2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu peki mide bulantısı yapıyor mu? Benim kullandığım multivitamin çok kötü öldürüyor resmen içince hastanelik oluyorum kusmaktan o yüzden bırakmak zorunda kaldım. Bu bulantı yapmıyorsa bunu alsam
Bulantı yapmıyor canım probiyotikli ve zencefil var içinde

Vinelac probiyotikli vitamin içinde folik asit var
Magnezyum
D-3 (15 damla) vitamin
Demir hapı içinde B12 falan da var
Vitamin olarak bunları kullanıyorum canım 12. Haftadan itibaren oğluşun sağlıkla gelsin inşallah
Çok sağol canım benim inşallah sende ikizlerini sağlıcakla kucagina alirsin

Kızlar ne anneme ne kv’me bebek yeleği ördürmedim hazır alcam diye . Eee yenidoğan yeleği yok hiçbir yerde ya
Canım baby mal diye bir yer var belki bulunduğun yerde vardır orda varmış kv bugün ordan bir kaç şey almış. Bebek çeyizi yapacakmış şimdiden alıyormuş. Söyleyeyim dedim belki vardır senin bulunduğun ilde

Kızlar geceleri bazen kötü rüyalar görüyorum sizde de oluyor mu? Gün içinde hep bol bo dua da okuyorum

Kızlar geceleri bazen kötü rüyalar görüyorum sizde de oluyor mu? Gün içinde hep bol bo dua da okuyorum
Acaba bilincinde kötü şeyler olacak gibi mi düşüncelerin oluyor ki ? Bende görüyorum ama her zaman değil. Elinizi karnına koyarak Ya Musavvir zikrini özellikle çekebilirsin kuzum

Ben de ara ara kötü rüyalar görüyorum, rüyamda ağladığım bile oluyor. Ağladığımım farkındayım ama Uyanamıyorum

Bulunduğum yerde yok ama internetten bi bakim teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…