Vinelac probiyotikli vitamin içinde folik asit varHanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallahbirşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Sağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımHanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallahbirşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Ben 14+1 de gitmiştim göbek deliğimin oralarda gezdirmişti benim göbeğim bayağı çıktı ama yapı olarakta kiloluydum ben. belki senin yapınla.alakalıdır benimde gaz problemim vardi hatta ultrasonda zorla görüyordu bebeği doktorum bastıra bastıra sonra bir şurup verdi şuan daha iyiyim belki senin içinde bir şurup verirKizlar 15+3 oldum. Hastanedeyim tam 15 de geldim. Sabah çok az yedim buraya gelince gozlerim karardi bayilmisim. Tansiyonu olctu normal dedi. Acaba aç oldugum için kararmişmidr. Sizlerde boyle bisey oluyor mu. Bide karniniz cikmaya basladimi. Benim daha kucucuk. Bide ultrasonda doktor. Muane sirasinda aletini Karnimda degilde daha kasiklarima tuttu daha bebek karin boslugunda degilmis. Sizin bebegnz karin bosluguna geçtimi. Bide çok gaz sıkıntısı çekiyorum. Haftalardir gaz hic gecmiyor. Harketini hissedecegim varsada hissedemiyorum. Gaz pat pat patliyor ya
Cnm walla bnde inanamıyorum nasıl geçti zamanAy inanmıyorum sen hangi ara 18. hafta içine girdindaha dün gibiydi pozitifin. Ben de diyordum bu zaman nasıl geçecek ama ben bile 3 aylık oldum nerdeyse 12 hafta oldu İlk seni uğurlayacağız gibi doğuma
Bnim değerlerim normal, hçbi doktor demir, magnezyum bişy kullan demedi.Hanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallahbirşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Cnm bu ikisi aynımıVinelac probiyotikli vitamin içinde folik asit var
Magnezyum
D-3 (15 damla) vitamin
Demir hapı içinde B12 falan da var
Vitamin olarak bunları kullanıyorum canım 12. Haftadan itibarenoğluşun sağlıkla gelsin inşallah
Ben multivitamin, d3k2, demir ve omega 3 kullanıyorum. Folik asiti doktorlar artık bırakıyoruz ve multivitamine geçiyoruz dediği için herkes bıraktığımızı sanıyor ama verilen multivitaminlerin neredeyse hepsinin içinde yine aynı değerde folik asit var ( 0,4mg) aslında bırakmıyoruzHanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallahbirşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Hangi ikisi aynı mı canım anlamadım. Ben hala trendyoldan alıyorum bizim buralarda yok maalesefCnm bu ikisi aynımı
Buarada bn halaa vinalac alamadımdepoda yoktu, tek bi eczanede buldum onuda bi turlu gdıp alamadım
Hayir benim gobegim hic yok denilecek kadar kucuk. Evet ben en son 51 kiloydum. Cok gaz oluyor ya karnimda. Herkesin icinde cikaramiyorsunda.Ben 14+1 de gitmiştim göbek deliğimin oralarda gezdirmişti benim göbeğim bayağı çıktı ama yapı olarakta kiloluydum ben. belki senin yapınla.alakalıdır benimde gaz problemim vardi hatta ultrasonda zorla görüyordu bebeği doktorum bastıra bastıra sonra bir şurup verdi şuan daha iyiyim belki senin içinde bir şurup verir
Hanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallahbirşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Bende 15 haftalığımSağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımBana sadece pregnom max diye bir vitamin verdi doktorum başka bir şey kullanmıyorum.Folatı da hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmıştım onu bıraktık.
Ben kiwi aldım, yorumlarda baya tavsiye eden vardı. Ama manuel alacaksan eğer mor bi marka var adını unuttum. Ben eğer çok kullanırsam bir de ondan almak istiyorum, iş yaparken falan takıyorsun kendi sağıyorKızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında
biberon serisi olarak philips avent düşünüyorum mesela o kesin gibi göğüs pompası arasında çok kararsızım bende bu iki marka arasında bide manuel mi otomatik mi almak lazım herkes ikiye bölünmüş durumdaKızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında
lansinoh Elektrikli alıcamKızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında
Benimki de zorla verdi. Her dk heran arıyorlarmış. Yarın geleyim mi diye sormak için gece arıyorlar diyor
Ben kiwi aldım, yorumlarda baya tavsiye eden vardı. Ama manuel alacaksan eğer mor bi marka var adını unuttum. Ben eğer çok kullanırsam bir de ondan almak istiyorum, iş yaparken falan takıyorsun kendi sağıyor
biberon serisi olarak philips avent düşünüyorum mesela o kesin gibi göğüs pompası arasında çok kararsızım bende bu iki marka arasında bide manuel mi otomatik mi almak lazım herkes ikiye bölünmüş durumda
lansinoh Elektrikli alıcam
Ne kadar doğru bilemiyorum ama phılıps için kullanımı karışık diye yorumlar okudum uzun süreli kullanımda memnun kalan da var kalmayan da var ikisininde kendince eksi artı yönleri de var ben çok araştırmadan çok da kafamı karıştırmadan çevremde kullananların deneyimlerinden de gördüğüm kadarıyla lansinoha karar verdimBen elektrikli almayı düşünüyorum. Manuel olanlar çok el yoruyor diyor herkes . Ama hep phılıps aventte hem de lansinohta çekim gücüne ilişkin olumsuz yorumlar gördüm bilemedim
Ne kadar doğru bilemiyorum ama phılıps için kullanımı karışık diye yorumlar okudum uzun süreli kullanımda memnun kalan da var kalmayan da var ikisininde kendince eksi artı yönleri de var ben çok araştırmadan çok da kafamı karıştırmadan çevremde kullananların deneyimlerinden de gördüğüm kadarıyla lansinoha karar verdim
Ay resım eklıcektım unutmuşumHangi ikisi aynı mı canım anlamadım. Ben hala trendyoldan alıyorum bizim buralarda yok maalesef
Ben de ikisi arasında kalıp philips'i tercih ettim. Sebebi de daha az parçadan oluşması. Ne kadar az parça, o kadar az detaylı temizlik derdi. Zaman bizim için önemli olacak diye düşündümKızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?