2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu süt sağma şeyini almamız gerekiyor mu? O kadar hiçbir şey bilmiyorum ki
Evet çok işe yarıyormuş ama benim asıl merakım manuel mi otomatik mi olmalı. Çünkü aralarında bariz fark olabiliyor. Manuel iş görüyor ise manuel alırım herhalde.

Evet çok işe yarıyormuş ama benim asıl merakım manuel mi otomatik mi olmalı. Çünkü aralarında bariz fark olabiliyor. Manuel iş görüyor ise manuel alırım herhalde.
Vallahi araştıralım o zaman. Ben de kitap var biraz okuyayım o sayfalara daha gelmedim galiba

Benim yarın kontrol günüm doktorum perinatolog 18+3 oluyor yarın , bende çook heyecanlıyım , doktora o haftada neye bakılacak dedim sen gel dedi bakalım

Kozlar büyük şehirlerde kiralama bile var bunları duydunuz mu hiç? Nazlıaltac var instagramda influencer onda görmüştüm. Hattta 4moms falan da kiralanıyor
Evet canım ben de bi tane bebek ürünleri kiralama sitesi görmüştüm. Ana kucağı kanguru tarzı her şey kiralanıyor

Vallahi araştıralım o zaman. Ben de kitap var biraz okuyayım o sayfalara daha gelmedim galiba
Ben Ekim ve Kasım ayı doğum yapacakları da takip etmeye çalışıyorum. Aslında o başlıkları takip etmek faydalı. Hazır bizden önce araştırılmış ve yorum yapıyorlar. Faydalı oluyor.

Dünden beri mide bulantım geri geldi. Sırt bel ağrılarım da geri geldi bugün . Bi değişiklik olunca da insan evham yapıyor

Ben Ekim ve Kasım ayı doğum yapacakları da takip etmeye çalışıyorum. Aslında o başlıkları takip etmek faydalı. Hazır bizden önce araştırılmış ve yorum yapıyorlar. Faydalı oluyor.
Çok mantıklı kuzum ben henüz alışveriş kısmına geçemedim. Hep kafam iyi mi iyi gider mi nolur bunla dolu çok şükür iyi ama yine de kafamda sorular bitmiyor. Ama bu ürünler falan hepsi göreceli ya. Herkese göre değişiyor

Çok mantıklı aslında ya. Benim yaşadığım yerde yok ama mantıklı geliyor
Bana da mantıklı gelmişti bi ara kaliteli.bi ana kucağına 8-10 bin vermektense 3 ay kiralasam mı diye düşünmüştüm. Hem elimde kalmaz sonrasında hem kaliteli bişey kullanmış olurum hem de daha az para ödemiş oluurum . Ama emin olamadım

Vallahi kuzum alınıp güzelce temizlenip gayet de kullanılır ki

Ben 13.haftada öğrendim fetal DNA testiyle,oğlum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…