Yok canım bu gece de kalın yarın çıkaralım dediler enfeksiyon iyice düşsün dedi şimdi öksürüğe döndü grip evde çok öksürürsen rahim yine kasılmayla tetikleyebilir dedi yarın sabah 10 da kontrol edip çıkaracakmış inşallah ama iyiyim sadece öksürük kaldı bir de balgam çıkaramıyorum kasma kendini diyorlar kasmasan balgam nasıl çıkar dedimNasılsın canım daha iyi misin evine geçtin mi?
ManisaAynen benimki farklı olacak sürprizi ben yapacağımBen minimal bir parti düşündüğüm için onun yarısı diyebilir miyiz acabasııı Bir de orası neresi bir sakıncası yoksa
Daha iyi olmana sevindim canımm.Yok canım bu gece de kalın yarın çıkaralım dediler enfeksiyon iyice düşsün dedi şimdi öksürüğe döndü grip evde çok öksürürsen rahim yine kasılmayla tetikleyebilir dedi yarın sabah 10 da kontrol edip çıkaracakmış inşallah ama iyiyim sadece öksürük kaldı bir de balgam çıkaramıyorum kasma kendini diyorlar kasmasan balgam nasıl çıkar dedimburnuma da damla vermediler serum ile burnumu yıkayıp açıyorlar
Ben normal düşünüyorum ya kesinlikle normal sancılara dayanamazsam epidural normal doğum isterim ama bana da doktorum bunu konuşmak istediğimi söylediğimde daha çok erken olduğunu söylediKızlar bir ben cumartesi doktoruma, Sezeryan istediğimi ve kesinlikle genel anestezi istediğimi söyledim. Oda daha erken dedi bunları konuşmak için bende hayır hocam ben kesin ve net böyle istiyorum dedi, sizler ne düşünüyorsunuz
Ben evde düşünüyorum ya daha sade kendi aramızda rahat rahat zaman geçirebileceğimiz bir şey olsun istedimManisaya ben 20-30 kişilik bir şey düşünmüştüm. Mekan kirası falan içindeydi :) organizasyon şirketi 5.000 demişti. Eeee misafirlere vereceğim ikramlıklar falan baya pahalı olacaktı
Doktorun ense kalınlığı var mı dediSelam arkadaşlar
Ense kalinligi 9.haftada fotoğraftaki gibi çıkmış henüz ikili test yaptırmadım perşembe yapılacak..azcık içimi ferahlatabilir misiniz
Bulunduğunuz yere göre değişmekle birlikte en fazla 4-5 o zaman dediğiniz gibiBen evde düşünüyorum ya daha sade kendi aramızda rahat rahat zaman geçirebileceğimiz bir şey olsun istedimMilleti eğlendirmekle uğraşamam hiç valla hamile halimle benim eğlenmeye ihtiyacım var çünkü
Umarım bir an önce öğrenirsin sen de hayırlısıyla ben de fetal DNA sayesinde erken öğrenebildim benim de erkek bebeğim olacak inşallahKuzum 11+6 da göremedi pozisyondan ama tahmin et dersen erkek derim dedi. Şimdi bu haftasonu gideceğim inşallah
Çok şükür hiç olmadı. Yerleşme kanaması bile yaşamadım. Her ay adet başlangıcını yerleşmedir diye umut eden benCnm bazı doktorlar erkek bebekleri çok önceden söyleyeblıyor, evet bnım doktorumda acele yok deyip, yanılmamak adına 16dan önce söylemk istemıyorlar ama insan merak ediyor, muallakta kalmk istemıyor.
Nasıl gdıyor hamişliğin peki, varmı bı sıkıntın? Ya da oldumu hiç önceden
Nasıl ya epidural yapılmış ama bacağa etki etmemiş uyuşturulamamış bu yüzden genel anestezi mi yapılmış doğru mu anladım?yasak olduğunu bilmiyorum da bacağı stresten hiç durmamış doktor mecburen yapmak durumunda kalmıs bebiş çıktığında inanın ağlayamıyordu bile nabız 260 ile entübe edildi :/
Masallah cnm, sağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür hiç olmadı. Yerleşme kanaması bile yaşamadım. Her ay adet başlangıcını yerleşmedir diye umut eden bengerçek hamileyken hiç yaşamadım. Bulantı bile öyle aman aman yaşamadım. MaşaAllah diyeyim senin oldu mu bir sıkıntın?
yok epidural etki ediyor fakat doktor kesmeye başladığı anda aşırı stres yaptığı için bacağı titremeye başlıyor normalde kesildiğini vs hissetmiyor fakat stresle çok konuşmaya, ağlamaya bağırmaya başlıyor doktorda 5-10 dk kadar uyumasını istiyor zaten ablamızda en başından beri komple bayıltılmak istendiği için hemen kabul ediyor illa buna bağlamak olur mu bilmiyorum ama bebek entübe edildi ne yazık kiNasıl ya epidural yapılmış ama bacağa etki etmemiş uyuşturulamamış bu yüzden genel anestezi mi yapılmış doğru mu anladım?
14ünde kesinleştiririm cinsiyeti demişti ya 15. haftama denk geliyor kaçırmadın bunu biliyordunneye kesin dediiii uyumuşum kaçırdım anlat kız anlattt
Yaaa komik dimi böyle evham yapmam kendimeKizlaar iyi akşamlar, internet sıkıntısı yaşadığımız için giremedim. Misafir geldi akşam mısır patlattık ayıptır söylemesi de onu da unutmuşuz yanmış bende mutfağa girince birden içime çektim bir şey olur mu acaba yaaa yanık kokusuay korktum bir an
Canım diş minilerinde sorun olmuş olabilir proteini yeterli alıyor musun ?Kızlar benim hergün diş etlerim kanamaya başladı. Sizde var mı böyle şeyler
Aahhaha
Bacağından dolayı büyük talihsizlik yaşamış gerçekten stres olunabiliyor hissedilmese bile oradan bişeyler yapılıyor sakin kalmak zor gibi. Allahım bir an önce bebeğine kavuştursun İnşallah sağlıkla kucağına alsın.yok epidural etki ediyor fakat doktor kesmeye başladığı anda aşırı stres yaptığı için bacağı titremeye başlıyor normalde kesildiğini vs hissetmiyor fakat stresle çok konuşmaya, ağlamaya bağırmaya başlıyor doktorda 5-10 dk kadar uyumasını istiyor zaten ablamızda en başından beri komple bayıltılmak istendiği için hemen kabul ediyor illa buna bağlamak olur mu bilmiyorum ama bebek entübe edildi ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?