Aslında akşam yemeği hariç 1 porsiyon hiç yemiyorum tam dediğin gibi bende de mide bulantısı var ama şöyle her gün her öğün aynı şeyleri yersem midem bulanıyor o yüzden her gün farklı öğün yapıyoruz bu aralar bakalım pilav bulgur makarna kesmeye çalışacağım elimden gelirse daha çok sebze protein ağırlıklı beslenicem sabahları çavdar ekmeği yiyorum zaten belki şişliğim o şekilde gider geceleri tost yiyorum bir de o da yapıyor olabilir bende bilemedim
Ben daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zaten bir oturup güzel yediğim yok zaten. O yüzden ne yersem yiyeyim kafasındayım ama sen daha çok acıkırsın kuzum sen de iki minnoş var
Hormonlardan canım bende de oluyor geçiyor sonra komik bir şeyler izliyorum ya da eşim anlıyor güldürüyor öyle kendime geliyorum yoksa depresyon gibi geçiyor ya da camdan hava alıyorum
Gerçekten öyle. Ben özelde çalışırken evlendikten iki gün sonra velim aradı. Ama ısrarla arıyor. Ben de açmıyorum tabi ki. Neyse sonra arkadaşımı aramış. Sorduğu şey şu, düğünde birinin kıyafeti nerden almışmış yani gerçekten şok içinde kalıyorum böyle insanlara
Kızlar ben 1-2 gündür minik minik hareket hissediyordum böyle pıt pıt atar tarzda ama bugün hiç olmadı. Sizin de böyle mi, olmaması normal mi? Endişelendim.
Kızlar hayırlı akşamlar, şimdi annemlerde.kedi var ya yavru daha küçük aşıları olcak ama daha var. Onun haricinde ablam yıkıyor ediyor temiz bakıyor. Bende ,4 buçuk ay oldum, zaten gittiğimde çok yaklaşmiyorum sizce toksoplozma olayından korkmalı miyim yaa acaba ben onu doktora sorcaktım ama unuttum
Bende de aynı durum var suanda geçen hafta çok hissettiydm 2 3 gündür varla yok arası 1 2 kere belki hissettim ama iyi düşünmeye calisyirm pazartesi kontrolüm var inslalah
Ben daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zaten bir oturup güzel yediğim yok zaten. O yüzden ne yersem yiyeyim kafasındayım ama sen daha çok acıkırsın kuzum sen de iki minnoş var
Benim de bu hafta yeni iştahım açılmaya başladı. Hiç zararlıymış sağlıklıymış ayırt etmeden ne çekerse canım yiyiorum. Bu 1-2 hafta böyle yapıcam, engellemicem kendimi. 2 aydır neler çektik. Biraz daha toparlanınca başlanır sağlıklı beslenmeye zaten
Kızlar hayırlı akşamlar, şimdi annemlerde.kedi var ya yavru daha küçük aşıları olcak ama daha var. Onun haricinde ablam yıkıyor ediyor temiz bakıyor. Bende ,4 buçuk ay oldum, zaten gittiğimde çok yaklaşmiyorum sizce toksoplozma olayından korkmalı miyim yaa acaba ben onu doktora sorcaktım ama unuttum
Kedinin dışkısıyla haşır neşir olmuyorsanız geçmez, merak etmeyin. İyi yıkanmamış sebzeden veya iyi pişmemiş etten bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığına göre çok yüksek