- 10 Haziran 2022
- 4.529
- 7.074
- 108
Teşekkür ederim canım benimÇok güzel yahiç beceremiyorum ben sabr işi helal olsun
Teşekkür ederim canım benimvalla totom düzleşti sabahtan beri uğraşıyorum bu saatte bitti
E ama bu önemliymiş hak verdimGerçekten öyle. Ben özelde çalışırken evlendikten iki gün sonra velim aradı. Ama ısrarla arıyor. Ben de açmıyorum tabi ki. Neyse sonra arkadaşımı aramış. Sorduğu şey şu, düğünde birinin kıyafetinerden almışmış yani gerçekten şok içinde kalıyorum böyle insanlara
Çok ama çok sevindim burada karşılaştığımıza. Hamile kalamamak, kayıp yaşamak, öyle öyle zor ve insanı sınayan bir süreç ki yaşamayan bilemez. Sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz inşallah.Ya ben sizin önceki konunuza yazmıştım ikimizde ilk kızlarımızı kaybettik gözlerim doldu şuan görünce ben de Allah nasip ederse 15 marttan sonra 1 nisana kadar doğum için bekliyo olacağım çok şükür bin şükür rabbim tekrar yaşattı bu duyguyu çok sevindim size tüm kalbimle dua ediyorum sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Açlık, kayıplar yüzünden yaşadığın stres etkiliyordur mutlaka. Hastanede bayılmak bir şey değil de ters bir anda dışarıda olur, çok dikkat etmek lazım. Hamilelik hiç aç kalınacak zaman değil.Kizlar 15+3 oldum. Hastanedeyim tam 15 de geldim. Sabah çok az yedim buraya gelince gozlerim karardi bayilmisim. Tansiyonu olctu normal dedi. Acaba aç oldugum için kararmişmidr. Sizlerde boyle bisey oluyor mu. Bide karniniz cikmaya basladimi. Benim daha kucucuk. Bide ultrasonda doktor. Muane sirasinda aletini Karnimda degilde daha kasiklarima tuttu daha bebek karin boslugunda degilmis. Sizin bebegnz karin bosluguna geçtimi. Bide çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Haftalardir gaz hic gecmiyor. Harketini hissedecegim varsada hissedemiyorum. Gaz pat pat patliyor ya
Ayyyyy bayıldımmmmmBakın teyzelerr kızıma tulum ördümpatikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Cnm anlattıklarının hepsi normalKizlar 15+3 oldum. Hastanedeyim tam 15 de geldim. Sabah çok az yedim buraya gelince gozlerim karardi bayilmisim. Tansiyonu olctu normal dedi. Acaba aç oldugum için kararmişmidr. Sizlerde boyle bisey oluyor mu. Bide karniniz cikmaya basladimi. Benim daha kucucuk. Bide ultrasonda doktor. Muane sirasinda aletini Karnimda degilde daha kasiklarima tuttu daha bebek karin boslugunda degilmis. Sizin bebegnz karin bosluguna geçtimi. Bide çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Haftalardir gaz hic gecmiyor. Harketini hissedecegim varsada hissedemiyorum. Gaz pat pat patliyor ya
Evet iyikide hastanedeydim. Kisa sureligine bilincim gitmis. Ben ilk bebegimi 17+3 de hissetmeye basladim. Farkindayim daha erken ama ikinci daha erken hissedilir diyorlar. Sen kac haftaliksnAçlık, kayıplar yüzünden yaşadığın stres etkiliyordur mutlaka. Hastanede bayılmak bir şey değil de ters bir anda dışarıda olur, çok dikkat etmek lazım. Hamilelik hiç aç kalınacak zaman değil.
Benim de çok gazım oluyor, daha hareket için erken diye düşünüyorum ama bazıları hissettiklerini söylüyor. Ben kızımı ilk 20. haftada hissetmeye başlamamıştım. İkinci gebeliklerde daha çabuk diyorlar, bakalım ne zaman olacak?
Ben ilkimi 17+3 de hissettim ikinci daha erken olur diyorlar o yuzden beklemekdeyim.Cnm anlattıklarının hepsi normal
Ben sata göre 17+3 üm
Doktor muayenede kasıklarıma tutuyor hatta vajınaya doğru
Hepımiz gazlıyız
Ve hareketleri hissetmemen çook normal
Bn ilk bebişimde 20. Haftada hissettım
2 gun önce hissettım sanki emindim ama 2 gündür tık yok.
Ama endişelenmiyorum bnce çok normal
13+6 daha benimki, ben de erken hissederim diye umuyorum ama bu işler hep kısmet.Evet iyikide hastanedeydim. Kisa sureligine bilincim gitmis. Ben ilk bebegimi 17+3 de hissetmeye basladim. Farkindayim daha erken ama ikinci daha erken hissedilir diyorlar. Sen kac haftaliksn
Yaaa çok güzelBakın teyzelerr kızıma tulum ördümpatikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Amiiin Allah razı olsun canım benimYaaa çok güzelRabbim giydigi günleri görmemizi de nasip etsin bende anı kalsın ilerde saklarım diye oğluma bi yelek örmek istedim bir sürü video izledim anladim ki ben yapamam
Yaaa çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Ben bi türlü beceremiyorum şu örgü işini en fazla zincir çekebiliyorum dfghjkljh bir defa atkı öreyim dedim sinir krizi geçirdim ağla ağla fghjklöBakın teyzelerr kızıma tulum ördümpatikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Ay çok şirin olmuş canımBakın teyzelerr kızıma tulum ördümpatikleriyle bandanasini da yarın yapicam inşallah
Ay inanmıyorum sen hangi ara 18. hafta içine girdinCnm anlattıklarının hepsi normal
Ben sata göre 17+3 üm
Doktor muayenede kasıklarıma tutuyor hatta vajınaya doğru
Hepımiz gazlıyız
Ve hareketleri hissetmemen çook normal
Bn ilk bebişimde 20. Haftada hissettım
2 gun önce hissettım sanki emindim ama 2 gündür tık yok.
Ama endişelenmiyorum bnce çok normal
Çok teşekkür ederimYaaa çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Ben bi türlü beceremiyorum şu örgü işini en fazla zincir çekebiliyorum dfghjkljh bir defa atkı öreyim dedim sinir krizi geçirdim ağla ağla fghjklö
Teşekkür ederiz teyzesiiiAy çok şirin olmuş canımbayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?