2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallah birşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Vinelac probiyotikli vitamin içinde folik asit var
Magnezyum
D-3 (15 damla) vitamin
Demir hapı içinde B12 falan da var
Vitamin olarak bunları kullanıyorum canım 12. Haftadan itibaren oğluşun sağlıkla gelsin inşallah

Hanımlar ben de bugün 15.haftalik oldum ve oğlumuz geliyor inşallah birşey merak ediyorum, herhangi bi sağlık sorununuz olmadan ne gibi vitamin takviye aliyorsunuz? Folik asite devam ediyor musunuz?
Sağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımBana sadece pregnom max diye bir vitamin verdi doktorum başka bir şey kullanmıyorum.Folatı da hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmıştım onu bıraktık.

Ben 14+1 de gitmiştim göbek deliğimin oralarda gezdirmişti benim göbeğim bayağı çıktı ama yapı olarakta kiloluydum ben. belki senin yapınla.alakalıdır benimde gaz problemim vardi hatta ultrasonda zorla görüyordu bebeği doktorum bastıra bastıra sonra bir şurup verdi şuan daha iyiyim belki senin içinde bir şurup verir

Ay inanmıyorum sen hangi ara 18. hafta içine girdin daha dün gibiydi pozitifin. Ben de diyordum bu zaman nasıl geçecek ama ben bile 3 aylık oldum nerdeyse 12 hafta oldu İlk seni uğurlayacağız gibi doğuma
Cnm walla bnde inanamıyorum nasıl geçti zaman sen bile 12 haftalıksın şuraya bak, bu haftadan sonra daha hızlı geçiyor bn sana diyim

Bnim değerlerim normal, hçbi doktor demir, magnezyum bişy kullan demedi.
Sadece içinde folik asit ve bikaç vıtamin olan hap kullanıyorum okdr

Vinelac probiyotikli vitamin içinde folik asit var
Magnezyum
D-3 (15 damla) vitamin
Demir hapı içinde B12 falan da var
Vitamin olarak bunları kullanıyorum canım 12. Haftadan itibaren oğluşun sağlıkla gelsin inşallah
Cnm bu ikisi aynımı
Buarada bn halaa vinalac alamadım depoda yoktu, tek bi eczanede buldum onuda bi turlu gdıp alamadım

Ben multivitamin, d3k2, demir ve omega 3 kullanıyorum. Folik asiti doktorlar artık bırakıyoruz ve multivitamine geçiyoruz dediği için herkes bıraktığımızı sanıyor ama verilen multivitaminlerin neredeyse hepsinin içinde yine aynı değerde folik asit var ( 0,4mg) aslında bırakmıyoruz

Cnm bu ikisi aynımı
Buarada bn halaa vinalac alamadım depoda yoktu, tek bi eczanede buldum onuda bi turlu gdıp alamadım
Hangi ikisi aynı mı canım anlamadım. Ben hala trendyoldan alıyorum bizim buralarda yok maalesef

Hayir benim gobegim hic yok denilecek kadar kucuk. Evet ben en son 51 kiloydum. Cok gaz oluyor ya karnimda. Herkesin icinde cikaramiyorsunda.

Kızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında

Son düzenleme:

Bende 15 haftalık oldum bugün, maşallah sağlıkla gelsin oğlunuz kaçıncı hafta da öğrendiniz cinsiyeti, ben en son 13.hafta da gittim ama göstermedi, yarın kontrolümüz, güzel haberlerle gelirim bende inşallah
Omepa Vm diye bir multivitamin kullanıyorum bende, birde d vitamini, kan ilacı da yazdı her gün değil ama haftada 3 gün kullansan şimdilik yeter dedi, henüz kullanmadım ama
Sağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımBana sadece pregnom max diye bir vitamin verdi doktorum başka bir şey kullanmıyorum.Folatı da hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmıştım onu bıraktık.
Bende 15 haftalığım cinsiyeti öğrendiniz mi?

Kızlar göğüs pompasını phılıps avent mi alacaksınız yoksa lansinoh mu?ya da ne alacaksınız ?? Sanki lansinoh çok daha fazla beğenilmiş çekim gücü anlamında
Ben kiwi aldım, yorumlarda baya tavsiye eden vardı. Ama manuel alacaksan eğer mor bi marka var adını unuttum. Ben eğer çok kullanırsam bir de ondan almak istiyorum, iş yaparken falan takıyorsun kendi sağıyor

biberon serisi olarak philips avent düşünüyorum mesela o kesin gibi göğüs pompası arasında çok kararsızım bende bu iki marka arasında bide manuel mi otomatik mi almak lazım herkes ikiye bölünmüş durumda

Benimki de zorla verdi. Her dk heran arıyorlarmış. Yarın geleyim mi diye sormak için gece arıyorlar diyor

Ben kiwi aldım, yorumlarda baya tavsiye eden vardı. Ama manuel alacaksan eğer mor bi marka var adını unuttum. Ben eğer çok kullanırsam bir de ondan almak istiyorum, iş yaparken falan takıyorsun kendi sağıyor

lansinoh Elektrikli alıcam

Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Manuel olanlar çok el yoruyor diyor herkes . Ama hep phılıps aventte hem de lansinohta çekim gücüne ilişkin olumsuz yorumlar gördüm bilemedim

Ben elektrikli almayı düşünüyorum. Manuel olanlar çok el yoruyor diyor herkes . Ama hep phılıps aventte hem de lansinohta çekim gücüne ilişkin olumsuz yorumlar gördüm bilemedim
Ne kadar doğru bilemiyorum ama phılıps için kullanımı karışık diye yorumlar okudum uzun süreli kullanımda memnun kalan da var kalmayan da var ikisininde kendince eksi artı yönleri de var ben çok araştırmadan çok da kafamı karıştırmadan çevremde kullananların deneyimlerinden de gördüğüm kadarıyla lansinoha karar verdim

en güzeli. Araştırdıkça olumsuz şeyler çıkıyo. Güle güle kullan inşallah kuzum

Ben de ikisi arasında kalıp philips'i tercih ettim. Sebebi de daha az parçadan oluşması. Ne kadar az parça, o kadar az detaylı temizlik derdi. Zaman bizim için önemli olacak diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…