2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayy bide kızlar kol ve dirsekler ağırlıklı hafif kaşıntılarım vardı cumartesi özel bir laboratuvara gidip test yaptırdım evham yapıp gebelik kolestazına karşı. Şükür değerler normal aralıkta geldi. Çok okumak araştırmakta böyle yapıyor insanı. Haşimato da var bende o da yapmış olabilir. Endokrin randevum var bugün ama eylem yapan sendika varmış iş bırakıyorlar bugün benim doktor da yoksa boşa gidicem

Kuzum 5 aya geçtim bu kadarmı geniş karnım hiç rahat diğilim hiç yani sanki hiç büyümüyor Allah korusun
Büyüyordur canım endişe edip strese girme instagramda görüyorum 7 aylık ama göbek 4 aylık gibi minnak

Ben de olmak istemiyorum ya . Geçen sene olmuştum ben diye söyledim. olsun yine de 1 doz olursun dedi sağlık ocağındakiler

Kızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim. Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı

Büyüyordur canım endişe edip strese girme instagramda görüyorum 7 aylık ama göbek 4 aylık gibi minnak
İnstaqramda bende gördüm hep okuyorum benim gibi olanlar varmış..yeterki oğlum büyümüş olsun gramı iyi çıksın karnımın küçük olması aksine sevindirir beni sonra uğraştırmaz beni kilolar

Kuzum 5 aya geçtim bu kadarmı geniş karnım hiç rahat diğilim hiç yani sanki hiç büyümüyor Allah korusun
Canım bende bugün 18+3 üm. akşamları sadece göbeğim çıkıyor. onun haricinde hamile olduğumu daha kimse anlamıyor ve ben bu durumdan çok memnunum. sonuçta bebeklerimizin gelişimi haftasıyla uyumluysa takılacak bir şey yok ve fit hamile görünüyorsun

Yaa bu minnoşları yiycem ben . Kesenin içinde can sıkıntısından ne yapacaklarını bilemiyolar

Çok şükür canım sevindim adınaİn şa Allah sonuçlarında temiz çıkar

Kız karnının resmini at bana özelden bende atıcam..sen beni görsen kendine şükür edersinTabi mesela bu hafta doktordayım eğer dese sorun yok büyümüş aksine sevinirim fit bir hamilelik geciricem..ama şimdi durumlar nasıl diye bilemediğim için takdım karnıma

Hiç takma bence dur atıyom kız

Hayir benim gobegim hic yok denilecek kadar kucuk. Evet ben en son 51 kiloydum. Cok gaz oluyor ya karnimda. Herkesin icinde cikaramiyorsunda.
Kilon yokmuş canım ben 77 deyle hamile kaldım şuan 80 kiloyum benim göbeğim biraz vardı o yüzden senin iç karnın geniştir belki doktorun bir sorun olduğunu söylemiyorsa hiç kuruntu yapıp canını sıkma herşey yolundadır

Kuzum benimde bulantımın aşırı olmasının sebebini ararken enfeksiyon arttırır bulantıydı demişti acil hekimi bulantın son günlerde bu sebepten artmış olabilir yaptır bakalım ne çıkacak

bu hafta 38 haftasına girecek çookk yakın bir arkadşaım var göbeği 5 aylık gibi iç karnı genişmiş bebiş geçen hafta 3 kiloydu o kadar güzel fit bir hamileliği oldu ki herkes imreniyor kimse çok karnı çıksın istemiyor emin ol ayrıca bebekler şuan daha cook kücük

Kac haftalıksın canım sen?benim gibi olamazsın bende hiç yok sadece akşamlar o da yemeklerden oluyorgaz ilk haftalar daha çoktu şimdi o kadar diğil şiş diğilim ben
Kuzum endişe etme ben 15. Haftama girdim gebelikten önce göbeğim vardı şimdi yok 8 kilo verdim yaklaşık ama doktorum endişelenecek bir şey olmadığını ilerleyen süreçlerde zaten çıkacağını söylüyor endişe etme sakın

Ayyy ne güzel bende isterim öyle kalmayı aslında dediğim gibi bebişim iyi olsunda karnım umrumda olmaz aksine daha fit görünürüm..sağol rahatladın beni

Benim doktorumda karnına hiç takılma dedi beni dinle diyor ama işte ben yine aynı hiç değişmem

Geçmiş olsun canım. Benden kültür almadan kendi muayene etti. Candida mantarında kullanılan fitil verdi direk zaten . Canditon ha diye bişey verdi. Şu an akıntım az. En azından enfeksiyon çıkmamış ,yanma kaşıntı yoksa önemli değil

Dun gece sanki hareketini hissettim

Ben de olmak istemiyorum ya . Geçen sene olmuştum ben diye söyledim. olsun yine de 1 doz olursun dedi sağlık ocağındakiler
Yani tetanozun zorunluluğu neden kimi doktor ol diyor kimi doktor olma diyor çevremdeki herkes doktoru ol dedi diye olmuş kimse bilinçli bir şekilde olucam demiş çevremde olanlar için konuşuyorum yani kafam karışık doktorum gerek yok dedi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…