedim cinsiyette belli mi erkek dedi minik bi pipi goruyorum
Kesin konusti yani

Öyle midir maşallah inşallah canım o zaman bir sağ bir sol sürekli dönüyor çoook değişik herkes ilk hissettiğnde ve ne hissettiğini söylese ne güzel olur
Maşallah canım seninki baya kurtlu bi erkek bebiş olacak gibi ben geçen hafta hissettim gibi bişeyler ama bikaç gündür yok yine

Canım bir akrabamız oldu 40 günlük bebeği daha dışarı bile çıkamadı kız iki kat geziyormuş bel ağrısından. Sakın yapma genel yaptır diyor bana
Ayyyy o zaman bende yaptırmam ya korktum zaten bel ağrılar bende var normaldede

Ama epidural yokken önceden hep gebel atestezi vardı

B Buddy x cnm bn 10 gün enfexia içtim
Yeni btti

Öyle mi. Çok geçmiş olsun ya. ee napıcaz biz zaten genel anestezi yasaklanmış doktorlar istesen de yapamıyor diye biliyorum zorunlu bi durum olması gerekiyor. Tercih diye bişey yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…