2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
E ama bu önemliymiş hak verdim

Kizlar 15+3 oldum. Hastanedeyim tam 15 de geldim. Sabah çok az yedim buraya gelince gozlerim karardi bayilmisim. Tansiyonu olctu normal dedi. Acaba aç oldugum için kararmişmidr. Sizlerde boyle bisey oluyor mu. Bide karniniz cikmaya basladimi. Benim daha kucucuk. Bide ultrasonda doktor. Muane sirasinda aletini Karnimda degilde daha kasiklarima tuttu daha bebek karin boslugunda degilmis. Sizin bebegnz karin bosluguna geçtimi. Bide çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Haftalardir gaz hic gecmiyor. Harketini hissedecegim varsada hissedemiyorum. Gaz pat pat patliyor ya

Çok ama çok sevindim burada karşılaştığımıza. Hamile kalamamak, kayıp yaşamak, öyle öyle zor ve insanı sınayan bir süreç ki yaşamayan bilemez. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz inşallah.

Açlık, kayıplar yüzünden yaşadığın stres etkiliyordur mutlaka. Hastanede bayılmak bir şey değil de ters bir anda dışarıda olur, çok dikkat etmek lazım. Hamilelik hiç aç kalınacak zaman değil.

Benim de çok gazım oluyor, daha hareket için erken diye düşünüyorum ama bazıları hissettiklerini söylüyor. Ben kızımı ilk 20. haftada hissetmeye başlamamıştım. İkinci gebeliklerde daha çabuk diyorlar, bakalım ne zaman olacak?

Cnm anlattıklarının hepsi normal
Ben sata göre 17+3 üm
Doktor muayenede kasıklarıma tutuyor hatta vajınaya doğru
Hepımiz gazlıyız
Ve hareketleri hissetmemen çook normal
Bn ilk bebişimde 20. Haftada hissettım
2 gun önce hissettım sanki emindim ama 2 gündür tık yok.
Ama endişelenmiyorum bnce çok normal

Evet iyikide hastanedeydim. Kisa sureligine bilincim gitmis. Ben ilk bebegimi 17+3 de hissetmeye basladim. Farkindayim daha erken ama ikinci daha erken hissedilir diyorlar. Sen kac haftaliksn

Ben ilkimi 17+3 de hissettim ikinci daha erken olur diyorlar o yuzden beklemekdeyim.

Evet iyikide hastanedeydim. Kisa sureligine bilincim gitmis. Ben ilk bebegimi 17+3 de hissetmeye basladim. Farkindayim daha erken ama ikinci daha erken hissedilir diyorlar. Sen kac haftaliksn
13+6 daha benimki, ben de erken hissederim diye umuyorum ama bu işler hep kısmet.

Bakın teyzelerr kızıma tulum ördüm patikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Yaaa çok güzel Rabbim giydigi günleri görmemizi de nasip etsin bende anı kalsın ilerde saklarım diye oğluma bi yelek örmek istedim bir sürü video izledim anladim ki ben yapamam

Bakın teyzelerr kızıma tulum ördüm patikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Yaaa çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Ben bi türlü beceremiyorum şu örgü işini en fazla zincir çekebiliyorum dfghjkljh bir defa atkı öreyim dedim sinir krizi geçirdim ağla ağla fghjklö

Ay inanmıyorum sen hangi ara 18. hafta içine girdin daha dün gibiydi pozitifin. Ben de diyordum bu zaman nasıl geçecek ama ben bile 3 aylık oldum nerdeyse 12 hafta oldu İlk seni uğurlayacağız gibi doğuma

Yaaa çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Ben bi türlü beceremiyorum şu örgü işini en fazla zincir çekebiliyorum dfghjkljh bir defa atkı öreyim dedim sinir krizi geçirdim ağla ağla fghjklö
Çok teşekkür ederim Hahah aslında biraz pratik yapsan elin alışır kuzum tığ işi daha kolay ama sabır işi hakikatten bitirene kadar elli kere sökme derecesine geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…