2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Acaba bilincinde kötü şeyler olacak gibi mi düşüncelerin oluyor ki ? Bende görüyorum ama her zaman değil. Elinizi karnına koyarak Ya Musavvir zikrini özellikle çekebilirsin kuzum
Bebekle ilgili çok şükür kötü şeyler görmüyorum geçen hamileyken eşime m**llat olduklarını gördüm ona namaz kıldırıyordum mesela ya da eşim bi uçurumdan atlayıp ölüyordu bende beni böyle yalnız bıraktın diye ağlıyordum yani değişik rüyalar şu zamana kadar 2-3 kere gördüm gerçi ama en son gördüğüm çok etkiledi. Teşekkür ederim zikir çekeyim
Sadaka da çıkar
Telefondan kuran aç,dinle. Bakara, Ali İmran, inşirah...
Hamileliğimin en başından beri çok şükür her gün kuran açıp dinliyorum evde sadaka vereyim çocuklar için kendi adımızı da

Kızlar geceleri bazen kötü rüyalar görüyorum sizde de oluyor mu? Gün içinde hep bol bo dua da okuyorum
Ben de çok görüyorum. Geçen en son eşimin beni aldattığını gördüm. Bir de çok gerçekçi görüyorum. Ama genelde hep bebekle ilgili görüyorum rüyalar Allah korusun

Benimde ilk fitilden sonra 1 hafta geçti sonra başladı. Dediğin gibi yağ gibi temizlemesi zor. Kültür de candida albians yani bildiğimiz mantar çıktı en azından ekstra başka bakteri çıkmadı diye seviniyorum.

Ben de çok görüyorum. Geçen en son eşimin beni aldattığını gördüm. Bir de çok gerçekçi görüyorum. Ama genelde hep bebekle ilgili görüyorum rüyalar Allah korusun
Ay o aldatmayı bende gördüm beni bu halimle nasıl aldatırsın falan bi ton laf sayıyordum meğer rüyaymış asam diyor ne oldu zıkkım oldu dedim

Günaydıııın :) Kızlar bugün tahlil için sağlık ocağına gitmiştim. 18.haftan dolduğu için tetanoz yapalım dediler. ama ben önce bi doktorumla görüşeyim deyip vrulmadım. bunun süresi var mı ? 26 ekimde doktor randevum var o zamana kadar süresi geçer mi bilemedim. bir de siz vurulacak mısınız

20. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum canım bende bende soracaktım doktora unuttum,

Sağol canım. artık zararsız olsun da o akıntı çamaşır değiştiririz ne yapalım :)
Canım benim dün geceden beri ciddi bir idrar yanmam başladı, iki hafta önce kum çıkmıştı. Kültür temiz çıkmıştı. Eşim işe gitti gelsin yine tahlile gideceğim. Mide bulantısının yapmaya başladı bende idrar yolu enfeksiyonu oldum dün geceden beri uyuyamadım

Günaydın kızlar.Sabah kalktım modum düşük karnım küçücük beni görseniz var ya hiç 5 aylık karnı diğil acaba büyümüyormu diye düşüne düşüne mahv oldum ben hemen cuma gelse doktora gitsem..bu kadarda geniş olamazki karnım şaşırıyorum

Süresini bilmiyorum canım ama ben doktoruma geçen hafta sordum ben olurum sanıyordum tetanoz olmayacaksın dedi bana tercih meselesi tabiki bu kişiye kalmış bence de ben olmayacağım sanırım doktoruma güveniyorum bu zamana kadar dediği her şeyi yaptım biraz daha araştırırım daha 2 haftam var benim 18 e

Canım senin erkek bebiş ya erkek bebişte karın sivri öne doğru büyür derler belki iç karnın geniştir sana büyümüyor geliyordur endişe etme her şey yolundadır

Çok geçmiş olsun canım. Taş ve kum gibi şeyler idrar yolu enfeksiyonunu hep tetikliyor. Neyseki ilacını kullanabiliyoruz

Eğer gerçekten öyleyse zaman kaybı olmaz işimizi göreriz o arada..bende iyice bir araştırayım yinede

Canım senin erkek bebiş ya erkek bebişte karın sivri öne doğru büyür derler belki iç karnın geniştir sana büyümüyor geliyordur endişe etme her şey yolundadır
Kuzum 5 aya geçtim bu kadarmı geniş karnım hiç rahat diğilim hiç yani sanki hiç büyümüyor Allah korusun

Bana da hep öyle geliyor canım ama bazı kadınların birden pat diye beliriveriyor. Gaz ve şişkinlik bol bol var bebiş değil eminim bende

Bana da hep öyle geliyor canım ama bazı kadınların birden pat diye beliriveriyor. Gaz ve şişkinlik bol bol var bebiş değil eminim bende
Kac haftalıksın canım sen?benim gibi olamazsın bende hiç yok sadece akşamlar o da yemeklerden oluyorgaz ilk haftalar daha çoktu şimdi o kadar diğil şiş diğilim ben

Kac haftalıksın canım sen?benim gibi olamazsın bende hiç yok sadece akşamlar o da yemeklerden oluyorgaz ilk haftalar daha çoktu şimdi o kadar diğil şiş diğilim ben
16+3 olduk bugün. öğlen şişmeye başlıyor karnım akşam tavan yapıyor. Her gün olmasa da sıklıkla yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…