2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ne risk var denilip sağlıklı doğuranlar gördüm. Çoookk yakınım biri hatta.
Merak etme Allaha emanet iyi düşünelim iyi olsun Allahın izniyle.
Ben de aksine 2 kilo vermişim. Çok iştahsızlık oldu bende. Normalde 5 yiyorsam 2 yedim şu ilk 3 ayda. Son ayda zaten kilo alınıyor. Bari baştan dikkat edebilsem

Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum.
Femara başladığımda doktor vermişti çatlama sonrası. O gün bu gün hala içiyorum coraspin.

İnşaAllah bugüne kadar geldik,bundan sonra da sağ salim doğurmak kucağımıza almak nasip olsun

Bulunduğunuz yere göre değişmekle birlikte en fazla 4-5 o zaman dediğiniz gibi
Mersin’deyim ben de bakalım yarın sabah düşeceğim yollara istediğim gibi hazırlayabilirim umarım her şeyiSabahta kafadan bin lira pastaya verdim güne hızlı başladıkBu arada kıyafet ne tercih etmiştin ya o gün ne renkti karar veremiyorum ne alacağıma

Bebek neden entübe edildi canım?

Ben en başından beri kızım olacağını düşünerek ve adını da Doğa koymak istediğim için yeşil gömlek altından beyaz pantolon giyip gitmiştim

Ahahaha eşime sorsaydim tamam artık seheri kaybettik derdi galiba o yüzden size sordum ayyy iyi ki varsınız kiiizzzlaar hep var olun bu arada babannemiz yavaş yavaş başladı battaniye vs örmelereee
MuhtemelenBabanne konusunda çok şanslısın yalnız ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…