- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Evet yaa bende bu modeli çok beğendim neler var neler daha :) bir de bunu aldım bak Fistolu 2’Li Takım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa bende bu modeli çok beğendim neler var neler daha :) bir de bunu aldım bak Fistolu 2’Li Takım
Al kuzum giydirir foto atarız birbirimize :) inşallah o günleri görecek miyiz sahiden yaa birşeyler aldıkça çok sabırsızlanıyorumAyyy bayıldımmmm bayıldım ben de alacağım![]()
ben nöbet tutmuyorum ona rağmen yorucuAyy birinde daha okuyunca bir tık rahatladım. Ağlıyordum birşey mi oldu diye. İş de yapmadım. Sadece dün nöbetçiydim okulda yoruldum. Bir de dün bugün üşüdüm
geçmiş olsun canımSerum taktırdı canım doktorum
Ben de öyle. Sürekli bu günler gelecek mi diyorum endişem tavanAl kuzum giydirir foto atarız birbirimize :) inşallah o günleri görecek miyiz sahiden yaa birşeyler aldıkça çok sabırsızlanıyorum![]()
Nasıl tutmuyorsun kuzum nöbet?ben nöbet tutmuyorum ona rağmen yorucu![]()
Allah Allah ya neden seruma rağmen de geçmiyor kiKızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi![]()
ben geçen sene 2 miyom ameliyatı geçirdim canım ilk haftalarda da düşük riskim olmuştu doktoruma durumu söyledim bizim okulda çok büyük nöbet tutmak cidden zor bana rapor verdi bende okula teslim ettim.Nasıl tutmuyorsun kuzum nöbet?
Anladım kuzum. Çok geçmiş olsunben geçen sene 2 miyom ameliyatı geçirdim canım ilk haftalarda da düşük riskim olmuştu doktoruma durumu söyledim bizim okulda çok büyük nöbet tutmak cidden zor bana rapor verdi bende okula teslim ettim.
bu kadar uzun sürüyor muydu canım önceden bulantınKızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi![]()
Senin bu bulantılar fena canım bi geçmediler hay AllahKızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi![]()
Sağol canımAnladım kuzum. Çok geçmiş olsunben de aralık itibariyle 24.hafta oluyorum tutmayacağım
Keşke kuzum gerçekten. Sanki 24.haftaya kadar çok iyiyiz de nöbet tutuyoruz bir deSağol canımKeşke hiçbir hamileye zorunlu tutulmasa en başından
Okulda bir arkadaş başka okulda iken kanaması falan da olmuş doktordan rapor almış nöbet tutmasında sakınca olduğuna dair ama kızcağıza ona rağmen sandalyede oturtup nöbet tutmuşlar şaka gibiKeşke kuzum gerçekten. Sanki 24.haftaya kadar çok iyiyiz de nöbet tutuyoruz bir de![]()
Yuh!! Gerçekten yuh!!Okulda bir arkadaş başka okulda iken kanaması falan da olmuş doktordan rapor almış nöbet tutmasında sakınca olduğuna dair ama kızcağıza ona rağmen sandalyede oturtup nöbet tutmuşlar şaka gibi
Şok oldum bende birşey olsaydı bebeğe vebalini nasıl alacaklardı acabaYuh!! Gerçekten yuh!!
Kuzum yeterki sorun bir tek bulantı olsun anlıyorum çok zor..ama başka sorunların yeterki olmasın bu günlerde gecicek bebiş için sabr etKızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi![]()
Canım bazen serum varken bulantı bendede oluyordu ona rağmen geçmediği ama enfeksiyon da bulantı tetikliyor belki idrar yolunda falan varsa ya da kanda düşükse bile yapıyor dedi doktorum korkma sen tekrar iyi olacaksın ben eminimKızlar serumlar yeni bitti, hoca tekrar görecek beni bekliyorum. Doğuma girdi. Halen mide bulantım devam ediyor. 12 den beri serum takılıyor hatta yatırsak mı bile dedi![]()
Ben asla tutmazdım. İsterse tutanak tutsun. Raporun var yani. Hiçbir şey olmaz. Hatta gidip mem e şikayet ederdim. Hiç susmam. Bana bu sene dyk vermek istemediler hamileyim diye hemen mem i aradım verdilerŞok oldum bende birşey olsaydı bebeğe vebalini nasıl alacaklardı acaba