Yok yok kuma yapıyor zaten hemde evin giriş bölümünde yani duruyor kumu, o evi dolaşıp duruyor bizimkilerlenoyun oynuyorKedinin dışkısıyla haşır neşir olmuyorsanız geçmez, merak etmeyin. İyi yıkanmamış sebzeden veya iyi pişmemiş etten bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığına göre çok yüksek
Bir şeye mi taktın yoksa normal motel bozukluğu mu kuzumBenim bebiş annesinin deli olduğunu düşünüyordur bu kadar ruh hali dalgalanmalarından . Yazık yavruma
Deme öyle çok şükür bak anne olucaksın ne güzel işte sen ağlayınca bebiste üzülüyor bunu unutmaBenim bebiş annesinin deli olduğunu düşünüyordur bu kadar ruh hali dalgalanmalarından . Yazık yavruma
Kaç haftalık oldunuz canımBende de aynı durum var suanda geçen hafta çok hissettiydm 2 3 gündür varla yok arası 1 2 kere belki hissettim ama iyi düşünmeye calisyirm pazartesi kontrolüm var inslalah
Haklısın canım . Hamileliğim çok büyük nimet banaDeme öyle çok şükür bak anne olucaksın ne güzel işte sen ağlayınca bebiste üzülüyor bunu unutma
Şimdi daha iyiyim kuzumBir şeye mi taktın yoksa normal motel bozukluğu mu kuzum
Tamam canım hep iyi olHaklısın canım . Hamileliğim çok büyük nimet banaama insanız işte istemsiz oluyor.
17+5 yim sizin ne kadar olduKaç haftalık oldunuz canım
Ben de öyleyim, dün ve önceki gün hissediyordum bugün yoğunluktan mı bilmiyorum hiç hissetmedim. 18 haftalığız, çok nadir oluyorKaç haftalıksın canım. Bende bugün 18+2 yim mesela. Bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.
Benim de canım zaten bişey çekmiyor. Sadece cips diyordum onu da yedim midem çok kötü oldu bir daha da istememBenim de bu hafta yeni iştahım açılmaya başladı. Hiç zararlıymış sağlıklıymış ayırt etmeden ne çekerse canım yiyiorum. Bu 1-2 hafta böyle yapıcam, engellemicem kendimi. 2 aydır neler çektik. Biraz daha toparlanınca başlanır sağlıklı beslenmeye zaten
Aynen canım, logusalık bizi mahvedecek sürekli yatmak benim iyice psikolojimi bozduKız niye böyle olduk. Lohusayken n'olacak acaba bize.
Ben geçti sanıyordum iki gündür yine felaketimkizlar migde bulantiniz gectimi
Canım yine de antibiyotik doktor önermedikçe içme bence ıhlamur bal limon süt falan dene istersen parol içkızlar ben çok kötü üşütürüm başım ağrıyor üşüme hissim var kemiklerim ağrıyor resmen ateşim yok ondan eve git dinlen dedi hastanedekiler ne yapsam bilemedim evde bir tane augumentin var yutsam biraz toparlar mıyım acaba( kullanan olmuştu değil mi
bnimde ayniBen geçti sanıyordum iki gündür yine felaketim
Canım yine mi başladıBen geçti sanıyordum iki gündür yine felaketim
Bende tetanoz oldum sonrasında berbat bi gribe yakalandım. Limonu sık hergün suyunu iç. Folik asit ihmal etme içinde vitamin var. Bal karabiber limon karıştır yut hergün.Ben geçti sanıyordum iki gündür yine felaketim
Aynen canım, bugün felaketimCanım yine mi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?