Ben daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zatenAslında akşam yemeği hariç 1 porsiyon hiç yemiyorum tam dediğin gibi bende de mide bulantısı var ama şöyle her gün her öğün aynı şeyleri yersem midem bulanıyor o yüzden her gün farklı öğün yapıyoruz bu aralar bakalım pilav bulgur makarna kesmeye çalışacağım elimden gelirse daha çok sebze protein ağırlıklı beslenicem sabahları çavdar ekmeği yiyorum zaten belki şişliğim o şekilde gider geceleri tost yiyorum bir de o da yapıyor olabilir bende bilemedim
neden kötü hissediyorsun ki kuzum? Birşey mi oldu?benim moralim çok bozuk sebepsiz kötü hissediyorum kendimi.durduk yere içim sıkılıyor. Ağlayasım var hep
Bişey olmadı kuzum . Öyle sebepsiz geliyorlar hormonlardan mı anlamadım bendeneden kötü hissediyorsun ki kuzum? Birşey mi oldu?
Komik şeyler aç izle kuzumBişey olmadı kuzum . Öyle sebepsiz geliyorlar hormonlardan mı anlamadım bende
Aynı aynıBenimki de zorla verdi. Her dk heran arıyorlarmış. Yarın geleyim mi diye sormak için gece arıyorlar diyor
Hormonlardan canım bende de oluyor geçiyor sonra komik bir şeyler izliyorum ya da eşim anlıyor güldürüyor öyle kendime geliyorum yoksa depresyon gibi geçiyor ya da camdan hava alıyorumBişey olmadı kuzum . Öyle sebepsiz geliyorlar hormonlardan mı anlamadım bende
Gerçekten öyle. Ben özelde çalışırken evlendikten iki gün sonra velim aradı. Ama ısrarla arıyor. Ben de açmıyorum tabi ki. Neyse sonra arkadaşımı aramış. Sorduğu şey şu, düğünde birinin kıyafetiAynı aynı13.00 da randevusu var. Gece arayıp yarım saat önce gelsem olur mu diyorlarmış aman insanlar da anlayışsız ya
Kaç haftalıksın canım. Bende bugün 18+2 yim mesela. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.Kızlar ben 1-2 gündür minik minik hareket hissediyordum böyle pıt pıt atar tarzda ama bugün hiç olmadı. Sizin de böyle mi, olmaması normal mi? Endişelendim.
Ben 16 +5 . O zaman normal.Kaç haftalıksın canım. Bende bugün 18+2 yim mesela. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.
Senin daha küçükmüş normal canım. 20 den sonra güçleniyor hareketleriBen 16 +5 . O zaman normal.
Ay canım bende öyleyim biliyor musun öğleden beri ağlıyorumBişey olmadı kuzum . Öyle sebepsiz geliyorlar hormonlardan mı anlamadım bende
Canım seninle aynıyız 16+5 ben hissetmiyorum hiç hareketleriBen 16 +5 . O zaman normal.
Bekleyelim bakalıö biraz dahaCanım seninle aynıyız 16+5 ben hissetmiyorum hiç hareketleri
Ay canım bende öyleyim biliyor musun öğleden beri ağlıyorum
Bende de aynı durum var suanda geçen hafta çok hissettiydm 2 3 gündür varla yok arası 1 2 kere belki hissettim ama iyi düşünmeye calisyirm pazartesi kontrolüm var inslalahKaç haftalıksın canım. Bende bugün 18+2 yim mesela. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.
Benim de bu hafta yeni iştahım açılmaya başladı. Hiç zararlıymış sağlıklıymış ayırt etmeden ne çekerse canım yiyiorum. Bu 1-2 hafta böyle yapıcam, engellemicem kendimi. 2 aydır neler çektik. Biraz daha toparlanınca başlanır sağlıklı beslenmeye zatenBen daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zatenbir oturup güzel yediğim yok zaten. O yüzden ne yersem yiyeyim kafasındayım ama sen daha çok acıkırsın kuzum sen de iki minnoş var
Kedinin dışkısıyla haşır neşir olmuyorsanız geçmez, merak etmeyin. İyi yıkanmamış sebzeden veya iyi pişmemiş etten bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığına göre çok yüksekKızlar hayırlı akşamlar, şimdi annemlerde.kedi var ya yavru daha küçük aşıları olcak ama daha var. Onun haricinde ablam yıkıyor ediyor temiz bakıyor. Bende ,4 buçuk ay oldum, zaten gittiğimde çok yaklaşmiyorum sizce toksoplozma olayından korkmalı miyim yaa acaba ben onu doktora sorcaktım ama unuttum
Kız niye böyle olduk. Lohusayken n'olacak acaba bize.Ay canım bende öyleyim biliyor musun öğleden beri ağlıyorum
Benim bebiş annesinin deli olduğunu düşünüyordur bu kadar ruh hali dalgalanmalarından . Yazık yavrumaPeynirdomates ne oldu kızlar size?çok şükür bebişlerde iyi üzmeyin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?