2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende 17+3 bende de kıpırtı yok hissetmiyorum , hafif karın ağrısı var sadece

amin inşallah gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumda çok zor bir durum ama az önce görüştük bebiş iyiymiş hafta sonu çıkabilirmiş

amin inşallah gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumda çok zor bir durum ama az önce görüştük bebiş iyiymiş hafta sonu çıkabilirmiş
Ay çok mutlu oldum ya iyi ve çıkacak olmasına Çok şükür Rabbim hiç bir bebeği annesinden ayırmasın zor süreçler ama şükürler olsun haftasonu annesine kavuşacak inşallah.

Kızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
Şu iki model arasında kaldık, birini alacağız bakalım

Eklentiler

• 64BDC63C-0C6D-474D-836B-84413A7F41D1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 4143DE12-B562-4EEB-8FDE-F5161EE340DB.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 71
Aahhaha tamam o zaman rahatlıyoruzzz bir anlik gelen bir şeydi zaten geçti kendimi burda buldum hemen
Benim iş yerinde ufak yangın çıktı ama her yeri duman sardı bir anda çok kötü plastik yanığı ben hemen uzaklaştım ordan yanık kokusu çok rahatsız ediyor gerçekten bir saat geçemedim işimin başına onlarda git sen dediler zaten

Kızlar şampuan ne kullanıyorsunuz?ben kremlerimi serumlarımı değiştim duş jeli hiç kullanmıyorum ilk haftadan bir tek şampuanı umursamadım şimdi değişmek istiyorum geç olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…