2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Günaydın kuzum, doktor sana diyor sorun yok sen kendin diyorsun sorun. Bebeğim zayıfsın ya zaten ondan böyle. Bu çok daha güzel vallahi bak. Kilo güzel birşey değil

Günaydın kuzum, doktor sana diyor sorun yok sen kendin diyorsun sorun. Bebeğim zayıfsın ya zaten ondan böyle. Bu çok daha güzel vallahi bak. Kilo güzel birşey değil
İlk 2 hafta iyi oluyorum 3 hafta yine bir şeylere takıyorumyok canım eşimin ailesi her kes kilolu iyi diğil tabi hamilelikte zor geçiyor o zaman..

Ouyyy maşallah ters de dönmüş sıpa

Ayyy ne güzel bende isterim öyle kalmayı aslında dediğim gibi bebişim iyi olsunda karnım umrumda olmaz aksine daha fit görünürüm..sağol rahatladın beni
Böyle olması daha iyi çatlama ve sarkma olmaz hem yeter ki bebek büyüsün.

Yaaa kuzum malesef kilo öyle nefes darlığı yaşatıyor ben bile bazen yaşıyorum..yemeklerine dikkat edicen zaten sen normal yemiyorsun bulantıdan
Yok kuzum valla daha hala hiç sağlıklı yiyemiyorum. Tek normal yediğim meyve o yüzden meyve yiyorum bol bol. Ekşi elma tuzluyorum o iyi geliyor

Akşamları ben oluyorum 2 gündür ve ya öğlen yemeğini yeyib bitirince sonra bulantım oluyor ama hemen ekşiyle bastırıyorum

Yok kuzum valla daha hala hiç sağlıklı yiyemiyorum. Tek normal yediğim meyve o yüzden meyve yiyorum bol bol. Ekşi elma tuzluyorum o iyi geliyor
Eşki elma çok iyi Mandarin ekşi çok iyi geliyor bana.Bulantın olmasında ama belkide böyle beslenmenin daha iyi senin için zaten çok şükür bebişte iyi sadece ilaclarını zorla iç

Dün bunu sipariş etdim kapalı olduğum için hastanede rahat etmek için emzirirken şalla eşarpla uğraşamam hem bir süste olsun dedim kafamdazaten hastanede çekim kesinlikle istemiyorum artık çıkarken başka bir şey alıcam çekim için evde

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-09-11-20-42-43_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar gebe okuluna gitmeyi düşünenler veya kayıt yaptiranlar var mi

Kuzum 6. aya kadar hic kilo almadan gelen tanidiklarim var gobekleri falan ayni onu hic kafana takma bence bende senden 1 hafta ileriyim benimde biz degisiklik yok zaten gobegim vardi ayni gobek duruyo

Benimde dün gece oldu canım kusmadım ama yemekten sonra çok öğürdüm o an ayağa kalksam kusardım net

Kuzum 6. aya kadar hic kilo almadan gelen tanidiklarim var gobekleri falan ayni onu hic kafana takma bence bende senden 1 hafta ileriyim benimde biz degisiklik yok zaten gobegim vardi ayni gobek duruyo
Takmıcam söz cuma iyi haberle geleyim doktordan yeterki bu defa inanın banaişte bende çıplak bedene bir göbeyim vardır sanki yine aynı göbek duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…