2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zaten bir oturup güzel yediğim yok zaten. O yüzden ne yersem yiyeyim kafasındayım ama sen daha çok acıkırsın kuzum sen de iki minnoş var

Bişey olmadı kuzum . Öyle sebepsiz geliyorlar hormonlardan mı anlamadım bende
Hormonlardan canım bende de oluyor geçiyor sonra komik bir şeyler izliyorum ya da eşim anlıyor güldürüyor öyle kendime geliyorum yoksa depresyon gibi geçiyor ya da camdan hava alıyorum

Aynı aynı 13.00 da randevusu var. Gece arayıp yarım saat önce gelsem olur mu diyorlarmış aman insanlar da anlayışsız ya
Gerçekten öyle. Ben özelde çalışırken evlendikten iki gün sonra velim aradı. Ama ısrarla arıyor. Ben de açmıyorum tabi ki. Neyse sonra arkadaşımı aramış. Sorduğu şey şu, düğünde birinin kıyafeti nerden almışmış yani gerçekten şok içinde kalıyorum böyle insanlara

Kızlar ben 1-2 gündür minik minik hareket hissediyordum böyle pıt pıt atar tarzda ama bugün hiç olmadı. Sizin de böyle mi, olmaması normal mi? Endişelendim.
Kaç haftalıksın canım. Bende bugün 18+2 yim mesela. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.

Kızlar hayırlı akşamlar, şimdi annemlerde.kedi var ya yavru daha küçük aşıları olcak ama daha var. Onun haricinde ablam yıkıyor ediyor temiz bakıyor. Bende ,4 buçuk ay oldum, zaten gittiğimde çok yaklaşmiyorum sizce toksoplozma olayından korkmalı miyim yaa acaba ben onu doktora sorcaktım ama unuttum

Ben daha hiç kontrollü yiyeyim kısmına geçemedim zaten bir oturup güzel yediğim yok zaten. O yüzden ne yersem yiyeyim kafasındayım ama sen daha çok acıkırsın kuzum sen de iki minnoş var
Benim de bu hafta yeni iştahım açılmaya başladı. Hiç zararlıymış sağlıklıymış ayırt etmeden ne çekerse canım yiyiorum. Bu 1-2 hafta böyle yapıcam, engellemicem kendimi. 2 aydır neler çektik. Biraz daha toparlanınca başlanır sağlıklı beslenmeye zaten

Kedinin dışkısıyla haşır neşir olmuyorsanız geçmez, merak etmeyin. İyi yıkanmamış sebzeden veya iyi pişmemiş etten bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığına göre çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…