Kedinin dışkısıyla haşır neşir olmuyorsanız geçmez, merak etmeyin. İyi yıkanmamış sebzeden veya iyi pişmemiş etten bulaşma olasılığı kediden bulaşma olasılığına göre çok yüksek
Bende de aynı durum var suanda geçen hafta çok hissettiydm 2 3 gündür varla yok arası 1 2 kere belki hissettim ama iyi düşünmeye calisyirm pazartesi kontrolüm var inslalah
Benim de bu hafta yeni iştahım açılmaya başladı. Hiç zararlıymış sağlıklıymış ayırt etmeden ne çekerse canım yiyiorum. Bu 1-2 hafta böyle yapıcam, engellemicem kendimi. 2 aydır neler çektik. Biraz daha toparlanınca başlanır sağlıklı beslenmeye zaten
Benim de canım zaten bişey çekmiyor. Sadece cips diyordum onu da yedim midem çok kötü oldu bir daha da istemem inşallah sağlıklı yediğimiz zamana geçelim biran önce
kızlar ben çok kötü üşütürüm başım ağrıyor üşüme hissim var kemiklerim ağrıyor resmen ateşim yok ondan eve git dinlen dedi hastanedekiler ne yapsam bilemedim evde bir tane augumentin var yutsam biraz toparlar mıyım acaba ( kullanan olmuştu değil mi
kızlar ben çok kötü üşütürüm başım ağrıyor üşüme hissim var kemiklerim ağrıyor resmen ateşim yok ondan eve git dinlen dedi hastanedekiler ne yapsam bilemedim evde bir tane augumentin var yutsam biraz toparlar mıyım acaba ( kullanan olmuştu değil mi
Bende tetanoz oldum sonrasında berbat bi gribe yakalandım. Limonu sık hergün suyunu iç. Folik asit ihmal etme içinde vitamin var. Bal karabiber limon karıştır yut hergün.