2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ne
canım doktoruna sor öyle al antibiyotik. Ihlamur limonlu çorba falan belki iyi gelir geçmiş olsun inşallah hemen geçer canım

kiz disarda yemek yedikmi aninda kusuyorum resmen rezil oluyorum disarida cikmicam
Canım şöyle diyeyim 16+5 günlük oldum bir kere dışardan yemedim diyebilirim. İnsalkah sabaha geçmiş olur tekrar aynı mide bulantılarını yaşamak istemiyorum

Bu gün bende kötüyüm midem bulanıyor ilacları zor içiyorum ağzım zehir gibi omegayı hala içmedim sandımki bitdi bulantılar karnımda sanki şişmi ağrımı gazmı anlamadım

Bu gün bende kötüyüm midem bulanıyor ilacları zor içiyorum ağzım zehir gibi omegayı hala içmedim sandımki bitdi bulantılar karnımda sanki şişmi ağrımı gazmı anlamadım
Aynı bende öyleyim omegayı alamadım, ne oldu bizlere böyle ya ne güzel geçmiş bulantılar yine başa döndük, yarında böyle olursam serum taktıracağım

Aynı bende öyleyim omegayı alamadım, ne oldu bizlere böyle ya ne güzel geçmiş bulantılar yine başa döndük, yarında böyle olursam serum taktıracağım
Valla şimdi içtim öğüre öğüre bana doktor ilk haftalar bile dedi sabr edicen hiç ilaç bile yazmamıştıDemekki bulantılar geri dönüyormuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…