2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Nasılsın canım daha iyi misin evine geçtin mi?
Yok canım bu gece de kalın yarın çıkaralım dediler enfeksiyon iyice düşsün dedi şimdi öksürüğe döndü grip evde çok öksürürsen rahim yine kasılmayla tetikleyebilir dedi yarın sabah 10 da kontrol edip çıkaracakmış inşallah ama iyiyim sadece öksürük kaldı bir de balgam çıkaramıyorum kasma kendini diyorlar kasmasan balgam nasıl çıkar dedim burnuma da damla vermediler serum ile burnumu yıkayıp açıyorlar

Aynen benimki farklı olacak sürprizi ben yapacağımBen minimal bir parti düşündüğüm için onun yarısı diyebilir miyiz acabasıııBir de orası neresi bir sakıncası yoksa
Manisa ya ben 20-30 kişilik bir şey düşünmüştüm. Mekan kirası falan içindeydi :) organizasyon şirketi 5.000 demişti. Eeee misafirlere vereceğim ikramlıklar falan baya pahalı olacaktı

Daha iyi olmana sevindim canımm. evet ya keşke öksürüğün de biraz dinse sende rahat etsen sürekli öksürmekte acayip yorucu bişey. Doktorun da tetiklemesinden korkuyor bende olsam bırakmazdım. Şükür ki sürekli takip altındasın. Bu akşamdan sonra inşallah daha da iyi olursun şu öksürük ilettinden kurtulursun.

Ben normal düşünüyorum ya kesinlikle normal sancılara dayanamazsam epidural normal doğum isterim ama bana da doktorum bunu konuşmak istediğimi söylediğimde daha çok erken olduğunu söyledi

Manisa ya ben 20-30 kişilik bir şey düşünmüştüm. Mekan kirası falan içindeydi :) organizasyon şirketi 5.000 demişti. Eeee misafirlere vereceğim ikramlıklar falan baya pahalı olacaktı
Ben evde düşünüyorum ya daha sade kendi aramızda rahat rahat zaman geçirebileceğimiz bir şey olsun istedimMilleti eğlendirmekle uğraşamam hiç valla hamile halimle benim eğlenmeye ihtiyacım var çünkü

Selam arkadaşlar
Ense kalinligi 9.haftada fotoğraftaki gibi çıkmış henüz ikili test yaptırmadım perşembe yapılacak..azcık içimi ferahlatabilir misiniz
Doktorun ense kalınlığı var mı dedi

Ben evde düşünüyorum ya daha sade kendi aramızda rahat rahat zaman geçirebileceğimiz bir şey olsun istedimMilleti eğlendirmekle uğraşamam hiç valla hamile halimle benim eğlenmeye ihtiyacım var çünkü
Bulunduğunuz yere göre değişmekle birlikte en fazla 4-5 o zaman dediğiniz gibi

Çok şükür hiç olmadı. Yerleşme kanaması bile yaşamadım. Her ay adet başlangıcını yerleşmedir diye umut eden ben gerçek hamileyken hiç yaşamadım. Bulantı bile öyle aman aman yaşamadım. MaşaAllah diyeyim senin oldu mu bir sıkıntın?

Kizlaar iyi akşamlar, internet sıkıntısı yaşadığımız için giremedim. Misafir geldi akşam mısır patlattık ayıptır söylemesi de onu da unutmuşuz yanmış bende mutfağa girince birden içime çektim bir şey olur mu acaba yaaa yanık kokusu ay korktum bir an

yasak olduğunu bilmiyorum da bacağı stresten hiç durmamış doktor mecburen yapmak durumunda kalmıs bebiş çıktığında inanın ağlayamıyordu bile nabız 260 ile entübe edildi :/
Nasıl ya epidural yapılmış ama bacağa etki etmemiş uyuşturulamamış bu yüzden genel anestezi mi yapılmış doğru mu anladım?

Masallah cnm, sağlıkla ilerlesin inşallah
Bnimde bebişle ılgılı bi sıkıntım yok çok şukur 3 kimyasalım var üst üste bılıyosun, son kımyasaldan sonra adet görmeden hamiş kaldım, takmıcam artık umursamıcam dedıgım, saldıgım bir zamandı, yaz zamanıydı..
7 cmlık hemorajık kistım var sağ yumurtalıkta, 11. Haftada 4.5 cme küçülmüş dendi ama oksapar kullandıgım için beslemiş sanırım buyumuş, femara yapmış bu kisti, genetık teste gtmiştık, pıhtılaşmam çıktı 10 haftalıkken, iğne kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonuyla uğrasıyorum.

Bulantım, kusmam hiç olmadı, hrseyi yedıgım için kılo aldım, senın bebişi erkek hissedıyorum

Yaş riskim var fetal dna yaptıramadım, ikili testim riskli çıkacagını bıle bıle yaptrdım ve riskli çıktı, 8 kasımda detaylıya girecegım.
Şimdilik bukdr

Nasıl ya epidural yapılmış ama bacağa etki etmemiş uyuşturulamamış bu yüzden genel anestezi mi yapılmış doğru mu anladım?
yok epidural etki ediyor fakat doktor kesmeye başladığı anda aşırı stres yaptığı için bacağı titremeye başlıyor normalde kesildiğini vs hissetmiyor fakat stresle çok konuşmaya, ağlamaya bağırmaya başlıyor doktorda 5-10 dk kadar uyumasını istiyor zaten ablamızda en başından beri komple bayıltılmak istendiği için hemen kabul ediyor illa buna bağlamak olur mu bilmiyorum ama bebek entübe edildi ne yazık ki

Yaaa komik dimi böyle evham yapmam kendime ama bir an korktum unicornnrocinu

Bacağından dolayı büyük talihsizlik yaşamış gerçekten stres olunabiliyor hissedilmese bile oradan bişeyler yapılıyor sakin kalmak zor gibi. Allahım bir an önce bebeğine kavuştursun İnşallah sağlıkla kucağına alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…